Bra bemötande profesionell hjälp jag…
Bra bemötande profesionell hjälp jag nöjd
Banken som satsar hårt på det personliga mötet. Här ser vi dig som kund och det är enkelt att komma i kontakt med oss. Vi erbjuder tjänster inom bank och försäkring för privatpersoner och företag, samt har ett stort samhällsengagemang. Gör det enkelt att spara, betala och låna! Samtidigt är du med och gör livet och runt Öland lite bättre. Hjärtligt välkommen att kontakt oss!
Storgatan 15, 38731, Borgholm, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Bra bemötande profesionell hjälp jag nöjd
Har varit kund i banken i många år. Trots att vi flyttat till Skåne är vi fortfarande kunder i banken. Uppskattar att ha "egna" kontaktpersoner. Oavsett om vi träffas personligen, via digitalt möte eller via telefon har jag alltid varit nöjd. Verkligen betydelsefullt att "känna" sin bankkvinna och rådgivare.(Karolina, Ingbritt o Sofia)
Det är lätt att få kontakt även om ni är 30 mil bort.

Odpowiedź od Ölands Bank
Att ha en personlig kontakt som man alltid kan ringa till. Få råd och hjälp gör att vi fortfarande är kunder på Ölandsbanken trots sämre både in och utlåningsräntan. Uppskattar även ert engagemang och bidrag till föreningsliv och kulturliv på Öland.

Odpowiedź od Ölands Bank
Ölands bank levererar alltid och är en partner man kan lita på.

Odpowiedź od Ölands Bank
De jag träffat på er bank Inger högt förtroende. Saklighet och tydlighet är A och O.

Odpowiedź od Ölands Bank
Dålig respons på kommunikation på mail via bankens hemsida.

Odpowiedź od Ölands Bank
Jag har varit kund hos Ölands Bank i Färjestaden i flera år, men tyvärr har jag blivit alltmer missnöjd med deras service. Väntetiderna på kontoret är ofta väldigt långa, och det känns som om det är för få personal för att hantera kundflödet. Dessutom har jag haft problem med att få tydliga svar på mina frågor, vilket har gjort det frustrerande att lösa mina bankärenden. Även om det finns några bra tjänster, behöver de verkligen förbättra sin kundservice och effektivitet för att jag ska känna mig nöjd som kund.
Riktig dålig bank, selektiv och diskriminerande bank som väljer sina kunder och vill bara ha dem med god ekonomi. Är du är en vanlig person med ett vanligt jobb är du ingenting värd för dem.
Kundservicen är under all kritik, blir bara runt slussad.

Odpowiedź od Ölands Bank
Är ingen trevlig bank, vill tydligen inte ha privatkunder....

Odpowiedź od Ölands Bank
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.