Oceniono na 1 z 5

VERY BAD EXPERIENCE SHOULD NEVER PLAY I PAID39 RUPEES AND IT SAID DOWNLOWD STEEM I DID THEN IT SHOWED SOME ERROR AND WASTED MY MONEY AND I COUDNTALSO PLAY ANY OTHER GAMES I TRYED FOR A REFUND BUT NOO... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Trying to check out using paypal and it just doesn't work at all.. click checkout and this 'OnePlay Ap' screen opens with two buttons: 'cancel' or 'save card information'... neither of them do anyth... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

You gotta be careful when you use this site, I wanted to buy xbox gold membership yesterday, but when i added a knew credit card for payment, and pressed add, the website just went white. So after a w... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg havde forudbestilt Need for speed, og det udkom igår. Jeg har så modtaget min kode nu, men syntes simpelthen at det er dårlig service, at man får afvide fra en fra kundeservice, at man modta... Zobacz więcej

1. Dostawca gier
  2. Sklep hobbystyczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

OnePlay.com Online Video Game Rentals - Rent or Buy Video Games Online OnePlay is Europes best online video game rental service. Rent or buy PS3, Xbox 360, PC, Android games. So what are you waiting for? Get access to game rentals delivered to your door starting at only €4.99 for your first month. Digtial PC/Android rental downloaded directly to your preferred device.,Cancel any time you want. There are no due dates or late fees ever. OnePlay also has the best prices on cd-keys. We deliver your cd-key within 5-60 minutes.

1,0

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Snabbt, enkelt och prisvärt

Jag kollar alltid hos OnePlay då jag vill testa något nytt spel.
Fungerar som en samlingsplats, oavsett vilken tillverkare eller leverantör som distribuerar spel så finns det mesta här.

Denna gång var det Star Wars Battlefront för PC som gällde.

1 lutego 2016

Wery satisfied

Purchased a code for Rise of the Tomb Raider. Got it as promised 1 day before the game was realized. Downloaded via STEAM without any problems, took about 4 hours, but it depends on my internet connection speed, and the speed and how many users on the download server, not on One Play.

31 stycznia 2016

Det fungerer :D

Har i dag købt en forudbestilling af the Division(PC) + Beta. Fik koden inden for 5 minutter. Så man kan sige deres system fungere, har før købt Fallout 4 gennem dem, men da dette var i weekenden var der lidt problemer med godkendelse da dette skulle gøres manuelt, fair nok. Jeg ringede ind mandag og snakkede med en medarbejder som godkendte mit køb med det samme og jeg kunne downloade mit spil. Super service. Tak OnePlay :D

21 stycznia 2016

Nothing but happy

Had mixed feelings about buying from these guys due to the negative feedback. However, I got my code within 10 seconds after purchase and to the lowest price on market. 5/5, simple, easy and smooth.

18 stycznia 2016

Intet spil, ingen svar..

Jeg har hverken modtaget mit spil, eller fået svar på mine henvendelser, de har derudover slettet mine henvendelser på deres Facebook side....

17 stycznia 2016

Hej Tino,

Vi beklager denne oplevelse, og håber den vil være bedre næste gang.
Vi fjerner alle negative beskeder på vores Facebook væg.

Se vores kundeservice åbningstider her:

Åbningstider for telefonsupport
Mandag - Torsdag: 13.00 - 16.00
Fredag 12.00 - 15.00

Åbningstider for Live Support
Mandag - Torsdag: 10.00 - 16.00
Fredag 10.00 - 15.00

E-Mail besvares inden for 24 timer mandag til fredag i dagtimerne fra 08:00 - 17:00.

Oceniono na 1 z 5

Markedsføre sig med levering af spil kode per mail inden for en time, men har ikke modtaget noget efter 6 timer.

Hvis man vil sælge i weekenden, så skal man enten have en system der fungere, eller i det mindste en bemandet support. Her har man ingen af delene. Og sjovt nok så kunne jeg se på jeres hjemmeside, under seneste køb, at der stod mit navn, og hvad jeg havde købt, samt at jeg havde fået varen inden for et minut. Så man lyver også, det er sku flot!

16 stycznia 2016

Hej Christian,

Din ordre blevet annulleret som ønsket.

Vi ser frem til at se dig igen senere i 2016.

No delivery

I hate myself for using these guys. Have waited forever and still no key despite contacting support. Do not buy from here.

15 stycznia 2016

Hej Steffen,

Vi beklager at du fik lov at vente lidt ekstra på din bestilling. Men for at beskytte dig og os selv har vi indført strengere regler i vores FRAUD system. Derfor skal nogle ordre godkendes manuelt inden de blive frigivet. Men 90% af alle ordre bliver godkendt inden for 10 sekunder så vi har skam på ingen måde mistet lysten til at levere spil til den bedste pris og bedste service. Vi ser frem til at se dig igen senere i 2016.

Unvalid key!

I have paid for a serial that works, but the one provided by oneplay is not valid! The support of the site has ask me to provide them with screenshots of the key, and the error in steam, and so i have done.
Now they say that i have to contact steam as it appears to be valid.
Steam says NO, it is not a valid key.
So i have paid for something, but i got nothing!
Poor support, poor service and just poor handling of the issue at hand!

13 stycznia 2016

Hej Christian,

Uacceptabelt

Der er blevet trukket penge, men har dog ikke modtaget mit spil. Har skrevet til support men de er tavse, og har ventet omkring et døgn snart.

10 stycznia 2016

Hej Ali,

Vi annullerede din ordre, da vi ikke kunne trække betaling.
Vores kundeservice fik også besvaret din e-mail.

Invalid Product Code

Fik en invalid key til CS:GO, hvor efter kontaktede Oneplay omkring problemet. De siger så jeg skal sende screenshot af problemet samt, mit steam library, hvilket jeg gjorde. Derefter er der blevet total tavshed fra Oneplay. Pengene er trukket og står uden at have fået det jeg har betalt for.

8 stycznia 2016

Hej Martin,

Invalid key

Fik en invalid key til Rainbow six - Siege, en der er blevet trukket penge. Så tak for ingen ting....

5 stycznia 2016

Hej Kristian,

Oceniono na 1 z 5

Aktiveringsnøglen er allerede brugt...

Købte Rainbow Six Siege og den aktiveringsnøgle jeg fik tilsendt var allerede i brug.. Så intet spil til mig, men de 300+ kr. kunne de godt trække.. Håber deres support snart vågner op!

5 stycznia 2016

Hej Kasper,

Nedtur.

Har købt en Mystery Key som skulle være leveret efter 1-5 minutter, der er gået 15 timer. Jeg har skrevet et par mails til dem og har stadig ikke fået svar, jeg har købt hos Oneplay før hvor det gik okay og hvor det var hurtigt og en god oplevelse men her på det seneste er det som om de har misted lysten til at være et firma, jeg vil ikke recommende er købe noget hos Oneplay, ihvertfald ikke lige pt.

3 stycznia 2016

Hej Xander,

Vi beklager at du fik lov at vente lidt ekstra på din bestilling.
Derfor skal nogle ordre godkendes manuelt inden de blive frigivet.

Vi ser frem til at se dig igen senere i 2016.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej