ohspecs.comRecenzje

1. Hurtownia okularów

The inventor of the high-quality accessible prescription glasses

Słaba

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Firma z Estonii a produkcja i wysyłka z…

Firma z Estonii a produkcja i wysyłka z Chin. Szkoda, że tego nie piszą wyraźnie na swojej stronie. Piszę to gdzieś małym druczkiem w regulaminie, ale ja dowiedziałem się o tym dopiero jak dostałem nr śledzenie paczki z Chin. Nie polecam.
ohspecs.com pisze bzdury,że mam jakieś uprzedzenie do Chin,większych bzdur nie mógł wypisać bo z mojej recenzji nic nie ma złego na temat tego kraju.Napisze więcej, często tam kupuję i nie raz tam byłem,piękny kraj i wspaniali ludzie i chętnia tam jeszcze wróce.A firmę ohspecs.com jeszcze raz szczerze nie polecam.

7 lutego 2025

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za Państwa wiadomość. Zauważyliśmy, że zawierała ona sugestię dotyczącą uprzedzeń wobec jednego z krajów.

Jako firma ściśle przestrzegamy obowiązujących przepisów oraz transparentnie komunikujemy kraj pochodzenia naszych produktów. Każdy klient, przed dokonaniem płatności, akceptuje nasze warunki, co miało również miejsce w Państwa przypadku. Informacja o kraju produkcji była jasno określona, a z naszej strony nie było żadnych ukrytych intencji ani manipulacji.

Jeśli nie mają Państwo zastrzeżeń co do jakości produktu ani obsługi, dlaczego kwestia kraju pochodzenia budzi Państwa wątpliwości?

Poniżej zamieszczamy link do naszych zasad, które zostały przez Państwa zaakceptowane przed złożeniem zamówienia:

Po zgłoszeniu przez nas Państwa opinii jako uprzedzonej, została ona zmodyfikowana, wskazując na pogorszenie jakości obsługi po realizacji zamówienia. W trosce o pełną przejrzystość udostępnimy zarówno Państwa wiadomość skierowaną do naszej obsługi klienta, jak i naszą odpowiedź.

Państwa zapytanie:

Data: Wtorek, 11 lutego 2025, 09:46:13 CET
Temat: #11516 zamówienie
Od: ju**13@wp.pl ju**13@wp.pl
Do: hello hello@ohspecs.com

Dzień dobry. Chciałbym zapytać, czy moje okulary z zamówienia #11516 zostały wyprodukowane i wysłane z Chin? Proszę o informację na ten temat.
Je**y Ja**k

Nasza odpowiedź, wysłana w ciągu 10 minut:

Data: Wtorek, 11 lutego 2025, 09:55:28 CET
Temat: Re: #11516 zamówienie
Od: hello@ohspecs.com hello@ohspecs.com
Do: ju**13@wp.pl ju**13@wp.pl

Dzień dobry!
Tak, nasze fabryki znajdują się w Chinach.
Pozdrawiam serdecznie,

W świetle powyższego, na jakiej podstawie oskarżają nas Państwo o nieuczciwość? Zamówienie zostało złożone po uprzednim zapoznaniu się z warunkami, a nasi pracownicy profesjonalnie wywiązali się ze swoich obowiązków.

Z poważaniem,
Robert

Rewelacyjne okulary

Rewelacyjne okulary. Mam 3 pary. Piękne kolory, wzory i wykonanie. Cena niesamowita jak na tak wysoki standard.

15 marca 2024

Odpowiedź od ohspecs.com

Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa! Będzie nam niezmiernie miło wykonać kolejną parę okularów dla Pani! Taka radość jest dla nas największą nagrodą i motywacją!

Piękne oprawki, duży wybór i to w super cenie. Dostawa w miarę szybko i jakość też świetna. Na pewno w przyszłości jeszcze skorzystam

20 czerwca 2023

Super modne lekke i śliczne oprawki…

Okulary są super lekke w noszeniu śliczne oprawki :) Jestem mega zadowolona polecam serdecznie. Obsługa na najwyszym poziomie załatwiła wszystko sprawnie:) Napewno skorzystam jeszcze wiele razy już poleciłam mojej rodzinie i oni też są bardzo zadowoleni :)

16 września 2022

Odpowiedź od ohspecs.com

Dziękujemy Pani z całego serducha za tak miłe słowa i polecenia! Cieszymy się z możliwości zaspokajania Państwa potrzeb. Pozdrawiamy serdecznie!

Bardzo dobrze zrobione okulary do…

Bardzo dobrze zrobione okulary do czytania. Zamawiam druga parę do dali. Krótki czas oczekiwania, miła i kompetentna obsługa.

21 lutego 2022

Dziękujemy Pani serecznie za opinię! Zapraszamy ponownie 😊

Szczerze polecam!

Okulary w konkurencyjnych cenach, wysoka jakość, duży wybór i intuicyjna strona, ale to nie wszyskto. Przede wszystkim Biuro Obsługi Klienta na najwyższym poziomie! Opieka od momentu złożenia zamówienia do jego otrzymania. Będę polecać wszystkim, bo rzadko się to zdarza :)!

14 lutego 2022

Odpowiedź od ohspecs.com

Dziękujemy serdecznie za tak miłe, budujące słowa! Cieszymy się bardzo! Będzie nam miło Panią widzieć ponownie!

Jestem bardzo zadowolona z okularów

Jestem bardzo zadowolona z okularów. Są starannie wykonane. Sprawiają wrażenie solidnych, trudnych do uszkodzenia. Mam bardzo dobre okulary do pracy z komputerem. Dobrze się w nich czuję i wyglądam w nich dobrze. Są eleganckie.

28 stycznia 2022

Odpowiedź od ohspecs.com

Dzień dobry! Bardzo się cieszymy, że spełniamy Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie i mamy nadzieję - do zobaczenia!

Zdecydoanie polecam!!!

Zamówiłam w OhSpecs dwie pary okularów progresywnych. Szczerze przyznam, że obawiałam się rezultatu - przecież są to okulary bardzo spersonalizowane, i w stacjonarnym optyku kosztują 2/3x więcej.
Okulary są SUPER !!! - pod względem jakości, jak i wykonania. Po założeniu ich nie odczułam żadnej różnicy, w stosunku do poprzednich, poza ostrzejszym widzeniem. A muszę powiedzieć, że poprzednie soczewki były marki Rodenstock!!!!!
Polecam!

14 listopada 2021

SUPER

SUPER! Idealnie dopasowane i oprawki i szkła :)
Jestem mega zadowolona :) POLECAM :)

8 listopada 2021

Odpowiedź od ohspecs.com

Pani Mario, cieszymy się niezmiernie na wieści od Pani. Zapraszamy ponownie!

Wszystko ok

Wszystko ok, szybka dostawa, oprawki i szkła dobrej jakości oraz bardzo dobra cena,polecam

13 września 2021

Odpowiedź od ohspecs.com

Panie Jarku, dziękujemy pięknie za miłe słowa! Polecamy się na przyszłość! Do zobaczenia! 😊

Okulary świetne

Okulary świetne, bardzo dobra jakość. Przyszły szybciej niż planowano. Gorąco polecam.

6 września 2021

Odpowiedź od ohspecs.com

Dziękujemy Pani serdecznie za miłe słowa. Zadowolenie naszych klientów to nasz priorytet! Zapraszamy ponownie!

Gorąco polecam OhSpecs!

Bardzo dobry wybór okularów w przystępnej cenie! Świetny kontakt ze sprzedawcą, który jak tylko przesyłka była gotowa, wysłał numer nadania paczki. Podoba mi się również wygląd strony, łatwa nawigacja oraz bardzo dokładne i rzetelne informacje.

29 czerwca 2020
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (232 recenzji)