Twindor casino | 15 000 zł + 500 FS + x2 punkty! Recenzje

3,7

Nie ma co ściemniać, bilans ogólnie pewnie mam na minus, ale lubię ten serwis za ogólny klimat. Kolory, muzyczki w slotach, nawet to, jak wygląda lobby – wszystko jest takie „miękkie” dla oczu i uszu.... Zobacz więcej

Jak przeliczyłam, ile godzin marnuję dziennie na scrollowanie TikToka, to trochę się przeraziłam. Z kasynem jest inaczej – wchodzę na pół godzinki, pograć, i koniec. To kasyno jest o tyle fajne, że da... Zobacz więcej

Miałem już dość kasyn, gdzie jest tylko kilka tych samych slotów. Tutaj jest masa różnych producentów, od klasyków po jakieś nowe studia, więc jak mi się znudzi jedna gra, to zmieniam na inną i dalej... Zobacz więcej

1. Casino
  2. Zakłady bukmacherskie
  3. Bukmacher
  4. Kasyno
  5. Kasyno i bukmacher online

Twindor casino | 15 000 zł + 500 FS + x2 punkty!

Średnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Ładnie chodzi na starej komórce

Mam dość stary telefon i zwykle nowe strony mi mulą. Tu mile się zaskoczyłam, bo nic się nie przycinało, sloty działały, nawet live ruletka się odpaliła bez problemu. Tylko bateria leci szybko, ale to już nie wina kasyna.

2 sierpnia 2026

Stabilne serwery, nawet w weekend

Zauważyłem, że w innych kasynach w piątek wieczorem często wszystko wolniej działa. Tu jak do tej pory nic takiego nie zauważyłem. Weekend, dużo ludzi online, a sloty dalej kręcą się płynnie, live casino też bez większych zacięć. Jak dla mnie to duży plus, bo akurat wtedy mam najwięcej czasu na granie.

2 sierpnia 2026

Zdarzyła się pomyłka, ale naprawili

Miałem raz sytuację, że bonus nie naliczył się po wpłacie, chociaż spełniłem warunki. Napisałem na czat, wysłałem screen z promocji i po chwili dodali mi ręcznie te środki. Nie musiałem się kłócić czy kombinować. Zdarzają się błędy, ale ważne, jak są załatwiane – tu było szybko i po mojej stronie.

2 sierpnia 2026

Mało slotów z bajkami, szkoda

Ja lubię takie bajkowe motywy, księżniczki, smok i tak dalej. Tu jest kilka takich gier, ale mogłoby być więcej. Poza tym wszystko ok – działają dobrze, wypłata przeszła. Po prostu czekam na więcej tytułów w takim stylu.

Zrobiłem pauzę i wróciłem

Odstawiłem na dwa miesiące, bo przesadziłem z wydatkami. Teraz wróciłem z planem maksymalnie jeden depozyt w tygodniu. Na razie się tego trzymam, a kasyno nic się nie obraziło, konto działało normalnie, jakby tej przerwy nie było.

2 sierpnia 2026

Mini jackpot na slocie, wow

Nie spodziewałam się, serio. Kręciłam sobie za 0,40 zł i nagle wyskoczył jakiś mini jackpot za 350 zł. Myślałam, że to błąd, ale saldo się zgadzało, a wypłata też doszła. Resztę oczywiście częściowo oddałam w kolejnych grach, ale i tak zostało trochę na koncie.

Miłe zaskoczenie

Szczerze, spodziewałem się totalnej ściemy, a tu normalne kasyno. Założyłem konto, mały depozyt, kilka spinów na slocie i nawet udało się wyjść lekko na plus. Wypłata przyszła na Revoluta bez kombinowania, więc jak dla mnie w porządku.

Cichy plus za limity

Doceniam, że mogę sobie ustawić maksymalny depozyt tygodniowy i jak go przekroczę, to koniec, nie doładuję więcej. Raz mi się to przydało, bo w emocjach chciałam wpłacić znowu, a system nie pozwolił. Trochę się wkurzyłam w tamtym momencie, ale rano podziękowałam sama sobie i tej blokadzie. Poza tym strona działa bez zarzutu, wypłaty średnio 1–2 dni.

2 sierpnia 2026

Bez wielkich emocji, ale solidnie

To nie jest kasyno, które krzyczy na każdym kroku WOW JACKPOT, tylko raczej spokojne miejsce do gry. Może dla niektórych to minus, ale ja wolę taką atmosferę. Emocje są i tak, jak stawiam swoje pieniądze. System działa, więc nie potrzebuję dodatkowych fajerwerków.

Statystyki ruletki są pomocne

Wiem, że to losowe, ale lubię patrzeć na historię wyników w ruletce. Tutaj ładnie to pokazują, czerwone/czarne, parzyste/nieparzyste. Dzięki temu czuję, że choć trochę mam wpływ, chociaż to tylko iluzja.

Trochę chaosu, ale działa

Interfejs na początku mnie przeraził, wszędzie jakieś bannery, kolory, bonusy, aż oczy bolały. Jak chwilę poklikałam, to się przyzwyczaiłam i w sumie wszystko jest na swoim miejscu. Depozyt blikiem wszedł od razu, sloty nie zacinają na telefonie (Android). Wzięłam jakiś tam bonus, musiałam więcej obrócić niż się spodziewałam, ale to też moja wina, bo nie doczytałam warunków. Mimo tego coś tam wyszło na plus i bez problemu wypłacone. Nie jest idealnie, ale jak na kasyno online, jest całkiem OK.

2 sierpnia 2026

Nie czuję się tu jak frajer

W paru innych kasynach miałem wrażenie, że reguły są tak ustawione, żeby człowieka tylko wydoić. Tu wszystko jest jakoś bardziej klarowne. Jak bonus ma warunki, to o nich piszą, jak jest promocja, to też bez gwiazdek. Dzięki temu, nawet jak przegrywam, nie mam poczucia, że ktoś mnie robi w bambuko.

2 sierpnia 2026

Znajomy namówił i w sumie dobrze

Nie planowałem się rejestrować, ale kumpel podesłał link, mówi, że czasem coś tam wygrywa. Zrobiłem mały depozyt, zgarnąłem bonus, obróciłem go trochę na automatach. Skończyłem prawie na zero, ale całe doświadczenie było w porządku, nic podejrzanego.

2 sierpnia 2026

Nie mogę usunąć danych karty

Podpiąłem kartę do szybkich wpłat, a potem uznałem, że wolę przelewy. Na koncie nie ma opcji usunięcia karty, tylko dodanie nowej. Support twierdzi, że „dane są bezpieczne”, ale ja po prostu nie chcę, żeby tam wisiały. Musiałem zablokować kartę w banku, przesada.

2 sierpnia 2026

Podoba mi się limit na przegraną

Ustawiłam sobie dzienny limit straty i kiedy go osiągnę, system już nie przyjmuje zakładów. Na początku mnie to wkurzało, jak „szło”, ale z czasem doceniłam. Dzięki temu nie miałam żadnych dramatów finansowych, a parę razy było blisko, gdyby nie ten limit.

Zmuszanie do instalacji aplikacji

Na mobilnej stronie co chwilę wyskakuje okno z informacją, że w aplikacji gra się lepiej. Zasłania połowę ekranu, muszę to ciągle zamykać. Nie każdy chce ściągać apkę, wersja przeglądarkowa też powinna być normalnie używalna.

Niby legalne, ale niesmak

Reklamują się, że wszystko mają licencjonowane i bezpieczne. Może i tak, ale sposób, w jaki rozmawiają z klientem, to jakaś porażka. Napisałem z pytaniem o zablokowanie konta na czas, bo przesadzam z grą, a oni odpisali po dwóch dniach, że mogę sam ustawić limity w panelu. Zero empatii, zero konkretnej pomocy. To nie jest miejsce, które dba o gracza, tylko o to, żebyś dalej wpłacał.

Zawiedziona po tygodniu grania

Na początku myślałam, że może będzie fajnie, kilka małych wygranych się trafiło. Ale im dłużej grałam, tym gorzej. Promocje tylko dla nowych, dla stałych prawie nic, zero poczucia, że zależy im na graczu. Teraz już tylko próbuję odzyskać to, co zostało i znikam.

Demo gier ograniczone

Chciałem najpierw potestować sloty za darmo, ale część z nich wymaga od razu logowania i depozytu. To dla mnie sygnał, że bardziej zależy im na kasie niż na uczciwym sprawdzeniu, czy komuś ta gra odpowiada.

Dziwny system VIP

Nakręcają człowieka programem lojalnościowym, ale w praktyce to jakieś grosze. Wpłaciłem w sumie ponad 1500 zł przez kilka tygodni i dostałem „nagrodę” 20 free spinów po 0,20 zł. Szczerze? To bardziej obraza niż nagroda.