Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami dla niemowląt

Napisane przez firmę

OhanaHelmer er et dansk firma, der dedikerer sig til at designe multifunktionelle produkter til babyer og små børn med et unikt fokus på bæredygtighed. Vores produkter repræsenterer et bæredygtigt design, skabt af forældre til forældre, med en passion for at gøre hverdagen lettere og mere bæredygtig for børnefamilier. Vi tror på, at bæredygtighed og funktionalitet går hånd i hånd. Derfor har vi nøje udvalgt materialer og designelementer, der ikke kun opfylder de høje kvalitetsstandarder, men også respekterer vores planet og fremtidige generationer. Vores produkter er resultatet af en omhyggelig designproces, hvor vi kombinerer æstetik og praktisk anvendelighed for at skabe løsninger, der imødekommer behovene i en travl børnefamilie. Vi er stolte af at være forældre, der forstår de daglige udfordringer, og vi har skabt OhanaHelmer med en mission om at lette byrden for andre familier.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

4,1

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Dejligste babytæppe med mange funktioner!

Vi elsker vores Ohanahelmer tæppe. Det er multifunktionelt - kan bruges som både nest, voksipose, bære/opbevare, eller bare som verdens dejligste legetæppe. Vi har brugt alle funktioner, men især været glade for at have tæppet foldet ud, og så rullet sammen i den ene side (fastgjort med knapperne så det ikke ruller ud), og dermed brugt til støtte til baby der ligger højt på maven.
Nu er begge børn store og tæppet ligger fortsat fast fremme og er bedste samlingspunkt for mange gode lege. Lækker kvalitet :)
Varmeste anbefalinger!

9 kwietnia 2024

Skønt babytæppe fra Ohanahelmer

Tæppet fra Ohanahelmer er både i super lækker kvalitet og rigtig fint. Vi har brugt vores som babynest, da vores søn var helt lille og har det nu liggende fremme som fast base for leg til alle børnene. Det kan også nemt pakkes sammen med legetøjet inde i og tages med på farten - her kan det også hurtigt foldes sammen og bruges som støtte ved amning.
Alt i alt et rigtig godt produkt med mange funktioner. 👌🏼

9 kwietnia 2024

Lækkert multitæppe til baby

Vi har haft glæden af multitæppet siden 2021, og det holder bare stadig. Både i funktion, farve og blødhed.

Begge mine døtre har haft og har stadig stor glæde af både tæppe og stativ, hvor man kan stimulere dem på den helt rigtige måde.

Klart anbefalelsesværdigt!

8 kwietnia 2024

Multifunktionstæppe, barnevognspude og pusletaske

Jeg var så heldig at få multifunktionstæppet inkl. aktivitetstativ til mit babyshower. Tæppet kom i brug fra første dag som babynest, både på sofaen, men også i barnevognen da vi ikke brugte lift i en lang periode. Så snart det var aktuelt så blev det også brugt som aktivitetstæppe på gulvet. Det var så skønt med en dejlig blød base til min datter at lege på. Da tæppet let foldes til en taske har vi haft det med på stranden, til efterfødselspilates, på udenlandsrejser m.m. Tæppet blev brugt på daglig basis frem til at min datter var +2 år, og vi bruger det af og til stadig og hun fylder snart 4.
Det er en gave der bare bliver ved med at give. Skulle der komme flere børn til, så kommer det helt sikkert i brug igen.
Vi fik også en barnevognspude som har været en stor hjælp og støtte da min datter skulle lære at sidde op i barnevognen. Vi valgte selv at købe pusletasken da den både kunne bruges som skuldertaske, rygsæk og nemt kunne hænges over barnevognsstyret (her valgte vi at købe to karabinhager til formålet) og det fungerede super godt. Den aftagelige puslepung har også været guld værd, hvis du spørger mig 👌🏼 skønne og let anvendelige produkter alt i alt.

24 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Multifunktionelt tæppe der skaber stor glæde♥️

Min søn og jeg er rigtig glade for vores fine, dejligt bløde og børnevenlige tæppe fra Ohanahelmer🫶
Det er nemt at have med alle steder, da det nemt kan foldes både til taske, voksipose, nest osv. Et multifunktionelt tæppe med nogle behagelige rolige farver🫶 Vi leger på det hver dag!

22 marca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej