Jeg skrev til dem på Messenger kl. 18 med spørgsmål til Montana, med forventning om et svar tidligst dagen efter. Men få minutter senere fik jeg svar og fik gennemført et køb samme aften, med hjælp fr... Zobacz więcej
Snakkede med Olai Furniture for at høre nærmere vedr. leveringstid. I den forbindelse blev jeg spurgt om, hvor jeg boede, hvorefter jeg fik tilbud om at få leveret den ønskede stol samme aften, da Ol... Zobacz więcej
Tog til Olai Furniture med mor og døtre og købte Bølling bakkebord (til mormor) for så at falde for den mest forrygende Elephant stol fra Norr11. Prisen var god og to stole blev leveret i udvalg af De... Zobacz więcej
Har i dag modtaget den bedste kundeservice fra Dennis ved Olai furniture. Jeg manglede levering af nogle varer (7 dage siden bestilling), og ringede derfor til kundeservice. Dennis svarede... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Sublim service
Bestilte blot en lysestage til en god pris, der blev bekræftet til levering franco som lovet. Hvad der var helt ekstraordinært var at den blev adviseret til levering den følgende dag mellem 11 og 14 og at den her blev leveret med bil, se det var service!
Når vi næste gang skal bruge møbler, skal de bestemt prøves.
Top service
Olai Furniture er det eneste sted, du skal kigge hen, hvis du skal have lækre møbler, top service og nærværende købsoplevelse!
De fortjener virkeligt omtalen!!
Top af poppen
Super god service en kundeservice som umuligt kan laves bedre. Da jeg ikke var hjemme til at modtage min vare blev de pakket ind og stillet så flot som aldrig set før
Jeg er så tilfreds at jeg stadig ikke kan få armene ned.
Jeg anbefalder dem til alle, og ved hvor mine næste møbler bliver købt
Eksemplarisk!
Hele forloebet, fra foerste kontakt med Dennis til levering af 6 perfekte Y-stole i England, har vaeret eksemplarisk for hvad god kundeservice boer vaere. Top produkter til fornuftige priser og super kommunikation hele vejen igennem.
Jeg kan kun anbefale Olai Furniture og ved at jeg kommer til at handle her igen. Tak Dennis.
Fantastisk service
Meget kort, så er Olai Furniture fantastiske at handle med. Nemme at komme i kontakt med via telefon og de har flere gange svaret tilbage på mails selv på ukristelige tidspunkter. Hvis du ikke finder det du har brug for på hjemmesiden, så ring eller skriv dem en mail.
God service med oversoeisk levering!
Momsfrit koeb til levering i Asien forloeb uden problemer, med nem og direkte kommunikation.
Leveret - foer- den aftalte tid, og til en super pris.
Kan meget varmt anbefales!
Professionel og venlig service
I flere butikker i dag, kan service være en mangelvare. Vi blev anbefalet Olai furniture fra et familiemedlem. Det er en butik med en fin service. Nu er det os der giver anbefalingen videre.
I begyndelsen var jeg lidt tøvende, om jeg skulle vove at bestille varer til en betragtelig sum på nettet. Men disse tvivl viser sig at have været helt unødvendigt ved Olai Furniture. Der var hurtig respons på alle mails og det endte med hurtig levering af fejlfrie varer til en meget god pris. Jeg kan virkelig anbefale virksomheden.
Købet blev gennemført 05.08.2015
Fantastisk service - kan klart anbefales
Jeg købte 6 stole, og blev ringet op næste dag med tilbud om at stolene kunne leveres allerede samme aften. Ovenikøbet fik jeg en ekstra gave med, og servicen var i top hele vejen gennem købet. Jeg vil klart handle her igen.
Service helt i særklasse.
Fantastisk butik, med utrolig god service og vejledning. Kan kun anbefale Olai Furniture næste gang du skal ud og investere i nye møbler eller andet godt til dit hjem.
Super service, og fornuftige priser
Købte en Stingray stol for et stykke tid siden, og aftalte med Dennis, den skulle leveres i indeværende uge. Stolen kom i dag med alt tilbehør og pakket rigtigt fint ind. Kan kun anbefale Olai Furniture til dem, der vil have kvalitets møbler til en god pris og god service.
Kundeservice på højt plan
Jeg bestilte igår en Y-stol, efter at have haft en mail korrespondance med Dennis. Jeg fik hurtige tilbagemeldinger på mine spørgsmål. Stolen blev bestilt med en forventning om levering i den kommende uge. Hertil morgen (altså dagen efter) står jeg nu med den fineste stol. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Olai Furniture, og jeg vil til hver en tid anbefale firmaet. De står for de kerneværdier, jeg som kunde værdsætter:
Kompetente
Ærlighed
Høj kundeservice
Konkurrence dygtigepriser
Overskuelig hjemmeside.
Utmärkt service
Mycket bra service, snabb leverans och bra priser.
Utan tvekan kommer jag att handla av Dennis igen!
Rekommenderas varmt!
Hurtig leverance til frankrig
Landets suveræn billigste pris på to stole leveret på privatadresse i Frankrig.
Dennis var hele tiden på sidelinien og på under en uge efter bestillingen, var stolene fremme.
Tak Olai Furniture.
Super fantastisk service.
Har handlet med Dennis Olsen fra Olai Furniture hvor jeg har købt 6. stole. Det har været en super god oplevelse, med en rigtig god pris og fantastisk service. Stod og skulle bruge de stole til en speciel dato, og Dennis tog teten og fik det gennemført.. Det er absolut ikke sidste gang jeg har handlet hos Olai Furniture. Kan kun sige. I får 5 stjerne fra mig.
Sublim og autentisk købsoplevelse langt over forventning
Jeg har handlet hos Olai furniture flere gange, og jeg er gang på gang blevet positivt overrasket over den imødekommenhed Dennis har. Serviceniveauet er højt, og selvom der kan være travlt er de hurtige til at svare på email. Min seneste ordre fik jeg, efter aftale, endda leveret tidligere end forventet. Outstanding!
Utrolig flot gyngestol og endnu bedre service!
Jeg har sjældent fået en så god og hurtig service som jeg har fået ved Olai Furniture, Dennis. Jeg ønskede at få gyngestolen leveret senere, da den skulle gives som en gave og det var der ingen problemer med. Desuden havde jeg mange spørgsmål undervejs, som hurtigt blev besvaret.
Stolen kom til tiden og er simpelthen perfekt!
Hvis jeg kunne give flere stjerner, havde jeg helt sikkert gjort det - kan virkelig anbefale Olai Furniture til andre, I vil ikke fortryde det :)
Bedre service findes ikke
Vi har benyttet os af Olai Furniture flere gange og hver gang har Dennis hele vejen igennem givet os fantastisk service med hurtig mailkorrespondance og præcise oplysninger og opfølgning på bestilling og levering.
Da fragtfirmaet ikke levede op til aftalen om levering gik Dennis straks ind i sagen og fire timer senere havde vi vores møbel. Bedre service findes ikke.
Vi vil til hver en tid anbefale Olai Furniture til andre og vil uden tvivl også selv bruge dem næste gang hjemmet skal have et nyt møbel.
Meget tilfreds...
Jeg har nu i flere omgange handlet en del i Olai Furniture i Helsingør. Super lækre møbler og brugskunst.
Der er altid super service og god betjening i butikken. Har talt en del med ejeren, som er rigtig god til at rådgive og servicere.
Jeg kan varmt anbefale Olai Furniture og gør det allerede jævnligt til venner, bekendte, familie og kolleger.
Dårlig dårlig service
Jeg bestilte en puf fra Norman med løfte om at den blev leveret torsdag - i tide til min datters fødselsdag fredag. Da jeg kl. 13 om torsdagen endnu ikke havde hørt fra fragten måtte jeg ringe til Olai furniture - som så ringede tilbage og beskyldte fragtfirmaet for ikke at have husket puffen. Den ville komme istedet måske fredag men i al fald mandag. Mandag gik og ingen puf kom og da jeg tredje gang tirsdag tager fat i firmaet er det igen fragtfirmaet der får skylden. De lover at den kommer samme dag tirsdag. Da den så ikke er kommet kl. 16 og da jeg beklager mig er beskeden lidt ubehøvlet at jeg jo selv kan ringe til fragtfirmaet. Jeg handler aldrig mere med det firma.

Odpowiedź od Olai Furniture