Useriøst firma Odense Stil Hold jer væk herfra ! Kjolen er modtaget og den ligner overhovedet ikke, det der vises på deres hjemmeside. Har købt billigere kjoler i bedre kvalitet. Men da der s... Zobacz więcej
RINGE SERVICE! Bestilte i november og fik ikke mine varer før efter halvanden måned, trods de skriver 5-7 dage. Størrelser passede langt fra normalen og helt umuligt at sende retur. Fik svar på at... Zobacz więcej
Har siden 29/12-2023 forsøgt at få tilsendt en retur seddel til et par støvler. Absolut ingen respons trods flere henvendelser. Sørgeligt at et firma behandler deres kunder sådan. Der var andre inte... Zobacz więcej
De bestilte varer (2 trøjer) viste sig at komme fra Kina, selvom hjemmesiden så ud til at være dansk. Transporten tog over en måned og den ene trøje viste sig at have en forkert facon. Den anden var... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Svindel på svindel
Svindel på svindel - kræver video og billeder af vare og tilbyder 20 procent refundering - for ubrugelig vare - trækker refundering og retur label i langdrag - på ingen måde et dansk firma da oversættelsen i mail er elendig - håbløst !!!
Kunne jeg give 0 stjerner gavde de fået…
Kunne jeg give 0 stjerner gavde de fået det , pengene er trukket af et firma i Holland , varerne er aldrig kommet og de svarer infen steder npr man henvender sig , hold jer langt væk fra det svindelfirma og ja jeg burde have tjekket trustpilot først .........
Svindel og bedrag
Gad vide om Odense-stil og skandinavisk stil - Odense ikke er samme firma?
De svarer slet ikke på mail’s.
De lover bestilte varer leveres indenfor 24 timer.
De trækker penge med det samme, selv om det i Danmark er ulovligt, FØR varerne er afsendt.
Dumt af mig ikke at checke trust-pilot først
Lasaangsaaaaam
Hmm, beløb hævet ved bestilling men ingen varer endnu efter 14 dage. Suk, efter at have læst andres anmeldelser frygter jeg for kvaliteten af de forhåbentlig engang modtagne varer😖
Opdatering: varerne kom efter 1 måneds ventetid og min frygt for kvaliteten var begrundet. Desuden var størrelserne helt i hegnet, alt alt for små, en str L var nok nærmere en str Lille hvis det kan gøre det. SUK!
Jeg har købt 2 par bukser af virkelig…
Jeg har købt 2 par bukser af virkelig ringe kvalitet. Jeg kan forstå ud fra de andre anmeldelser, at man kun får 20% tilbage af købsprisen. Så jeg gider ikke bruge mere tid på det. Men næste gang jeg køber fra et ukendt firma må Trustpilot indover. Af skade bliver man klog.
Kinesisk virksomhed?
Jeg fik tilsendt et andet produkt, end det jeg havde købt. Blev sendt fra Kina. Fik at vide, at "Odense stil", som har returadresse i Kina, at de ville tilbyde at refundere 20% af beløbet fordi det ville blive meget dyrt at sende retur til Kina. Jeg blev narret af navnet Odense stil.
Cheep vare, cheep forpakning.
Misvejledende navn,Odense- Stil. har intet med byen at gøre E-mail adresse i Sverige.China som afsender
Kun konstruktiv svar- kontakt efter flere henvendelser. Billig indpakning , kun en plastpose. Med indholdet af 4 paar sko. Et paar er trykket med dybe folder, kan ikke bruges og er desuden for lille, svarer til str. 40 og fremstillet af kedelig materiale. De andre tre paar er ok. Ingen faktura vedlagt. Opgiver at klage. MEN, handler aldrig mere hos Odense-Stil
En råd til alle , Først se og læse på Trustpilot, før man læger en vare i indkøbskurven. Jeg fortryder købet.
Det negative er tungere i vægtskålen,
at tre paar er brugelige giver jeg kun 1 stjerne . Er blevet klogere og holder fingerne væk fra tasterne, når bedømmelser på Trustpilot er mere negativ end positive.
Virkelig ringe kvalitet af strikbluse…
Virkelig ringe kvalitet af strikbluse jeg lige har modtaget! Det lever slet ikke op til billederne som den er købt efter. Desuden bestilte jeg str L men svarede nærmere til str S (jeg kunne ikke engang få den over hovedet!!)
Jeg syntes desuden det er virkelig dårlig stil at kalde et firma Odense stil når det ikke engang er dansk!!
Køb IKKE fra dette firma
Køb IKKE fra dette firma !
100% fup og svindel.
🛑🛑🛑 pas på 🛑🛑🛑 har bestilt varer herfra…
🛑🛑🛑 pas på 🛑🛑🛑 har bestilt varer herfra i midt november. Pengene er trukket fra kontoen. Men har ikke modtaget andet end hvad der skulle forestille at være en Track and trace. Men det er fup og fidus.
Jeg anmelder dem for svindel.
Er så ærgerlig over at jeg ikke lige undersøgte på trust Pilot.
I ordered something from this online…
I ordered something from this online shop last nov. 26. The day after, my money was taken from my account. Tracking info was provided but it seems like there is no progress. It's been like 12 days without notification about my order status. I emailed the store 2 times but never got any response. I went here in trustpilot to see if anyone has any experience with this store. I was shocked to see that it was another scam online store. I immediately filed a dispute on my bank. I kept on tracking my order from this store, today I found out 100% it was a scam because it say that my "order cannot be found".
Update: item came Dec.15. Long wait. The item doesn't looked like what it claims, clearly came from Mainland China. The materials not even specified and color is different from the website. People behind this store were Chinese so I guess that is why they don't answer any email because they don't understand. But why pretend as a danish store? contact number from a different country? I don't know if I still want to use what I have bought from this store. But I advise not to buy from this store, not a good experience.
Penge hævet med det samme
Penge hævet med det samme. Varer ikke modtaget efter 10 dage selvom der er sendt mail om at disse er sendt. Ikke muligt at få kontakt. Autosvar på mail ved henvendelse.
Lad være at bruge dette firma
Lad være at bruge dette firma.
Der er ekstremt lang leveringstid.
Varerne, som er af virkelig ringe kvalitet kommer fra Kina og det kan ikke betale dig st returnere varen.
Desuden svarer de mails med en robot, som kun forsinker processen.
Burde have nul stjerner.
Spild af penge
Øv! jeg har spildt 349 kr på et par sko som er lavet af flamingo. Virkelig dårlig kvalitet. Det har taget mig mange mails at få svar på, hvordan jeg kan returnere skoene - og da svaret endelig kom, var det med info om, at skoene kan returneres til Kina, hvilket vil koste mere end jeg har betalt for skoene (selvom de ikke kan være mere end højst 10 kr værd udfra kvaliteten at dømme), eller også kan jeg få refunderet 20% af skoenes pris og beholde dem! Nej tak! Firmaet har adresse i Holland, men deres varer sendes fra Kina. Firmaet har intet med “Odense” eller “stil” at gøre! Lad være med at købe noget som helst af dette firma, er mit råd.
Opdatering: Det lykkedes mig at få mine penge retur ved at sende skoene som “anbefalet brev” til firmaets postadresse i Holland. Det kan anbefales ved lignende tilfælde (der bliver oprettet mange af sådanne “fup-butikker”, og der var også virkelig mange andre firmaer registreret på samme adresse i Holland).
ADVARSEL
ADVARSEL
Købte støvle “læder og lammeuld”
Fik plastic og syntetisk lam, der stinker”
Giv ikke op! Klag og hold fast!
Først tilbyder de 19% så 20% og senest 50%.
Hej med dig,
God dag!
Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med din forespørgsel, men vi tilbyder ikke en returformular eller -label.
Vi kan kun give dig en returadresse, hvilket jeg synes er det mindste, jeg kan tilbyde for at hjælpe dig.
Vi vil med glæde hjælpe dig med at returnere din ordre. For at starte processen skal du blot returnere det ubrugte produkt til nedenstående adresse.
ATTN: LU BIN
Address: 2nd Floor, Yueli (Huizhou) Trading Company Ltd.Zhengfeng Zhiyi Building, Mowu, Zhencun Village, Yuanzhou Town, Boluo County, Huizhou City, Guangdong Province, China, 516123
Zip code: 516123
Bemærk venligst, at det vil være dyrere at returnere varerne til vores returfacilitet.
Og da vi værdsætter vores kunder, kan jeg tilbyde en 50% refusion som en tjeneste, og du kan beholde den eller de varer, du har modtaget, i stedet for at returnere varen.
Vi undskylder oprigtigt for enhver ulejlighed forårsaget. Vi ser frem til at modtage dit svar.
Mange tak og hav en god dag!
Med venlig hilsen,
Lily - Kundesupport
HOLD JER VÆK!!!
HOLD JER VÆK!!!! I FÅR ALDRIG JERES VARER …. MEN PENGENE TRÆKKES MED DET SAMME!!
Bestil ikke!
Min bestilling kom endelig efter flere måneder - desværre ligner den slet ikke det produkt som jeg bestilte. Dårlig kvalitet.
Pengene blev dog hævet ved bestilling.
Øv øv 🤥
Kæft en lortebiks
Kæft en lortebiks
Jeg bestilte den 20 november, de afsender den 1 december, efter jeg har sendt en efterspørgsel om hvornår de forventer at afsende pakken. Modtager ikke noget svar, kun en mail med tricking. Den 6 december stadig ikke modtaget noget 🤷♀️ kan desuden se at pakken ikke er fra dk, så mon ikke de nærmere skulle kalde sig “Kina stil”
Læderstøvler var af plastic og meget…
Læderstøvler var af plastic og meget små i størrelsen. Iøvrigt skadet under transporten. Man tilbød mig at sende mig et størrelse større, hvad jeg takkede nej til og bad og pengene tilbage mod at jeg returnerede. Idag modtog jeg så en mail med returadresse og en bemærkning om at det vil koste mig mere end støvlens pris at sende tilbage, men jeg kan beholde støvlen (ubrugelig) og få 20% af prisen tilbage 😡
Virkelig dårlig side
Virkelig dårlig side. Bestilte en pakke d. 30/11-23, pakken står som klar til afsendelse og har stået sådan siden d. 1/12-23 den har ikke rykket sig siden og pakken kommer åbenbart fra Kina hvilket ikke var oplyst nogen steder. Har prøvet kontakte dem på mail, hvor de ikke svarer og har kun udenlandsk telefonnummer.