Fantastisk brænde. Jeg bestilte 2 paller brænde hos oliventræsbrænde-Danmark og er simpelthen så glad for brændet. Fragtmanden kørte det helt ind i carporten😃
Supergodt brænde til en rimelig pris ledsaget af hurtig, venlig og effektiv kundeservice og levering. Kunne ikke have været bedre!
Super godt brænde og fantastisk service. Fragten var hurtig og fragtmanden var meget venlig. Kan varmt anbefales🔥🪵
Napisane przez firmę
Oliventræsbrænde-Danmark er en dansk virksomhed etableret i 2024. Vi sælger brændetårne, briketter og optændingsbrænde lavet af oliventræ. Oliventræsbrænde har en meget høj brændeværdi, samt giver en høj varmeeffekt og efterlader meget lidt aske. Vores mål er at levere kvalitetsbrænde hurtigt og nemt til kunder i hele Danmark.
Bybjergvej 13, 3060, espergærde, Dania
- oliventraesbraende@gmail.com
- oliventraesbraende-danmark.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Supergodt brænde til en rimelig pris…
Super godt brænde og fantastisk…
Rigtig rigtig godt brænde
Rigtig rigtig godt brænde! Kom hurtigt, og var rigtig nemt, fragtmanden var simpelhen også så sød, 5 stjerner herfra. Køber 100% igen🤩🤩
Hurtigt og effektivt
Virkelig god brænde og klasse levering
Virkelig god brænde og klasse levering
Stor anbefaling
Top kvalitets brænde, med god levering. Kundeservicen var også i top!
Rigtig god service
Perfekt levering og top kvalitet…
Perfekt levering og top kvalitet brænde, helt klart det bedste brænde jeg har købt
Fantastisk brænde.
Fantastisk brænde.
Jeg er super tilfreds med oliventræ som…
Jeg er super tilfreds med oliventræ som brænde, det varmer helt vildt og længe, jeg er dog ikke helt tilfreds med leveringen da det kom med en fragtmand som kun kunne sætte det at ude på vejen (grusvej), jeg mener at have bestilt levering med truck i min indkørsel
Mvh Ole
SUPER brænde og SUPER kundeservice!!!!
Har købt flere gange ved Oliventræsbrænde Danmark og det er bare super godt træ!
Og har man spørgsmål, så er Alexander altid venlig og klar til at hjælpe.
Kan meget varmt anbefales herfra!!!
Kvalitets brænde til en skarp pris
Kvalitets brænde til en skarp pris. Hurtig levering og super service.
God kundeservice og hurtig levering.
God kundeservice og hurtig levering.
Vi meget tilfredse med kvaliteten
Fantastisk brændværdi
Fantastisk brændværdi, brændte længere tid en noget andet.
Wow en god service der bliver leveret…
Wow en god service der bliver leveret !!!

Odpowiedź od Oliventraesbraende Danmark
Super god og hurtig levering
Super god og hurtig levering, er meget glad for den gode kvalitet.

Odpowiedź od Oliventraesbraende Danmark
Bedste brænde jeg har prøvet
Bedste brænde jeg har prøvet. Mega fed service

Jeg købte 2 paller
Jeg købte 2 paller , den første kom og det var vådt den anden var lidt bedre men slet ikke kvalitet , jeg har ringet flere gang og de lovede de ville hjælpe men der er ikke sket en skid
Virkelig fornuftig brænde og god…
Virkelig fornuftig brænde og god kundeservice, da jeg måtte kontakte dem fordi jeg havde nogle mindre spørgsmål. Alt i alt en 5 ud af 5 stjernes oplevelse.