Virkelig god service. De har gode priser på akryl plader, men ikke så gode priser på Bambu-lab filament. De er 25% dyrere en hos Bambu-lab selv. De har heller ikke bulk-salg.
Reakcja na opinię
Fantastisk service, købte en 3D printer med lille leveringstid fra producenten. Blev løbende underrettet af Odintek så jeg præcis vidste hvornår den ville ankomme. Alt fungerede perfekt. Tak for de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi bestilte en 3D printer og en rulle filament. Printeren kom allerede dagen efter. Spolen var blevet væk i fragten, men vi fik tilsendt en ny lynhurtigt. Virkelig sød og god kundeservice!
Reakcja na opinię
Fantastisk service - også fredag, sidst eftermiddag. Lang historie kort manglede jeg nogle dele til min BambuLab og ringede så til MaskinFabrikanten, en fredag - lige før lukketid. De fandt tingene... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
ODINTEK er en nordisk teknologi virksomhed med globale ambitioner, hvor vi arbejder for at gøre kompleks teknologi simpel. Vi udvikler, rådgiver om og forhandler CNC-maskiner, CO2-laserskærere og professionelle printløsninger af højeste kvalitet. Vores samarbejdspartnere spænder bredt fra erhvervsliv til uddannelsesinstitutioner, som vi dagligt vejleder og uddanner med afsæt i vores teknologier. Hos ODINTEK møder du kompromisløs ærlighed og praktisk erfaring. Vores tætte, unge team lover aldrig mere, end vi kan holde. Gennem egenudvikling, solid rådgivning og et samarbejde med mennesket i centrum, fjerner vi det unødvendige og sørger for, at vores samarbejdspartnere får præcis den teknologi, de har brug for. Kompleks teknologi. Nordisk enkelhed
Emil Neckelmanns Vej 15C, 5220, Odense SØ, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Overskuelig hjemmeside, hurtig service og super flinke og hjælpsomme

Odpowiedź od ODINTEK
Da jeg bestilte en vare fra fjernlager var der naturligvis lidt ekstra leveringstid. Jeg var dog hele tiden i kontakt med MaskinFabrikanten og kunne få løbende opdateringer om min ordres status, hvilket jeg satte meget stor pris på! Det var også rigtig rart at skrive med en rigtig person og ikke blot få autogenerede svar.

Odpowiedź od ODINTEK
God dialog og kompetent personale Men da de benytter DSV som sender videre til GLS går der ekstra leverings dag Derfor IKke levering onsdag før påske men tidligst tirsdag efter påske ØV

Odpowiedź od ODINTEK
Ekstremt god kundeservice virkelig imødekommende og hjælpsomme. Har et godt udvalg og materialer i god kvalitet

Odpowiedź od ODINTEK
Har da aldrig mødt mere imødekommende og kundemindet personer i butikken på stenhuggervej i Odense.. kom uanmeldt og gerne ville vide om deres produkter indenfor 3D print. Og fik en super guidet tur i workshoppen, hvor man kunne se og føle deres super gode printere.. kan klart anbefale maskinfabrikanten til evt. Kommende købere. Fik et super godt produkt med hjem, som var lige så nem at installerer som var blevet fortalt..
Tak for god service og rådgivning til butikken på stenhuggervej. Mvh Armando + familie..
PS. Tak for tålmodigheden med os fra det nordlige Nordjylland 😉

Odpowiedź od ODINTEK
Varen fejler ikke noget og er hurtigt til at levere selv om jeg syntes at prisen er lidt i overkanten

Odpowiedź od ODINTEK
Bestilte en AMS på en højhellig søndag og kunne afhente den en halv time senere. Det er sgu god service.

Odpowiedź od ODINTEK
Virkelig god service, hurtigt svar, og ekstrem hurtig readyness/levering!

Odpowiedź od ODINTEK
Skrev en mail til dem i forbindelse med forespørgsel til et produkt og om denne var på lager. Der kom svar samme dag (lørdag), hvilket var dejligt.
Jeg bestilte produktet, og det ankom den lovede dag.
Alt i alt en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefale dette firma.

Odpowiedź od ODINTEK
Super god service, samt melding om selv en enkelt dags ekstra rejsetid på min vare. Dem her går op i god kundeservice, stor ros herfra. Her vil jeg helt sikkert handle igen.

Odpowiedź od ODINTEK
God oplevelse var flinke at tale med inden køb og leverede hurtigt varen

Købte LigthBurn
Hurtig levering af kode og god beskrivelse
Mvh.Carsten Marcussen

Odpowiedź od ODINTEK
Meget fin behandling og rådgivning. prisen på det software (Lightburn) jeg købte, matchede de andre priser jeg fandt.
Hilsen Jens

Odpowiedź od ODINTEK
Det startede ellers lidt uheldigt fordi den AMS, som jeg havde købt, var forsinket fra deres leverandør. Men Rasmus holdt mig orienteret hele vejen og lovede at få den afsendt hurtigst muligt.
Da jeg modtog AMS’en på det nye aftalte tidspunkt, manglede der desværre et par dele. Ikke noget nødvendigt for at få AMS’en til at virke, men blot nogle reservedele. Da jeg skrev og gjorde opmærksom på manglerne fik jeg svar med det samme og en forklaring på fejlen. Der var ingen diskussion og Rasmus lagde tingene til side, så jeg kunne afhente dem dagen efter, da jeg alligevel havde et ærinde i Odense. Her tog Rasmus selv imod mig. Han viste mig deres showroom og gav mig en masse nyttig viden om egenskaberne ved alle de forskellige filamenter. Udover de reservedele jeg kom for at hente, fik jeg ovenikøbet en rulle filament med som kompensation.
Det var helt bestemt en af mine bedste købsoplevelser i lang tid, og jeg kommer med garanti til at handle hos Maskinfabrikanten igen!