De bestelling gedaan nadat ik in de showroom ben geweest. Fijne mensen die hier aanwezig waren, waren bereid je met alles te helpen! Levering was exact zoals op de website was aangegeven en v... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik n bevestiging en de mededeling dat de tafel binnen 2 tot 4 weken geleverd zou worden. Tot mijn verbazing kreeg ik al snel nog n mailtje met daarin de aanko... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Via de site besteld, dat ging al heel gemakkelijk. Kleur komt goed overeen met de site, exact zoals ik had gehoopt, zo blij met deze tafel, we kunnen nu gezellig met onze (extra op donderdag) kinder... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hele mooie en leuke meubels besteld bij Oldinn! Toevallig wonen wij in de buurt van de showroom en zijn we even langs gegaan. Super vriendelijke mannen met hart voor de zaak, dat merk je meteen. Al... Zobacz więcej
Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Gisteren onze meubels binnen gehad en…
Gisteren onze meubels binnen gehad en wat zijn ze mooi.Erg vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van de meubels .Ik had een tv kast besteld maar een maal thuis wilde ik hem toch groter dit werd zonder problemen aangepast met als melding dat mocht de kast toch te groot zijn deze gewoon omgeruild kon worden voor de oude maat.Ik zou iedereen aanbevelen om hier te kijken voor je nieuwe meubels

Odpowiedź od oldinn.nl
Mooi afgewerkte en stevige Deens ovale tafel
Nadat we een mooie Deens ovale tafel met kolompoot hadden gezien op de social media van Old Inn was onze interesse gewekt. Na vraag om meer informatie kregen we uitgebreide foto’s en een overzichtsvideo die een goed beeld van de tafel gaf. Met een promocode kregen we ook nog eens een mooie korting. Bestellen ging vlot en de bezorging evenzo. We zijn heel content met de tafel. Hij is stevig en mooi afgewerkt! Een aanrader

Prima service
Na wat negatieve reviews die ik hier las, werd ik wat huiverig. Dit was nergens voor nodig. Prima service. Je wordt heel goed geïnformeerd over de bezorging. Product goed verpakt. Er was helaas wel iets mis met de bestelling. Ik kreeg 1 tafel geleverd terwijl ik er 2 had besteld. Maar ook dat is keurig opgelost. Ik heb een mailtje gestuurd waar binnen 3 dagen op geantwoord werd met excuses. De 2e tafel zou zsm worden nabezorgd. 1,5 Week later kregen we de andere tafel nageleverd. Ik ben zeer tevreden.

Odpowiedź od oldinn.nl
Betrouwbaar, netjes, snel, kwaliteit...alles top!
Al maanden zocht ik naar een passend en sfeervol kastje voor op onze slaapkamer. Via Social media kwam een reclame van Old Inn wonen voorbij. En ja hoor, daar stond hij! Besteld met een leuke kortingsactie. Het kastje werd na 5 dagen al geleverd. Keurig op de hoogte gehouden via e-mails. Fijne nette bezorger. Goed verpakt. Goede kwaliteit. Eigenlijk alles top! Bedankt!

Ik vind 1 ster eigenlijk nog te hoog
Ik vind 1 ster eigenlijk nog te hoog. We hebben in oktober een dressoir besteld dat volgens de website op voorraad zou zijn. Helaas een mail dat de levertijd toch 4 tot 6 weken zou zijn. Inmiddels zitten we bijna in maart en hebben nog steeds niets ontvangen. Zelfs reageren op de mail is erg lastig, ik begrijp de lovende reacties niet. Misschien hebben wij de pech dat bij ons alles misgaat maar dan kun je alsnog contact opnemen met de klant. Helaas zijn wij steeds degene die contact moeten opnemen. Ik zou niemand adviseren om hier meubels te kopen.

Ronde tafel Hamburg
Wij hebben de ronde tafel Hamburg naturel besteld. Erg mooie tafel, stevig en een mooie kleur! Snelle levering op de gewenste dag. Tijdens de rit naar je adres wordt je op de hoogte gehouden waar de chaffeur is. Vriendelijke chauffeur, de tafel werd netjes binnen gebracht.

Fijn bedrijf
Fijn bedrijf
We hebben voor de aankoop contact gehad over een tweetal producten en kregen snel reactie met foto’s
Chauffeur belde netjes een half uur van tevoren om de tafel te leveren, alles netjes verpakt en hij was makkelijk te monteren.
We zijn er erg blij mee.

Wat een topbedrijf
Wat een topbedrijf. De levering was top!! Ook de klantenservice heeft mij snel en goed geholpen!! Zeker een aanrader 👍🏽

Vandaag onze meubels ontvangen
Vandaag onze meubels ontvangen, alles netjes verpakt. Televisiekast, dressoir, salontafels en eettafel met 6 stoelen. Kwaliteit is prima en ook erg tevreden over de bezorging. Mooie meubels voor een leuke prijs.

Odpowiedź od oldinn.nl
Snelle levering en goede prijs-kwaliteit
Ons tv meubel werd snel geleverd! De bezorger belde 15 minuten van tevoren even dat ze eraan kwamen. Er werd netjes bij verteld hoe en wat met monteren van de pootjes, vergeet de viltjes niet. Meubel is goed stevig en naar wens. Leuke prijs kwaliteit verhouding!

Bestelling liep voorspoedig
Bestelling liep voorspoedig. Werd telkens op de hoogte gehouden van de status van de levering. Bezorging verliep zonder problemen. Mijn klacht naderhand werd naar alle serieusheid in behandeling genomen en (hopelijk) goed afgehandeld.

Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit, op tijd ontvangen, zeer snelle levering en een redelijke prijs.

Tafel hier besteld
Een tafel besteld en in goede orde ontvangen! Mooi exemplaar zijn we blij mee. Zou er zo weer bestellen.

Odpowiedź od oldinn.nl
Vandaag zijn mijn tvmeubel en dressoir…
Vandaag zijn mijn tvmeubel en dressoir binnengekomen. In het zijn ze nog mooier dan online, stevige kasten in een mooie notenhouten kleur. Erg sjieke uitstraling en dat voor een lage prijs. Keurig op de hoogte gehouden van de levertijd en netjes verpakt en bezorgd. Ik ga hier vaker bestellen

Odpowiedź od oldinn.nl
Prachtige tafel besteld voor een mooie…
Prachtige tafel besteld voor een mooie prijs. De tafel werd heel snel geleverd. Wij zijn ontzettend tevreden!

Odpowiedź od oldinn.nl
Wat zijn wij ontzettend blij met Oldinn…
Wat zijn wij ontzettend blij met Oldinn Wonen! Vanaf het eerste moment dat we de showroom binnenstapten, werden we super enthousiast en vriendelijk geholpen. De service is echt top, er wordt met je meegedacht, alle tijd wordt genomen en je voelt je meteen welkom.
Onze prachtige eetkamerstoelen zijn inmiddels geleverd en we zijn er zo blij mee! De kwaliteit is fantastisch en de prijzen zijn ook nog eens heel goed. Daarnaast genieten we elke dag van onze mooie kast en eettafel ...het plaatje klopt helemaal.
En nu kunnen we bijna niet meer wachten tot onze fluffy fauteuil binnenkomt… dat wordt de kers op de taart!
Kortom: geweldige service, topkwaliteit en een fijne sfeer in de showroom. Wij raden deze winkel absoluut aan!
Leonie en Peter Zwart

Betrouwbaar en goede service
Prijs/kwaliteit is goed. Mooie collectie, snelle levering, vriendelijke bezorger. Ik ben super tevreden met mijn tafel en stoelen het is een prachtige set!

Odpowiedź od oldinn.nl
Op zaterdag besteld en de donderdag…
Op zaterdag besteld en de donderdag erna werd de tafel al geleverd. Wat snel! Bezorger belde netjes van te voren dat ze er met half uurtje zouden zijn. Super fijn. Na het uitpakken kwam er zo’n toffe tafel te voorschijn, precies zoals ik hem in gedachten had🥰

Odpowiedź od oldinn.nl
Goede service en fijn contact
Goede service en fijn contact. Moest de leveringsdatum wijzigen en zij werkte fijn mee.
Goede kwaliteit van tafels.

Snelle levertijd
Snelle levertijd. Kwalitatief gezien goede meubels. De prijs is redelijk t.o.v. andere winkels.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.