Śmieszna sytuacja, bo chciałem zagrać w blackjacka, a przez przypadek odpaliłem jakąś inną grę karcianą, której zasad nawet nie znałem. Zanim się zorientowałem, już postawiłem kilka zakładów i... wysz... Zobacz więcej
W święta z nudów odpaliłem slota, wpłaciłem 50 zł i bez większych oczekiwań kręciłem. Trafił się bonus z darmowymi spinami i nagle zrobiło się 700 zł na koncie. Od razu wypłaciłem większość, trochę zo... Zobacz więcej
LolaJack Casino | 400% tot €15 000 + 400 GS
Holandia
- offer-clear-now.click
Spoko ruletka, choć stresująca
Z ciekawości odpaliłam ruletkę na żywo, fajny klimat, ale jednak bardziej się denerwowałam niż przy zwykłych slotach. Strona nie zacinała się, wszystko szło gładko, to akurat duży plus. Jak ktoś lubi takie emocje, to jest gdzie poszaleć.
Gry ładnie skalują się na tablecie
Nie wszystkie kasyna umieją w tablety, tu sloty zajmują cały ekran i wyglądają ostro.
Podsumowanie po pół roku: zostaję
Gram tu jakieś sześć miesięcy z przerwami. Były lepsze i gorsze dni, kilka wypłat, kilka większych przegranych. Przez ten czas ani razu nie miałem sytuacji, żebym musiał się wykłócać z obsługą. To dla mnie główny powód, żeby nie szukać innego miejsca.
Nie czuję się tu „wyciskana”
W innych miejscach co chwila miałam wrażenie, że każda funkcja jest po to, żeby wydać jeszcze więcej. Tu tego tak nie czuję. Bonusy są, ale nie są nachalne, limity działają, a strona nie „krzyczy”, że muszę grać dalej. Dzięki temu mam spokój w głowie.
Trochę za dużo maili
Kasyno samo w sobie spoko, mogłabym tak zostawić 5/5, ale męczą mnie maile z promocjami co drugi dzień. Na szczęście da się to wyłączyć w ustawieniach konta, więc kto nie lubi spamu jak ja, niech to od razu ogarnie.
Dobre RTP chyba
Nie liczę dokładnie, ale mam wrażenie że te gry tu nie zjadają aż tak jak gdzie indziej. Czasem coś oddają.
Pomogli mi odzyskać dostęp po zmianie numeru telefonu
Zmieniałam operatora i straciłam stary numer, na który miałam dwuskładnikowe logowanie. Po krótkiej weryfikacji na mailu support pomógł mi ustawić nowy numer. Szybko i bez stresu.
Lubię tutejsze jackpoty lokalne
Nie są ogromne, ale rosną często. Udało mi się raz trafić mniejszy i satysfakcja była ogromna.
Zaskakująco sensowny support mailowy
Nie lubię czatów na żywo, wolę napisać maila i dostać spokojną odpowiedź. Tu odpisali mi następnego dnia, konkretnie, bez kopiuj-wklej formułek. Dla mnie to wiele znaczy.
Jak na razie uczciwa zabawa
Nie mam jeszcze długiej historii tutaj, ale z tego co widzę, wszystko jest transparentne. Saldo zgadza się z historią gier, bonusy naliczają się poprawnie, nic nie znika. Wypłaty robiłam dwa razy, za każdym razem bez problemu. Póki tak będzie, nie mam zamiaru zmieniać kasyna.
Lubię, że jest ciemny motyw
Niby drobiazg, ale tryb ciemny w tym kasynie to zbawienie dla moich oczu. Gram często późno, w półmroku i biały ekran innych stron mnie razi. Tutaj ciemne tło, jasne przyciski, wszystko czytelne, a nie wali po oczach. To naprawdę robi różnicę przy dłuższej sesji.
Obsługa nie jest sztywna
Na czacie ludzie piszą normalnie, nie jak roboty. Trochę luzu, ale z szacunkiem. To lubię.
Spontaniczny depozyt i spoko wynik
Wszedłem tu trochę pod wpływem impulsu, zobaczyłem reklamę gdzieś na forum. Wpłaciłem 70 zł, bez czytania czegokolwiek, co nie było zbyt mądre. Pierwsze 20 minut przegrywałem wszystko, potem trafiłem jakiś bonus w slocie i nagle zrobiło się 400 zł na koncie. Trochę mi ręka drżała, czy wszystko wypłacą, bo nie miałem jeszcze nawet do końca uzupełnionego profilu. Ale poszło po spokojnej weryfikacji dowodu i konta bankowego. Na minus – mogliby jaśniej pisać, co jest potrzebne do weryfikacji, bo musiałem dopytywać.
Opłaca się cierpliwość
Już miałem wychodzić, bo zostało mi na koncie 6 zł, ale coś mnie tknęło żeby jeszcze poklikać. I akurat w tym momencie weszła fajna wygrana, zrobiło się z tego 150 zł. Nie jakiś kosmos, ale mi poprawiło humor.
Konto wróciło po przerwie
Zakładałem konto dawno temu, zapomniałem hasła i myślałem że będzie dramat, żeby je odzyskać. A tu w sumie parę kliknięć, mail, nowe hasło i śmiga. Fajne że środki, które kiedyś zostały na koncie, dalej tam były.
Niespodziewany zwrot po serii porażek
Już miałam zamknąć stronę, bo wszystko szło źle, trzy małe depozyty poszły jeden po drugim. Zostało mi dosłownie 5 zł na koncie, odpaliłam ostatni spin i nagle trafiłam bonusową rundę. Zrobiło się z tego ponad 400 zł, aż się popłakałam ze śmiechu. Od razu wypłaciłam i zrobiłam sobie wolne od grania na tydzień.
Win history fajna opcja
Widzę większe trafienia z ostatnich sesji, daje to jakiś obraz. Lubię takie statystyki.
Śmiesznie, ale lubię patrzeć jak się kręci
Czasami odpalam sloty i nawet nie klikam turbo, bo po prostu lubię patrzeć na animacje. To mnie jakoś uspokaja. Wiem, że to dziwne hobby, ale skoro nikomu tym nie robię krzywdy, to czemu nie. Ważne, że kasyno technicznie nadąża i nic się nie zacina w tych momentach.
Wygląda lepiej niż reklamy
Reklamy wkurzały mnie na YouTube, ale w końcu kliknąłem z ciekawości. Spodziewałem się tandety, a interfejs i gry wyglądają naprawdę porządnie. Wiadomo, reklamy dalej są przegięte, ale sam produkt jest ok. Gram mało, ale jak już gram, to z przyjemnością dla oka.
Małe zwycięstwo, duży uśmiech
Dla kogoś 150 zł to może mało, ale ja się cieszyłam jak dziecko, bo wygrałam to z 20 zł dosłownie w kilka minut. Fajnie, że od razu mogłam to wypłacić i nie kazali mi obracać jakiegoś bonusu. Taki mały zastrzyk gotówki na koniec miesiąca, akurat na rachunek za prąd. Nie gram codziennie, ale jak gram, to raczej tutaj.