Na początku weszłam tu tylko po to, żeby wykorzystać jakiś kod promocyjny, który znalazłam w internecie. Nie planowałam zostać na dłużej, bo myślałam, że to będzie kolejna strona nastawiona tylko na w... Zobacz więcej

Po różnych historiach w internecie bałam się wpłacać gdziekolwiek. Tu zachęcił mnie fakt, że koleżanka już tu grała i miała dwie wypłaty bez problemu. Zaryzykowałam mały depozyt, dostałam free spiny,... Zobacz więcej

To moje pierwsze kasyno online, więc byłam mega zestresowana, że coś źle kliknę, że stracę kasę, że mnie oszukają. Rejestracja okazała się prosta, wpłata też. Zrobiłam malutki depozyt 30 zł i bawiłam... Zobacz więcej

2,6

Słaba

2,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Szczęście debiutanta

Pierwszy raz w życiu założyłam konto w kasynie online, wpłaciłam 30 zł, odpaliłam jakiś kolorowy slot z owocami i po 10 minutach miałam 250 zł. Byłam w szoku. Od razu wypłaciłam większość, żeby się nie kusić. Pieniądze przyszły, więc chyba trafiłam dobrze.

Nawet mój ojciec ogarnął

Pokazałem tacie to kasyno, bo chciał spróbować, a jest totalnie anty-techniczny. Ku mojemu zdziwieniu sam założył konto, zrobił depozyt i pograł w ruletkę. Mówił, że wszystko przejrzyste. To chyba najlepsza recenzja – jak mój ojciec dał radę, to każdy da.

Uwielbiam szybkie gry

Jest parę takich gier instant, gdzie wynik jest od razu, bez jakichś długich animacji. Idealne dla mnie, bo nie lubię czekać i patrzeć, jak coś się kręci minutę. Mogę w kilka minut zrobić parę zakładów i wyjść. Strona dobrze to obsługuje, bez lagów.

29 lipca 2026

Grałam zmęczona, a i tak ogarnęłam

Weszłam późno po pracy, głowa już nie ta, bałam się że coś poklikam źle. A jednak panel na tyle prosty, że udało się wpłacić, zagrać, nawet skorzystać z jakiegoś wieczornego bonusu. Nie trzeba być informatykiem, żeby to ogarnąć.

Moje pierwsze free spiny

Dostałam kiedyś maila, że mam darmowe spiny za samo zalogowanie w weekend. Nie do końca wierzyłam, ale faktycznie były na koncie. Odpaliłam, coś tam wygrałam, dociągnęłam obrót i wypłaciłam kilkadziesiąt złotych. Jak na prezent „za nic”, byłam miło zaskoczona. Od tamtej pory zaglądam częściej.

29 lipca 2026

Dobry wybór, jeśli ktoś nie chce kombinować

Ja tam nie lubię szukać po forach, gdzie jest najlepszy kurs, największy bonus i inne cuda. Chciałem po prostu miejsce, gdzie mogę wpłacić, zagrać i wypłacić, bez poczucia, że zaraz mnie ktoś oszuka. Tu na razie tak to u mnie wygląda, więc zostaję.

Wygodne filtrowanie gier

Jestem wybredny, lubię tylko konkretne dostawce gier. Tu mogę sobie zaznaczyć filtry i nie muszę przeklikiwać się przez rzeczy, które mnie nie interesują. Niby drobiazg, a oszczędza czas.

Miałem obawy, niesłusznie

Wchodziłem trochę z nastawieniem, że znowu będzie ściema jak kiedyś na innym kasynie, a tu w sumie całkiem normalnie. Wpłata kartą przeszła, wypłata na konto bankowe też, nikt mnie nie kręcił z dokumentami, zero kombinacji.

29 lipca 2026

Zaskakująco dobre limity odpowiedzialnej gry

Przy zakładaniu konta olałem temat limitów, a potem jednak je włączyłem. Można ustawić dzienny limit wpłaty i jak już go osiągnę, to system nie pozwala dorzucić więcej. Raz mnie to uratowało przed głupim podwajaniem stawki po kilku przegranych. Nie wiedziałem, że to faktycznie działa, a działa.

29 lipca 2026
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (86 recenzji)