Informacje dotyczące firmy

1. Jedzenie, napoje i tytoń

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Healthy protein snacks - High Protein - No added sugar - Natural ingredients

1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Deras produkter är billiga men totalt…

Deras produkter är billiga men totalt värdelösa. Proteinpulvet smakar väldigt konstigt, urskiljer sig från alla 20+ märken jag testat så vettefan vad dom har i. Sen deras PWO går för det första inte att dricka, men det värsta är att dom ljuger om innehållet. Den innehåller inte ens betaalanin så man kan undra vad som ens är i den. Helt sjukt att man kan ljuga om ingredienser. På deras sida kan man inte ens skriva omdöme för dom godkänner dem inte om dom är dåliga.

12 marca 2026
Oceniono na 2 z 5

Dålig service

Väntat två veckor på att få hem lite pwo? De svarar inte på Mail luktar bedrägeri verksamhet. Håll er undan

31 sierpnia 2025

Odpowiedź od Onetohundred

Hej! Tråkigt att du inte fått snabbt svar men vad vi kan se så har du blivit kontaktad och hoppas di blir nöjd med produkterna.

Legit

5/5, Oneto100 är legit.
Snabb leverans och hjälpsam kundservice.

8 lipca 2025

Odpowiedź od Onetohundred

Hej, som vi besvarade dig i mailet så fick du 1 av 3 slimshakes - dom skickas omg till dig då det blivit felplock då vi har sommarpersonal just nu. Gällande marshmallow spread så är detta en gratis gåva som du fick och även ett info blad om denna nyhet med i paketet. Vi uppskattar inte att bli kallade lurendrejeri.

25 dage uden hjælp.

Absolut den værste oplevelse nogensinde. for 25 dage siden bestilte jeg et kilo kreatin for 254 kroner til den forkerte adresse, selv samme aften skrev jeg til dem det var forkert adresse. Det tog dem 4 dage for at svare og spørge hvad den rigtige adresse var, så skrev jeg 2 beskeder mere til dem hvor de først 8 dage efter skrev til mig at de ville sende en ny til den rigtige adresse, den dag i dag, 25 dage siden bestilling, 13 dage siden sidste svar, har jeg ikke fået mere at vide, ikke ordrenummer, ikke mail, ikke noget som helst.

5 lutego 2025

Beställde proteinpulver

Beställde proteinpulver. Smaken var ok, men konsistensen var så slemmig att det var odrickbart enligt både mig och min sambo. Att få kontakt med företaget var helt omöjligt på mail. I chatten svarade de till slut, och efter många om och men kunde jag skicka tillbaka de oöppnade förpackningarna. Men frakten på 250kr fick jag stå för själv. Då skulle de betala tillbaka det returnerade. Skickade det till adressen de uppgav. Nu visar det sig att de inte tagit emot paketet som kommit i retur till mig. Så nu väntar anmälning till konsumentverket

26 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Protein powder has awful taste and…

Protein powder has awful taste and gives you stomach issues. My powder says best before jan. 2025, but I've gotten a really bad stomach from the strawberry, berry boost and the pear protein powders

31 maja 2024

Odpowiedź od Onetohundred

Hi, that sounds to bad that you got vad stomach. Our clear whey is a isolate and We never heard that it should give you stomach issues. Please contact us on our mail to get more info from you.

Beställde creatin

Beställde creatin. bästa priset som jag kunde hitta och gratis frakt på det. finns inget att klaga på förutom att bring var lite sega.

4 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Led ikke længere efter billigt protein!

Klart den billigste protein på markedet - så kan jeg leve med at det måske ikke er det bedste og det er på ingen måder dårligt heller.
Levering til Danmark er heller ikke et problem og det går saftsusme hurtigt.

2 kwietnia 2024
Oceniono na 4 z 5

ingen måleske

Jeg bestilte kreatin og det kommer efter 3-4 dage så det var bare perfekt, det eneste der ikke er så godt er at man ikke får en måleske med til kreatinen som man får ved andre brands.

22 stycznia 2024
Oceniono na 2 z 5

Bra produkter, dålig service!

Jag beställde 5 burkar protein. Fem olika smaker, råkade få två av samma smak. Kontaktade support, de lovade att skicka en ny burk med smaken de hade missat. Såg att inget dök upp under nästkommande vecka. Kontaktade kundtjänst igen och de sade att paketet är skickat, bad om försändelseid utan någon respons. Första och sista gången man beställde där.

21 października 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej