De bestelling gedaan nadat ik in de showroom ben geweest. Fijne mensen die hier aanwezig waren, waren bereid je met alles te helpen! Levering was exact zoals op de website was aangegeven en v... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik n bevestiging en de mededeling dat de tafel binnen 2 tot 4 weken geleverd zou worden. Tot mijn verbazing kreeg ik al snel nog n mailtje met daarin de aanko... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zeer slechte ervaring met Oldin Wonen. Ik heb een tafel ontvangen met schade aan het blad en probeer dit al geruime tijd opgelost te krijgen. De communicatie vanuit het bedrijf is traag en... Zobacz więcej
Via de site besteld, dat ging al heel gemakkelijk. Kleur komt goed overeen met de site, exact zoals ik had gehoopt, zo blij met deze tafel, we kunnen nu gezellig met onze (extra op donderdag) kinder... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
⭐️⭐️⭐️⭐️
Erg blij met de stoelen! Ik heb even moeten wachten op de levering, maar eenmaal in huis waren ze makkelijk te monteren en zitten ze hartstikke fijn.

Odpowiedź od oldinn.nl
Kast niet goed handgrepen scheef
Kast niet goed handgrepen scheef, keurig opgelost wel geduld hebben, maar vandaag is de andere kast geleverd met rechte handvaten!

Odpowiedź od oldinn.nl
Toffe meubelen van goede kwaliteit
Hele toffe meubelen en goede kwaliteit. Binnenkort mag ik de sleutels ontvangen van mijn nieuwe woning en heb mijn salontafel en tv meubel al klaar staan.
+ goede communicatie via mail als telefonisch.
5/5

Odpowiedź od oldinn.nl
J’ai commandé une table le 8 mars…
J’ai commandé une table le 8 mars depuis absolument aucune nouvelle malgré nos multiples relances.
Je suis très déçue par ce manque de sérieux et surtout aucune nouvelle, aucune information sur le délai de livraison !
Ce n’est vraiment pas sérieux !!!
Je vais donc effectuer un signalement de ce site auprès de PayPal.

Odpowiedź od oldinn.nl
J'envoie un mail la semaine dernière…
J'envoie un mail la semaine dernière pour savoir où en est ma commande n°63007 passée le 12 mars et je n'ai pas du tout de nouvelles, un petit retour aurait été sympa même pour dire que la livraison est retardée, au moins on ne se sentirai pas ni escroqué ni déconsidéré en tant que client ...

Odpowiedź od oldinn.nl
Hele goede en vriendelijke service
Hele goede en vriendelijke service, van zowel de mensen van het WhatsApp kanaal die hielpen met de keuze als de chauffeur!

Tafel zonder schroeven geleverd
Tafel zonder schroeven geleverd. Het zou al 3 x opgestuurd zijn Ooh wacht ineens toch niet.
Al met al heb ik nog steeds geen schroeven.
Communicatie is waardeloos.
Eindelijk iemand gesproken die iig wel weet hoe het hoort.
Schroeven zijn binnen.

Mooie tafel geleverd
Mooie tafel geleverd. Keurig op tijd en alles volgens afspraak. Vriendelijke bezorgers die je goed op de hoogte houden wanneer ze komen bezorgen.
Blij met m’n nieuwe eettafel “Oslo”.
Er zat ook nog een mooie korting op!!

Top!
Fijn en snel contact en bovenal super leuke prijs/kwaliteit verhouding. Heb jullie gelijk gepromoot op Instagram en al berichtjes ontvangen van andere mensen met de vraag waar ik mijn prachtige tafels vandaan heb. Ik raad jullie dus zeker in!

Odpowiedź od oldinn.nl
Heel erg tevreden met de aankoop van…
Heel erg tevreden met de aankoop van onze mooie nieuwe eetkamer stoelen! Ze werden zelfs 2 dagen later al bezorgd. De bezorger tilde ze allemaal netjes naar binnen. Wat een fantastische service!

Odpowiedź od oldinn.nl
Een hele mooie kast gekocht
Een hele mooie kast gekocht, nu nog wachten op de eettafel.
Voor die prijs van de kast krijg je hem niet bij een ander. Vriendelijke chauffeur.
Echt een aanrader op hier eerst te kijken als je een mooie inrichting wil.

Top zaak
Top zaak! Mooie tafel gekocht. Fijne service en snel geleverd

Hele goede ervaring
Snelle levering, snelle & fijne communicatie. Wij zijn heel blij met de mooie tafel.

Super snelle levering
Zondag besteld, donderdag ontvangen. Wat een mooie stevige verpakking. Ik was bang dat misschien mijn salontafeltje toch beschadigd zou raken tijdens het leveren. Maar toen ik de dozen uit ging pakken. Dacht ik, zelfs ikea verpakt spullen niet zo goed in. Wat een top service. En een mooie kwaliteit stevige salontafeltje. Ben helemaal happy!!!

Odpowiedź od oldinn.nl
Een mooie tafel voor een prima prijs!
Een mooie ronde tafel besteld voor een fijne prijs. De bestelling verliep soepel ook de levering was keurig. Half uur voor de bezorging werd ik gebeld door de bezorgers en die waren zeer vriendelijk. Helaas bij het uitpakken bleek dat ik een verkeerd tafelblad had ontvangen. Het bedrijf kun je niet bellen ik heb een mail gestuird die pas 4 dagen later werd beantwoord. De week er op nieuw tafelblad ontvangen. Al met al superblij met een prachtige tafel. Het waren zeker 5 sterren geworden als de levering in 1 keer goed was gegaan en er ook sneller was gereageerd op de mail.
Maar ben zeker tevreden!

Silence radio
Update :
Bonjour,
Je vous ai demandé par mail l'annulation de ma commande. En effet, la table n'a pas les dimensions convenables pour mon appartement. Comme vous ne l'avez pas encore expédié, je vous demandais de ne pas l'expédier et de me confirmer la prise en compte de l'annulation. Je n'ai pas de réponse de votre part, je passe donc par PayPal. Merci et bonne journée
Achat effectué le 15 mars. Aucune nouvelle sur une éventuelle expédition à venir. Pas de réponse aux mails. Entre temps, j'ai lu les avis sur trustpilot et je constate que je ne suis pas là seule dans ce cas . J'ai donc ouvert une procédure auprès de PayPal. Ce vendeur ne devrait plus être autorisé par PayPal.

Odpowiedź od oldinn.nl
Prachtige tafel ontvangen voor een…
Prachtige tafel ontvangen voor een goede prijs. Levering was naar verwachting!

positief verrast
Ik ben positief verrast over de goede service en de snelle levering.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.