Virklige super service, og hurtig med processen der gik, intet mere end få timer efter ansøgning var blevet lavet færdig til jeg blevet kontaktet af en af deres virklige søde rådgivere som hjalp og fo... Zobacz więcej
Fantastisk oplevelse med OneMoneyWay! Jeg har haft en virkelig god oplevelse med OneMoneyWay. Alt fra oprettelse til daglig brug har været nemt, hurtigt og super overskueligt. Platformen er int... Zobacz więcej
Jeg havde spørgsmål i forbindelse med oprettelse af en erhvervskonto, men de blev hurtigt besvaret af en dansktalende medarbejder. Meget hjælpsom og effektiv - og han fulgte selv op dagen efter på om... Zobacz więcej
Kære læser Jeg blev kontaktet af OneMoneyWay da jeg oprettede mit CVR. Jeg har aldrig haft erhverskonto eller virksomhed før, - her har OneMoneyWay især Cecilie fra OneMoneyWay været kæmpe hjælp und... Zobacz więcej
- Instytucja finansowa
- Dostawca sprzętu dla płatności elektronicznych
- Przelewy pieniężne
- Usługi płatnicze
Napisane przez firmę
OneMoneyWay is a payments platform for SMEs in Europe, focusing on local payment solutions.
Odpowiada na 27% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Der var super god kommunikation og…
Der var super god kommunikation og klarhed omkring hvordan og hvorledes.
Dejlig ligetil og god proces med hjælp fra Cecilie.
Vil klart anbefale det til en hver anden.
Jeg fik en super god oplevelse
Jeg fik en super god oplevelse, med hurtig og god hjælp, så kun gode ord herfra
Gode service,gjørde meget for at gør…
Gode service,gjørde meget for at gør deres kunder tilfredse. Derfor kan godt anbefales herfra.
Service og god kommunikation
Virkelig god oplevelse jeg har haft. De samarbejder og gøre det hele meget nemmer for en. Egentlig meget nemt og hurtigt. Fik rådgivning af Rasmus og kan ikke sætte en finger på noget!!!
Super service,
Super service,
Cecilie som var min kontakt person har været på under hele forløbet stort ros til hende her fra, hun svaret hurtig på mine henvendelser var hjælpe som 5 stjerner til hende her fra
Super god service! Og Cecilie er den bedste!!
Super god service!. Og Cecilie er den bedste!!.
En rigtig godt oplevelse fra start til…
En rigtig godt oplevelse fra start til slut. Gode informationer og behagelige telefon samtaler med Rasmus. Thumps up for hele forløbet.
Super service alt gik som det skulle
Super service alt gik som det skulle
Kan varmt anbefales
Utrolig venlig og persnlig behandlig
Utrolig venlig og persnlig behandlig. Der blev reageret på alle henvendelser utroligt hurtigt og effektivt
Mega god service og gnidningsfri…
Mega god service og gnidningsfri onboarding!
Kan varmt anbefales
Steffen er altid til at få fat på.
Steffen er altid til at få fat på.
Det er rart, når man er vant til at sidde i kø ved kundeservice alle andre steder og derfor ikke føle sig prioriteret.
Anbefaler klart!
Det har været helt perfekt og Mikkel…
Det har været helt perfekt og Mikkel var bare rigtig sød og hjalp mig igennem hele vejen :)
Fremragende oplevelse – to gange i træk
Det er anden gang, jeg opretter en konto hos OneMoneyWay – og begge gange har jeg haft forskellige rådgivere, som begge var helt fantastiske.
De giver ikke op, selv hvis der opstår problemer undervejs. De gør deres bedste for at finde en løsning og sikre, at kontoen bliver oprettet.
Hjemmesiden bliver ofte opdateret og er meget nem at finde rundt i. De få gange, jeg har haft problemer (f.eks. med at sende penge), har deres support reageret hurtigt og hjulpet mig effektivt.
OneMoneyWay kan klart anbefales.
Absolut största skojare!skam på…
Absolut största skojare!skam på riktigt.
Sök inget där drt finns inget det ör påhitt.
De kommer ta dina pengar. Jag ska polis anmäla de. De bara ljuger.
Jeg giver 5 stjerner herfra
Jeg giver 5 stjerner herfra - Alt fra service, behandling og selve netbanken er jeg yderst tilfreds med. Jeg kan anbefale at man spørger efter Sebastian som sin rådgiver
Kæmpe hjælp.. 5 stjerner herfra!
Jeg kan varmt anbefale OneMoneyWay - Jeg er meget tilfreds med deres service og min rådgiver Sebastian, som stort set altid står klar, når der opstår spørgsmål
Det har været en fornøjelse at have…
Det har været en fornøjelse at have Cecilie som kontaktperson. Hun har udvist en sjælden kombination af professionalisme, empati og oprigtig hjælpsomhed. Uanset hvornår jeg havde spørgsmål eller behov for støtte, svarede hun hurtigt, klart og med en venlighed, man ikke møder hver dag. Hun fulgte op på alle detaljer og sørgede for, at jeg følte mig tryg og godt guidet hele vejen.
Cecilie er virkelig et eksempel på, hvordan god kundeservice skal være.
Tusind tak for en uovertruffen indsats!
— Mehran
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.