We hebben de gehele woonkamer bij O My WOOD gekocht, tafels, stoelen, kasten TV kast enz. Op vrijdag besteld en de volgende week donderdag geleverd. Alles in perfecte staat. 2 deurtjes klemmen iets,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vandaag na een vertraging onze mango eettafel ontvangen door Post NL. Helaas beschadigde poten en schade aan tafelblad. Verder geen handleiding en mist ook nog eens bouten om tafel inelkaar te zette... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super goede service! Snelle reactie via whatsapp! Eerste kast is door transport gebogen, foto gestuurd via whatsapp en direct reactie dat dit hoort en volgende dag werd de kast netjes opgehaald.... Zobacz więcej
OMyWood levert de nieuwste interieurtrends. Laat je inspireren door ons aanbod van moderne meubels gemaakt van hoogwaardig massief mangohout en geef je huidige interieur een nieuwe uitstraling.
Hagsche Str. 28 , 47533, Kleve, Niemcy
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Op 4 januari jl. een kast besteld, begrijp met corona dat het iets langer duurt met bezorgen maar mailtje gestuurd en nog steeds geen reactie en nog steeds geen kast.
Alle begrip voor alles maar even communiceren waarom het wat langer duurt kost niks.
Heb weinig vertrouwen dat de kast nog komt.
Mooie tafel bij dit bedrijf gekocht, binnen het afgesproken termijn geleverd. Het mooiste was ik werd s middags gebeld en s'avonds werd er bezorgd. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Levering op zich prima. Werd later bezorgd dan aangegeven maar dit ging goed
Helaas moest het product retour. Dit werd plots een stuk ingewikkelder. Retour aangemeld en zou opgehaald worden. Na 2 weken en meerdere mails staat de doos nog steeds te wachten om opgehaald te worden
Product was overigens goed alleen niet de kleur die ik verwacht had.
Er ging in het begin bij de bestelling wat fout, maar dat werd uiteindelijk netjes opgelost. Na 2.5 week had ik de salontafel binnen!! TOP!!
Prachtige tafeltjes ontvangen,duurde wat langer dan verwacht eer de tafels werden geleverd ,maar prima communicatie en het wachten waard.

Odpowiedź od Omywood
Hele snelle levering en goed contact met de bezorger. De tafel is erg mooi. Alleen een tip voor in de toekomst: probeer de poten beter in te pakken. Door het vervoer etc. zitten er kleine krasje op. Weliswaar uit het zicht, dus zeker niet storend.

Odpowiedź od Omywood
Super snelle levering. Er was alleen geen afspraak gemaakt toen de bezorger al voor de deur stond. Maar goed met het thuiswerken was het geen probleem

Odpowiedź od Omywood
Het is een hele mooie tafel..
Ziet mooi uit en stevig. Was wel wat morilijk in elkaar zetten. Schroeven paste niet helemaal.
Maar ben er tevreden mee.
En hele snelle levering.

Odpowiedź od Omywood
Echt top service, snelle levering en het aller belangrijkste mijn eettafel is zooo intens mooi, kwaliteit is super, de uitstraling is geweldig! Kortom ik raad iedereen aan om hier een tafel of dergelijke te kopen!!

Odpowiedź od Omywood
Prachtige tafel, precies naar mijn wens en snel geleverd. Ik ben heel erg tevreden.

Zeer matige communicatie.
Heb alle begrip voor langere levertijden of vertraging ivm de drukte door Corona.
Maar je kunt op zijn minst communiceren naar de klant. Tot op heden zelf 4x contact opgenomen waarvan er 1x gereageerd is.
Hele reactie aardig hoor, maar de communicatie zou moeten komen vanaf de verkopende partij naar mijn mening. Tot op heden nog steeds niks binnen. Bestelling inmiddels 3 weken geleden en de levertijd zou 2-3 dagen zijn?

Odpowiedź od Omywood
De Acacia 140 besteld voor de kerstdagen en ondanks de bezorgdrukte netjes geleverd tussen kerst en oudjaar. Tafel is kwaliteit zeer hoogwaardig en bezit over stalen, robuuste poten. Daarnaast is het blad zeer dik, wat het daarmee (samen net de natuurlijk houtlook) een lust voor een industrieel/moderne look maakt. Inmiddels ook 2 stoelen aangeschaft via Omywood, maar nog niet geleverd en daardoor geen review erover kan maken.

Odpowiedź od Omywood
Prima aankoop gedaan. We zijn tevreden over de afhandeling. Snelle service.

Odpowiedź od Omywood
De tafelset is van prima kwaliteit. Netjes ingepakt en keurig bezorgd in het tijdsvak waarin het aangegeven was.

Odpowiedź od Omywood
Alles naar wens verlopen, mooie tafel, blij mee

Odpowiedź od Omywood
Kort geleden een boekenkast besteld bij OMyWood, ik ben er nog steeds erg blij mee! Een echte toevoeging aan mijn interieur.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.