Oceniono na 5 z 5

Behagelig oplevelse ved reklamation over vare, som desværre var fejlbehæftet ved ankomst. Ingen slinger i valsen - bare handling og løsning. Køber helt sikkert noget hos dem igen.

Oceniono na 5 z 5

I forbindelse med et køb hos Odendo.dk oplevede jeg en helt fantastisk kundeservice. En af de pakke vi havde modtaget var ikke behandlet ordentlig af fragtselskabet. En glasrude var smadret. Jeg skrev... Zobacz więcej

1. Usługi aukcyjne online

Napisane przez firmę

Bolig & Design. Ophold & Oplevelser. Masser af Velgørenhed! Hvor handel møder hjerte... Odendo handler ikke kun om forretning; vi er stolte af vores sociale engagement. Gennem vores mange velgørenhedsauktioner er vores fantastiske brugere med til at gøre en kæmpe forskel. Over 500.000 gennemførte handler siden 2013, bekræfter vores dedikation til kvalitet, gennemsigtighed og god kundeservice.

4,7

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Helt tilfreds

Hej Carsten 😊

Tusind tak for din anmeldelse – det er dejligt at høre, at du er helt tilfreds!

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at hjælpe dig igen 😊

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk hjemmeside med de smukkeste…

Fantastisk hjemmeside med de smukkeste produkter og så til lagersalgs priser. Jeg har handlet der mange gange og både fået ting sendt, men oftes hentet det selv. Begge oplevelser er med meget stort tilfredshed. Kæmpe anbefaling herfra

Hej Pernille😊

Tusind tak for din flotte og meget positive anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med både vores hjemmeside, produkterne og de priser vi kan tilbyde.

Det er også skønt at høre, at du har haft gode oplevelser både med levering og afhentning – og at du har handlet hos os flere gange betyder ekstra meget for os 🙏

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde dig velkommen igen!

Oceniono na 4 z 5

i er bar god.

Hej 😊

Tusind tak for din søde besked – det varmer virkelig! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen 😊

Oceniono na 5 z 5

Alt er som sædvanligt godt

Alt er som sædvanligt godt - super service

Hej 😊

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os, at du igen har haft en god oplevelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang 😊

Oceniono na 5 z 5

Super god service samt fantastiske…

Super god service samt fantastiske mennesker på deres live

15 marca 2026

Hej 😊

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service – og ikke mindst at du nyder vores live 😊

Vi sætter stor pris på din opbakning og glæder os til at “se” dig igen!

Oceniono na 5 z 5

Altid super at handle hos jer

Altid super at handle hos jer. Fede varer og hurtig levering

Hej 😊

Tusind tak for din skønne anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på! Det glæder os at høre, at du både er tilfreds med vores varer og den hurtige levering.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 😊

Auktionerne fungerer og hurtig levering

Auktionerne fungerer og hurtig levering

Hej Winnie,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du synes, auktionerne fungerer godt, og at leveringen var hurtig.

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service ved en…

Virkelig god service ved en fejlbestilling. Ok behandling

1 marca 2026

Hej Nelle,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede god service i forbindelse med din fejlbestilling, og at behandlingen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Hurtig

Hurtig, nemt og gode produkter

Hej Tina,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede både en hurtig og nem handel, og at du er tilfreds med produkterne.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig handling og løsning ved reklamation!

9 lutego 2026

Hej Melu,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Selvom det selvfølgelig er ærgerligt, at varen var fejlbehæftet ved ankomst, er vi rigtig glade for at høre, at du oplevede reklamationsprocessen som behagelig og ligetil.

Vi bestræber os altid på at finde en hurtig og fair løsning, når noget ikke er, som det skal være, så det betyder meget for os at høre, at du følte dig godt hjulpet.

Tak for tilliden – vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og super god…

Hurtig levering og super god kundeservice fra Esben. Helt sikkert et sted jeg vil handle igen.

17 lutego 2026

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både leveringen og kundeservicen.

Det glæder mig især at høre, at du følte dig godt hjulpet undervejs. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Ok oplevelse

25 stycznia 2026

Hej,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at din oplevelse har været ok.

Hvis du på noget tidspunkt har feedback til, hvordan vi kan gøre oplevelsen endnu bedre, er du meget velkommen til at dele den med os – vi sætter stor pris på input fra vores kunder.

God kvalitet 👍

25 stycznia 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord om kvaliteten – det er vi rigtig glade for at høre 👍

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Jeg køber fine produkter til en rimelig…

Jeg køber fine produkter til en rimelig pris. Ved afhentning er personalet venlige og jeg får hurtig mine varer.

26 grudnia 2025

Hej Kirsten

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både priserne, produkterne og den hurtige afhentning. Vi lægger stor vægt på god service, så det er dejligt at vide, at vores personale bliver oplevet som venlige og effektive.

Tak fordi du handler hos os – vi glæder os til at byde dig velkommen igen 😊

Hej Sofie

Hvor er det skønt at høre – tusind tak 😊😊😊😊
Vi er rigtig glade for, at du er meget tilfreds, og vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele det med os.

Tak fordi du handler hos Odendo 💙

One stop shopping

Har været kunde i mange år , Odendo et sted med one stop shopping koncept...du kan handle , bud på auktion og på samtidig give velgørende formål.

25 grudnia 2025

Hej Nena

Tusind tak for din fine anmeldelse og for din loyalitet gennem mange år 🙏
Det glæder os meget at høre, at du oplever Odendo som et one stop shopping-sted, hvor handel, auktioner og støtte til velgørende formål går hånd i hånd. Netop kombinationen af gode fund og muligheden for at gøre en forskel er kernen i det, vi arbejder for hver dag.

Tak fordi du handler hos os og er en del af Odendo-fællesskabet 💙

Dét er god service!

Købte flere varer i designbutikken, der manglede nogle varer ved leveringen. Havde samme dag tlf. kontakt med Odendo, de havde så ikke flere af den vare, men vi fandt uden diskussion en anden løsning - som faktisk blev til min fordel - og allerede dagen efter blev de nye varer leveret til mig.
Dét er god service!

4 grudnia 2025

Odpowiedź od Odendo

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede vores service som god – også selvom der manglede varer i første omgang. Det vigtigste for os er netop at finde en hurtig og fair løsning, og det er skønt at høre, at den endte med at blive til din fordel, og at de nye varer var fremme allerede dagen efter.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Hej Eva,

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at varen var godt indpakket – det gør os glade, at det hele er kommet sikkert frem.

Oceniono na 5 z 5

Altid varer i top kvalitet

Altid varer i top kvalitet, og en ordentlig kundeservice.

24 listopada 2025

Hej Birte,

Tusind tak for de flotte ord 😊
Det glæder os meget at høre, at du oplever både topkvalitet på varerne og en ordentlig kundeservice – det er noget, vi lægger stor vægt på hver dag. Tak fordi du deler din oplevelse.

Det fungerer bare godt køb og indløsning

Det fungerer bare godt køb og indløsning

24 listopada 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din feedback 😊
Dejligt at høre, at både køb og indløsning fungerer godt – det er netop den oplevelse, vi gerne vil give. Tak fordi du handler hos os.

Esben / Team Odendo

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej