Samo kasyno jest w porządku, aż za bardzo mi lekko idzie granie. Czasem boję się, że jak będę mieć gorszy okres, to mogę przesadzić. Dlatego od razu sobie zablokowałam możliwość dużych depozytów i na... Zobacz więcej
Bałem się, że jak nie logowałem się kilka miesięcy, to coś się stanie z kontem, ale wszystko było na miejscu. Żadnych dodatkowych formalności, po prostu dalej gram jak wcześniej.
wpłata poszła, wypłata poszła, gry chodzą, czat żyje, jest ok
Elite Spin | £5000 + 500 FS
Zjednoczone Królestwo
- offer-level-now.click
Spoko na telefonie
Gram tylko na komórce i tu działa to znośnie, nic mi się nie zacina przy LTE, sloty chodzą płynnie, czasem tylko przy ładowaniu bonusowej gry chwilę myśli. Nie mam porównania z komputerem, ale jak dla mnie na kanapie daje radę.
Miły mail po wypłacie
Po pierwszej wypłacie dostałam maila nie tylko z potwierdzeniem, ale też z informacją, jak ustawić limity, żeby grać rozsądniej. Trochę mnie to zaskoczyło, bo spodziewałam się raczej propozycji kolejnego bonusu, a nie czegoś, co ma mnie hamować. Odebrałam to pozytywnie. Sama gra jest standardowa, ale taki mały gest zrobił różnicę.
Bonus ok, choć zamotałam się
Wzięłam bonus powitalny i dopiero później zaczęłam czytać o warunkach, więc trochę się wkurzyłam, bo myślałam, że już mogę od razu wypłacać. Okazało się, że trzeba to wszystko obrócić kilka razy. Na początku miałam wrażenie, że to jakiś przekręt, ale napisałam na czacie i gość spokojnie mi wytłumaczył na przykładach, ile muszę jeszcze obrócić. Trochę mi to zajęło, ale finalnie i tak zostało mi więcej niż wpłaciłam. Teraz już wiem, żeby czytać regulamin przed klikaniem, a nie po, ale samo casino jest w porządku.
Śmiesznie niskie stawki dostępne
Lubię, że w wielu grach mogę zejść naprawdę do minimalnych stawek typu kilka groszy za spin. Dzięki temu mogę grać dłużej i nie mam wyrzutów sumienia. Jasne, wygrane też są wtedy małe, ale chodzi mi bardziej o czas niż o kwoty. Kasyno to umożliwia, więc jestem zadowolona.
Sloty lepsze niż ruletka
Najpierw grałam tu w ruletkę na żywo i jakoś szło mi tak sobie, bardziej w dół niż w górę. Potem przerzuciłam się na sloty i powiem szczerze, że bawię się dużo lepiej. Nie muszę kombinować z jakimiś strategiami, po prostu kręcę i patrzę co się dzieje. Najczęściej kończy się to małą stratą, ale przynajmniej mam frajdę, a raz już trafiłam większy mnożnik i zrobiło mi dzień.
Pierwsza wypłata bez stresu
Bałem się, że jak przyjdzie do pierwszej wypłaty, to zaczną się prosić o jakieś dziwne dokumenty albo opóźniać. A tutaj tylko poprosili o standardową weryfikację dowodu, zrobiłem zdjęcie w aplikacji i po kilku godzinach miałem status zweryfikowany. Wypłata zlecona po południu, wieczorem pieniądze były na koncie bankowym. Bez telefonów, bez maili z pytaniami. Duży plus za to, bo miałem wcześniej niemiłe przygody w innych miejscach.
Daje radę nawet przy słabym internecie
U mnie na wsi LTE różnie działa, a mimo to gry zazwyczaj chodzą. Czasami wideo z krupierem się przytnie, wtedy po prostu przechodzę na zwykłe sloty. Nie jest idealnie, ale to raczej wina mojego łącza.
Miło, że pamiętają o limitach
Ustawiłem sobie limit dzienny, żeby nie przesadzić, i raz go przekroczyłem przez nieuwagę. Od razu wyskoczyło okienko z informacją, że limit został wykorzystany i dalsza gra nie jest możliwa. Z jednej strony byłem wkurzony, bo chciałem jeszcze pograć, z drugiej – to mnie trochę otrzeźwiło. Dobrze, że system działa, jak trzeba.
fajne free spiny
Dali mi parę darmowych spinów i coś tam wpadło, nie narzekam.
Bezpiecznie czuję się z limitami przegranych
Ustawiłem sobie miesięczny limit przegranych i dzięki temu wiem, że nie polecę za daleko. System sam blokuje dalsze stawianie, jak dojdę do granicy. To kasyno daje naprawdę sporo narzędzi, żeby się nie zapędzić, i to mi się podoba. Czuję, że mam nad tym kontrolę.
Krótki update: druga wypłata też doszła
Po pierwszej myślałem, że to szczęście początkującego. Druga wypłata równie bezproblemowa, więc chyba jednak system działa.
Przejrzysta historia transakcji
Lubię mieć wszystko pod kontrolą, więc od razu sprawdziłem, jak wygląda historia wpłat i wypłat. Jest czytelna, można filtrować po datach, łatwo policzyć, ile się już wpakowało w granie. Trochę mnie to otrzeźwiło, ale to dobrze. Kasyno działa normalnie, gry się uruchamiają, wypłaty także dochodzą.
Statystyki przy ruletce są spoko
Wiem, że to nic nie zmienia w szansach, ale fajnie widzieć historię numerów. Taki smaczek.
Panel konta jest czytelny
W jednym miejscu widzę wszystkie ważne rzeczy: saldo, bonus, historię. Nie muszę klikać po pięciu zakładkach, żeby znaleźć, co mnie interesuje. To robi różnicę, jak się gra z telefonu.
Spokojnie, bez dramatów
Nie mam jakiejś wielkiej historii z tym kasynem. Gram, przegrywam, czasem wygrywam, wypłaty dochodzą, support odpisuje, kiedy trzeba. Nic spektakularnego, ale może to właśnie dobrze. Na innych stronach zdarzały mi się dziwne akcje z blokadą konta, tutaj jeszcze ani razu. Jak na polskie realia internetowe, to naprawdę w porządku miejsce.
Dealerzy uprzejmi, ale nie przesadnie
Nie udają najlepszych przyjaciół, tylko normalnie prowadzą grę. Dla mnie na plus.
Lubię patrzeć jak kręci się koło
Może to brzmi głupio, ale najbardziej relaksuje mnie patrzenie na to, jak kręci się koło w ruletce. Nie chodzi nawet o stawkę, czasem obstawiam grosze. Po prostu patrzę, jak się toczy kulka. W tym kasynie jakość streamu jest dobra, nic się nie zacina. Jak na mój specyficzny sposób relaksu, pasuje idealnie.
Konto nie zostało zablokowane po przerwie
Trochę się boję przesady
Samo kasyno jest w porządku, aż za bardzo mi lekko idzie granie. Czasem boję się, że jak będę mieć gorszy okres, to mogę przesadzić. Dlatego od razu sobie zablokowałam możliwość dużych depozytów i na razie to działa.
Sloty bajka, reszty nie ruszam
Jak ktoś lubi sloty z ładną grafiką i milionem animacji, to tu się odnajdzie. Ja od razu wyciszam dźwięki i gram na auto-spinie, bo mnie męczy klikanie. Nie gram w żadne stoły ani zakłady sportowe, więc się nie wypowiem. Wypłatę robiłem raz, poszło na Revolut bez problemu. Zdziwiło mnie trochę, że musiałem podać tyle danych przy rejestracji, ale chyba teraz wszędzie tak jest. Ogólnie jestem zadowolony, bo dostałem to, czego szukałem: ładne sloty, które chodzą gładko.