Twee weken geleden heb ik een bestelling geplaatst. Volgens PostNL zou die bezorgd zijn, maar helaas heb ik niets ontvangen. Daarna heb ik contact opgenomen met Olijfoliestore en zij hebben direct... Zobacz więcej
Zo heerlijk deze shop.. eigenlijk wil ik altijd alles bestellen en proeven. Bestelling geplaatst snel verzonden en geleverd.. deze winkel staat bij mij in de top tien van vertrouwelijke en degelijke w... Zobacz więcej
Ik bestel al een aantal jaar verschillende soorten olijfolie bij olijfoliestore.nl en tot nu toe ging dat altijd vlekkeloos en niet onbelangrijk is de olie altijd geweldig! Deze review schrijf ik juis... Zobacz więcej
Snel besteld, snel geleverd. Er was een fles geleverd waarvan de dop open was. Telefonisch contact opgenomen en werd binnen een paar tellen vriendelijk te woord gestaan. Het was geen enkel probleem. G... Zobacz więcej
De beste olijfolie ter wereld is verkrijgbaar bij Olijfoliestore.nl
Wielingen 20, 3232HH, Brielle, Holandia
- 0650234190
- info@olijfoliestore.nl
- olijfoliestore.nl
Omdat het perfect en snel gelopen is
Omdat het perfect en snel gelopen is, zoals het moet. Heb al diverse malen bij jullie besteld. Omdat het goeie producten zijn, blijf ik loyaal!! als het allemaal weer op is, bestel ik weer. !!
Heerlijk olijfolie
Heerlijk olijfolie. Snelle verzending. Duidelijke website. Prima allemaal.
Snelle en nette verzending
Snelle en nette verzending, goede uitleg op de site over de olie
Vlotte levering en goede service
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, goed en zorgvuldig de fles olijfolie verpakt
Geweldige kwaliteit van de olijfolie, mooie kleur ,heerlijke smaak
Super snelle bezorging en echt de meest…
Super snelle bezorging en echt de meest heerlijke en gezonde olijfolie! Goed geprijsd vind ik
snel geleverd en goede olie
De levering gebeurde super snel
De levering gebeurde super snel. En alles was degelijk verpakt. Het productengamma is constant met zeer gewardeerde Spaanse olijfolie uit de Priego de Cordoba streek.
Ontzettend lekkere olijfolie en…
Ontzettend lekkere olijfolie en balsamico. Ik had een foutje bij de bestelling gemaakt en ze reageerden snel met een oplossing. Zou er zeker weer bestellen.
Blij met deze online bestelling.
Snelle levering, goed verpakt, netjes op de hoogte gehouden van verpakking en verzending. Ben blij met deze online bestelling.
Tevreden klant
Snelle levering, goed ingepakt, kwalitatief goede producten, blij mee