Ik struggel al jaren met af en aan schimmelinfecties. De normale katoenen onderbroeken ondersteunen die broeihaard aan beestjes alleen maar. Na lang wikken en wegen enkele onderbroeken besteld en WAUW... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wat een ondergoed! Ik twijfelde eerst om strings aan die prijs te kopen; maar ondertussen heb in mijn tweede bestelling geplaatst. Lore heeft helemaal gelijk als het op sizes aankomt; ik heb zowel een... Zobacz więcej
Vlotte bezorging van de best zittende onderbroeken die ik ooit heb gehad en alle modellen zijn super flatterend. Na mijn bevalling kon ik geen randjes aan mijn onderbroeken meer verdragen en voelden a... Zobacz więcej
Voorzichtig (en een beetje sceptisch) begonnen want wat zou er nu zo goed kunnen zijn aan zo'n lapke stof? Awel: alles! Mega comfortabel, voelt ge letterlijk niet zitten, ademend, absorberend en ook n... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
RETHINKING UNDERWEAR Breathable Underwear that Looks Hot, yet Stays Fresh! Healthy for your Vajayjay & the Planet. Sizes from XS - 5XL and an Empowering Affirmation on the inside of every pair. Lots of (self)love, Lore Janssens - die van Oh Yaz
Dane kontaktowe
Amerikalei 206, 2000, Antwerpen, Belgia
- lore@ohyaz.com
- ohyaz.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
YAAAASSS
Super super super! Heb nu twee high waisted strings (een met gepersonaliseerde tekst) en een shirt, en het materiaal van beide producten is zo zacht, comfortabel en fijn! De prijs was voor mij een drempel, maar ik ben echt helemaal om! Ik koop alleen hier nog nieuw ondergoed. De high waisted string zit als gegoten, en valt voor mij meer zoals ik gewend ben dat brazilians zitten, wat ik echt fijn vind (geen lijntjes in je broek en geen gedoe tussen je billen).
Ik krijg ook steeds heel snel reactie op berichten op Instagram, wat vooral heel leuk is want Lore is grappig, betrokken en lief. Ik volg haar graag omdat ze als een rolmodel is voor mij (no pressure, queen!), maar dat is even terzijde. Het maakt het wel extra leuk om hier te shoppen ;)
Ik ben in het bijzonder blij met de quotes in het ondergoed, die zijn zo fijn als extra reminder op de momenten waarop je even echt alleen bent.
Ik kan deze webshop alleen maar heel enthousiast aanbevelen en dat doe ik ook bij iedereen die het wil horen ;)

Vlotte en correcte levering
Vlotte en correcte levering! Onderbroek zit als gegoten!! :)

just buy them :D
Op aanraden van een vriendin toch eens een paar Oh Yaz slipje gekocht, en niet lang daarna nog een hele lading bij besteld :D Ik was verkocht.
Ze zitten zo goed, alsof je niks aanhebt, lekker luchtig. Ik draag normaal nooit strings, maar deze wil ik wel dragen.
En zelfs na een sweaty crossfit session, moet ik geen schrik hebben! Not smelly down there ;)

Zalig om te dragen
Deze undies zijn echt zalig om te dragen. Na een tijdje vergeet je dat je een onderbroek aan hebt. Mega luchtig en ademend, ook tijdens een hittegolf of wanneer je eens wat natter bent down under. Enige minpuntje voor mij bij de string is dat deze soms toch net te smal is om mijn vulva helemaal te bedekken/'binnen' te houden. Dan moet ik dit even rechttrekken. Bij de andere modellen heb ik dit niet.

Zweetfoef in den auto
Altijd super content van deze undies. Ik zit op dit moment in de auto te koken zonder airco met een “gewone” onderbroek en in voel me echt een stom kieken. Lange reis voor de boeg? Investeer dan zeker in deze undies

Top kwaliteit!
Ik had eerst even getwijfeld omwille van de prijs, maar nu toch een aantal onderbroeken gekocht en ik ben er super tevreden van!! Mooie aangename stof en leuke quotes.. LOVE IT!! De strings zitten super comfy!

Best undies everrrrr
Best undies everrrrr! Ze hebben leuke quotes, zitten supergoed, ademen gelijk zot en worden niet vochtig. What a girl wants 🙌🏼
Oh Yaz heeft ook zalige t-shirts. Basics die je in je kast moet hebben, die door de badass quotes allesbehalve basic zijn.
En als je door al die aankopen nog niet oprecht gelukkig wordt, zal de topklantenservice van Lore&co daar wel voor zorgen!

Odpowiedź od OH YAZ
Never enough Oh Yaz pants!
Lang over getwijfeld, maar echt gewoon kopen dames!
Beste broekjes ooit heb er nu 16 in mijn kast liggen en eigenlijk - Never enough Oh Yaz pants!
Voordien zelf vaak geworsteld met infecties en ontstekingen, sinds deze broekjes geen meer echt een verademing! Alles blijft op zen plaats zitten voor elke gelegenheid!
En los van het feest rond je billen zijn de motiverende quotes diegene die je sowieso door de dag slepen!

fit en stof mooi maar…
Over de fit en stof zeer tevreden.
Het elastiek van de bovenrand is alleen van zeer slechte kwaliteit. Uit alle aangeschafte exemplaren komen allemaal kleine draadjes elastiek :(
Ik was ze met de hand met een fijnwasmiddel en dit is echt zeer teleurstellend. Het ziet er cheap en rommelig uit. Niet verwacht voor deze prijs. Zou ze graag weer aanschaffen mits dit probleem verholpen gaat worden.

Odpowiedź od OH YAZ
Niet twijfelen, gewoon doen!
Ik heb lang getwijfeld of ik er 1tje zou kopen. Al mijn andere onderbroeken zijn namelijk meer van het "oma"model. Uiteindelijk een brief model gekocht, en wauw! Deze zit echt lekker, ook voor een namiddagje cinema en uiteten. Heel tevreden! En geen idee hoe ze het weet, maar de quote past echt perfect bij mij op dit moment. Heel erg bedankt <3

very comfy
De stof voelt zeer aangenaam, als een tweede huid. Zeer hoge kwaliteit, perfect afgewerkt met oog voor details en speelsheid.

Odpowiedź od OH YAZ
Ik kocht nieuwsgierig mijn eerste…
Ik kocht nieuwsgierig mijn eerste exemplaar en ben er zooooooo tevreden van. Vanaf dag 1 mijn lievelingsonderbroek! Zodra mijn budget het toelaat, gun ik mezelf graag nog extra exemplaren :-)
Keep up the good work!

Odpowiedź od OH YAZ
Zeer snelle levering en alles…
Zeer snelle levering en alles gepersonaliseerd!

Cosplayproof underwear
Het is hier al vaak gezegd, maar: dit ondergoed zit en voelt gewoon goed! Ja, zelfs onder alle oncomfortabele lagen van een cosplayoutfit blijft het gewoon op z'n plek en dat zegt veel - echt waar. I'm in love with this underwear. <3

Helemaal top!
Ik ben zeer tevreden! Ikzelf kocht de string en de high-waist string en beiden zitten super comfortabel. Zowel in het gewone dagelijkse leven als tijdens het sporten (en ik draag normaal gezien nooit een string omdat me dit vaak irriteert). Ik moet eerlijk toegeven dat ik de onderbroeken momenteel wat spaar voor leuke momenten als ik me opkleed. Dit heeft waarschijnlijk met de prijs te maken hoewel de prijs kwaliteit zeker goed zit! Belgisch design, Europees ontwikkeld, helemaal fan! Ik ga er werk van maken dat ik élke dag Oh Yaz kan dragen! Want de onderbroeken hebben gelijk! Ik ben elke dag powerfull, i am brave and i do feel balanced ;)

Super tevreden
Super tevreden! Voor de 2de keer besteld en zal zeker niet de laatste keer zijn!! :-) :-)

Waaauw
Ik heb vorige week mijn eerste bestelling geplaatst en my god,
Waarom heb ik hier zo lang mee gewacht 😵 ze zijn perfect! Je voelt ze niet zitten en laten je geweldig voelen! En de quotes always make me smile ! Ik ga er snel bijbestellen!

Feest voor de foef
De fijnste onderbroeken voor het fijnste gevoel down under, en they make you feel hot (in a good way). 🔥 Inmiddels al drie bestellingen gedaan and I'll keep coming back! Thanks Lore!

Doświadczenie Trustpilot