ik had 28 augustus een broek besteld, pas aangekomen op 6 november...3 maanden later! Heb voor de broek extra snelle levering betaald maar uiteindelijk heb ik 3 maanden moeten wachten. Geprobeerd cont... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het geleverde product was helemaal prima. Er stond een levertijd van 2/3 dagen, uiteindelijk werd dit bijna 4 weken zonder enkel bericht. Op mails, apps en Social media vragen kwam geen enkele reactie... Zobacz więcej
Ze zeggen ja 5 tot 15 werkdagen verzending maar ben nu 15 dagen verder en helemaal niks binnen en helemaal geen info over waar me paketje is. 2 weken wachten op iets echt t laaste wat k verwachten. K... Zobacz więcej
De bezorging was snel, dat moet ik toegeven. Maar verder houdt het daar wel op. Op hun website staat ergens verstopt in de kleine lettertjes dat afgeprijsde artikelen niet geretourneerd kunnen wor... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
YouthKid The plug!
Dane kontaktowe
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
I am still waiting for my package????
Service
Mooi setje, en waren heel duidelijk met de communicatie toen er vertraging was opgelopen. Top service!
Very bad service
Very bad service. Be careful when you order. They can say that the item you ordered was a pre order and than you can’t return your order but they never make clear that the order was a pre order. And also the quality of the clothes is very bad
Niet aan te raden
Deel van de bestelling is nooit geleverd en retourzending wordt niet verwerkt. Vervolgens slecht tot geen contact te krijgen met de ‘klantenservice’
Kan het niet terug sturen nu 90 euro
Kan het niet terug sturen nu 90 euro. Weg omdat het pakje te klein is ik bestelde een L maar het zat als een S
Snel binnen goede kwaliteit
Snel binnen goede kwaliteit, zou zeker nog een keer bestellen.
Broek retour gestuurd naar het adres…
Broek retour gestuurd naar het adres wat is opgegeven door ofg.
Met een briefje erbij voor een maat kleiner.
Via post nl staat er bij de buren afgeleverd op 176.
Kreeg als antwoord van OFG buren waren niet thuis. Ga dalijk kijken en kom erop terug. Tot nu toe niks gehoord
Tot nu toe geen nieuwe broek in 1 maat kleiner terug gekregen.
Ik bestel hier nooit meer.
NIET BESTELLEN
NIET BESTELLEN! Alle broeken worden gezien als pre-order waardoor je ze niet terug kan sturen. Ook heb ik langer dan een maand op de broeken moeten wachten voordat ze waren aangekomen. Oftewel een grote scam. Bedrijf kan niet lang bestaan op deze manier
Koop hier geen broeken
Koop hier geen broeken! Alles is ‘pre order’ waar door je de broeken niet kan retourneren en dus je geld kwijt bent wanneer een broek niet past. Hele slechte kwaliteit en vreselijke klanten service. Hou je geld lekker in je zak en koop hier niet!!!
NIET KOPEN
Alle producten zijn "pre-orders" waardoor je je hele bestelling niet kunt retourneren en je dus niet je geld teruggestort krijgt. Broeken komen rechtstreeks uit China. Super slechte kwaliteit
Top klantenservice
Ik had eerst de verkeerde maat besteld waarop ik de klantenservice van OFG moest mailen. Deze was echt top, Ze gaven snel antwoord en alles wat je van een klantenservice zou wil had de klantenservice van OFG. Nadat we contact hadden gehad en ik beschreef dat ik niet goed de maat wist stuurde ze alle 2 de maten naar me toe. Wat naar mijn mening in goed vertrouwen gebeurd. Ik ben super blij met mijn jeans, wel moet ik zeggen dat de pasvorm van de jeans met een laag kruis is. Maar dit is meer een tip voor de koper.
Top kwaliteit
Geweldige broeken
Geweldige broeken , sluit super goed aan op mijn lichaam en geen problemen met het bedrijf gehad
Broek is erg goed valt goed en is heel…
Broek is erg goed valt goed en is heel mooi echt een aanrader
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.