Onairlight Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu audiowizualnego

Napisane przez firmę

OnAirLight is een initiatief van Digital Media Service, en levert producten voor radio en podcast studio's. De naam zegt het al, wij ontwikkelden een universeel en Plug&Play systeem voor on air indicatie aan je microfoon arm. kijk in onze webshop voor de producten. wij kenmerken ons door kwaliteit en snelle leveringen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Goeie ervaring met complete base…

Ik heb inmiddels meerdere complete base sets en ben daar erg tevreden over. Ook de service en bereikbaarheid is prima als er problemen zijn.

29 grudnia 2023

Odpowiedź od Onairlight

Dank voor deze mooie review, aan onze producten wordt zowel in het ontwerp als in de productie veel zorg besteed, mocht er dan iets niet helemaal zijn zoals je mag verwachten, dan lossen we dat op.

Goede service en snel reageren op mails

Goede service en snel reageren op mails
Had een storing in de Onairlight box, deze opgestuurd en de volgende dag al een mail ontvangen.
Met een volledige uitleg en de storing verholpen.
Dat is nog eens service en super klant vriendelijk.
Echt een aanrader Onairlight.nl

17 listopada 2023
Opinia niezależna

Perfecte uitleg en service

Perfecte uitleg en service, deze mensen vragen wat voor mixer je hebt en passen daar de aansluitingen voor aan, en het werkt perfect op mijn Eela sbm90

13 marca 2023
Opinia niezależna

Odpowiedź od Onairlight

Bedankt voor de mooie review, wij proberen voor elke klant de ervaring zo perfect mogelijk te maken, wij zijn blij dat dat bij u gelukt is.
met vriendelijke groet,

OnAirLight.nl

Alles prima voor elkaar

25 stycznia 2023

Odpowiedź od Onairlight

Dank je wel Richard voor jou positieve feedback, we doen ons best om altijd een perfect product en nog betere service te leveren. Groet, OnAirLight.nl

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, prima service en support zelfs in de avond nog reactie op vragen.

22 grudnia 2022

Odpowiedź od Onairlight

Dank voor de mooie review, wij proberen waar mogelijk, ook in de avond onze klanten te helpen met eventuele vragen, omdat we begrijpen dat veel van onze klanten in de avond hun hobby bedrijven, en het fijn is als je verder kunt met je OnAirLight installatie.

Met vriendelijke groet
OnAirLight shop

Oceniono na 5 z 5

De oplossing voor als je een goedkoper…

De oplossing voor als je een goedkoper alternatief zoekt dan zo’n dure microfoonstatief. Bij problemen met installeren het nummer gebeld op de site en prima geholpen bij de installatie.

7 grudnia 2022

Odpowiedź od Onairlight

Dank voor de mooie review, we geven het product het plug&play predicaat mee, als dat dan onverhoopt niet lukt zoals verwacht zullen we altijd de support leveren.

OnAirLight shop

Oceniono na 5 z 5

Het is één moie on air light

Het is één moie on air light. Bij mij past het niet perfect op de microfoonarm, maar de support was groot en er wordt graag geholpen.

22 grudnia 2022

Odpowiedź od Onairlight

Dank voor jou review, we doen ons uiterste best om het product zo universeel mogelijk te maken, echter de Shure microfoon heeft een afwijkend ontwerp, het is mogelijk met een low profile XLR en eventueel een extra verlengbus.

Leuk apparaat

Apparaat doet wat het zegt
Prijs is wel wat aan de hoge kant
Aan te bevelen !

8 grudnia 2022

Odpowiedź od Onairlight

Dank voor je review, elke set wordt met de hand geassembleerd en uitvoerig getest, hierdoor kunnen we de kwaliteit borgen. zelfs wanneer de set gebruikt wordt op een manier die wij niet konden voorzien zullen we er alles aan doen om het voor onze klanten te laten werken.

Er wordt meegedacht

27 listopada 2022

Odpowiedź od Onairlight

Bedankt voor de review, elke order wordt door ons beoordeeld, en zien wij mogelijke problemen, zullen we deze altijd met u overleggen.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej