Vielen Dank für Ihre kundenfreundliche Einstellung und Ihr Vertrauen. Mein Paket wurde gestohlen... Ich werde zukünftig nur noch an Paketstationen bestellen. Vielen Dank, dass Sie mir den Wasserko... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fan van de Olvy tapijtreiniger, mega aanrader! Wat een fijn, compact apparaat, ideaal dat het apparaat niet zo groot is waardoor je het makkelijk kan opbergen. Sterke zuigkracht, makkelijk in gebruik... Zobacz więcej
Voor onze kleinzoon een pakket Olvy magnetic tiles aangeschaft. Hiermee kon hij een baan maken om autootjes te laten rijden. Met mooi gekleurde stevige magnetische stukken is dit eenvoudig te maken. D... Zobacz więcej
Ondanks het feit dat de waterblazer voor mijn Doodle de geest gaf, heeft de Olvystore een ambassadeur erbij! Binnen enkele dagen klacht opgelost: kon ook nog kiezen tussen nieuw product of geld retour... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Olvy is een internationale online retailer met een breed assortiment aan producten en een mentaliteit die streeft naar het beste voor onze klanten. We zetten de tevredenheid van onze klanten op nummer één en daarom staan we dag en nacht voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in onze producten en daarom zorgen we er altijd voor dat onze producten uitermate goed getest zijn. Bij ons vind je een ruim assortiment aan stijlvolle en hoogwaardige producten die je van alle gemakken zullen voorzien.
Dane kontaktowe
Nijmegen, 6511DX, NIJMEGEN, Holandia
- support@olvystore.com
- olvystore.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Top klantenservice.
Ik heb het product, tapijtreiniger, nog niet gebruikt, maar de hele aankoop actie is nu al geslaagd door de super vriendelijke klantenservice.
Persoonlijk en oplossing gericht.
Super bedrijf
Snelle reactie, uiterst vriendelijk en behulpzaam, ze brengen het nog net niet zelf naar je toe. Deze klantgerichte behulpzaamheid maak je zelden mee.
Wat een topservice van deze winkel!
Wat een topservice van deze winkel!
Mijn bestelling voldeed achteraf toch niet helemaal aan mijn verwachtingen maar dit is meer dan netjes afgehandeld door olvystore. Heel prettig contact per mail. Klantvriendelijkheid bestaat nog!!
Ik zou daarom ook zo weer een product online kopen bij deze winkel en ook zeer zeker aanraden bij anderen.
Great customer service
Asked about a refund and the team responded to me as fast as possible. They also made it at easy for me as they could. Great customer service
This product is absolutely top-notch
This product is absolutely top-notch – five stars! I’m completely satisfied, a clear 5-star rating. Outstanding quality and performance – definitely deserves all five stars. Simply perfect! It doesn’t get any better – five stars! A top product with an excellent price-performance ratio – 5 stars.
Waar voor je geld en top service!
Een tapijtreiniger besteld, die snel werd geleverd. Na een paar keer gebruik (echt een top ding) ging hij helaas stuk. Er kwam geen water meer uit de slang. Contact opgenomen met Olvy en het probleem uitgelegd, video gemaakt en die doorgestuurd. Joost heeft snel gereageerd en mij voorzien van een nieuw exemplaar! Superfijn contact en een top afhandeling!
Correcte levering (zeer snel) van het…
Correcte levering (zeer snel) van het bestelde product. Product werkt ook zoals het hoort.
Super goede service!!
Ik kreeg na een uur al reactie op mijn vraag op de mail en binnen 3 dagen heb ik het onderdeel al ontvangen die ontbrak bij de bestelling. Wat een top service!!!! Heel blij mee🌟
Stofzuiger heeft nooit goed gewerkt
Stofzuiger heeft nooit goed gewerkt. Laadde eerst niet op, ging daarna na 3 seconden uit. Filmpje gestuurd naar klantenservice, maar kreeg een filmpje over hoe het apparaat werkt (?!) toen na zeuren een nieuwe accu ontvangen. Nu werkte het 10 minuten voordat het uitviel. Maar wel eerst drie keer de vuilopslag eruit gevallen waardoor ik het zelfde hoopje vuil opnieuw kon opruimen. Uit frustratie stofzuiger naar de milieustraat gebracht en een nieuwe gekocht bij mediamarkt. Partners van bol worden steeds slechter. Zo jammer en zonde van mijn geld!
Er was een onderdeel van mijn…
Er was een onderdeel van mijn steelstofzuiger stuk gegaan. Dit werd binnen de week kosteloos vervangen. Mijn mails werden ook onmiddellijk beantwoord. Topservice!
Ook over de stofzuiger zelf ben ik zeer tevreden. Goede zuigkracht (als je de filter regelmatig schoon maakt), lange batterijduur en helemaal fan van het groene stofdetectielichtje! Topproduct!
Ik kreeg wat ik bestelde zeer snel
Ik kreeg wat ik bestelde zeer snel
Prijs was concurrentieel met bol bv
Uitstekende klantenservice en degelijk product
Fijne ervaring met Olvy. Een Jumpstarter gekocht en DHL had het pakketje verloren. Via Joost van de klantenservice direct reactie en binnen een dag was er een vervangende jumpstarter verzonden. Product ziet er stevig en duurzaam uit. Blij met de aankoop.
Wat een perfecte service
Wat een perfecte service. Ik kreeg zelfs op zondagmiddag antwoord op mijn vragen. Daarna z.s.m. de benodigde onderdelen toegestuurd gekregen. Chapeau !!!
Bij olvystore.com service die je haast nooit meer vindt
Bij olvystore.com echt service die je haast nooit meer vindt bij een webshop. In Maart 2025 kocht ik de Olvy Carplay Scherm PRO. Een week geleden brak de zuignap van de steun voor het raam af, niet zo zeer door slechte kwaliteit, maar door onhandigheid van mijzelf. Ik heb contact gezocht met Olvystore en het probleem voorgelegd. Zonder problemen was Olvystore bereid om het defecte onderdeel naar mij op te sturen. Mijn aanbod om in de kosten te delen, werd weggewuifd, was dus niet nodig. Chapeau Olvystore.
Goede service en levering
Levering was netjes verpakt.
Bij mailen voor vragen kwam er snel en duidelijk antwoord.
Top service
Magnetische racebaan 126 stuks gekocht, echter te weinig bochten in de doos om alle voorbeeldbanen in de bijsluiter te maken. Dat zorgde voor teleurstelling bij mijn kleinzoon. Toen ik dat meldde en vroeg of ik losse bochten kon bijkopen werd hier alert en leuk per mail op gereageerd en eenzelfde compleet nieuwe set gratis opgestuurd !!! Blije kleinzoon en top bedrijf. Dank.
Snel en heel netjes opgelost
Nadat wij een speeltoestel voor onze kleinzoon hadden gekocht voor zijn verjaardag was een onderdeel kapot. Vriendlijk en snel geholpen. Meteen werd er een nieuw onderdeel opgestuurd en nog ter compensatie wer er een heel leuk speelgoedje voor onze kleinzoon bij gedaan. Echt super blij mee. Hier een super tevreden klant.
Koop geen messenslijper van Olvy!
Advies: koop geen messenslijper van Olvy! Ik heb tot twee keer toe een apparaat ontvangen met hetzelfde defect. Na contact met de klantenservice heb ik op hun verzoek twee keer een video opgenomen en opgestuurd om het defect te demonstreren. Daarna schreven ze contact op te zullen nemen met de fabriek en mij op de hoogte te zullen houden. Twee weken later: niets meer van gehoord. Na herhaald verzoek om een goed werkende slijper te sturen, bleek men dat niet te kunnen. Beide slijpers teruggestuurd naar Bol en geld terug ontvangen, maar na ruim twee weken en een heleboel moeite sta ik nog steeds met lege handen.
Waschmaschinensockel
Ich bin sehr zufrieden. Die Lieferung erfolgte schnell und gut verpackt. dank der Rollen lässt sich der Sockel gut verschieben und bisher macht er auch einen sehr stabilen Eindruck.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.