Oceniono na 1 z 5

[skrevet baseret på en vens oplevelse] Dette er verdens største scam…. Manden vil have dig til at overføre penge til et bet der er “100% sikkert”. Når du så “vinder” vil han dele hans sc... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Ret skal være ret, de levere det meste af hvad de lover . Jeg har ikke talt efter mht mængden af odds i de forskellige “fora” på deres Discord . Men jeg har lagt mærke til at nogle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig fedt odds-fællesskab der er blevet bygget op her. De analysere rent faktisk deres kampe ift. mange andre odds sider. Stor anbefaling fra mig - prisen er meget god ift. hvad man får ud af... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Konsultant

Napisane przez firmę

👨‍💻Odds Kontoret leverer daglige odds til en Discord server med mange engageret medlemmer for kun 79,- kr. om måneden!

2,4

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Giver dig de bedste omstændigheder for at vinde mere

Først og fremmest, så synes jeg det er vigtigt at understrege at det på ingen måde er en god idé at gamble med sine penge.
Men oddser man i forvejen, så er Oddskontoret virkelig et godt sted at hente inspiration til sine kuponer. Oddskontoret ansætter eksperter til at analysere data fra tidligere kampe, og oversætte dem til en kupon der er nem at kopiere og følge - med gode chancer for at vinde. Personligt har jeg selv haft stor succes med at bruge deres platform til at lave kuponer, her i EM tiden. De er virkelig noget ud over det sædvanlige når det kommer til tipsters, og de tager stor seriøsitet i at give dig de bedst mulige omstændigheder for at sætte dig op til at vinde mere.

Jeg har nydt, og vil fortsat nyde, at være en del af deres community, for det er nok blandt de bedste investeringer jeg har lavet.

👨‍💻Hey Marcus!

Orh, en fed følelse vi fik da vi læste din review!

Først og fremmest så har du 100% ret i, at man ikke bør gamble med sine penge - i hvert fald ikke hvis man ikke har en fornemmelse for, at gøre det med måde. Betting handler ikke om at blive rig, men at bette på sine yndlings sportsgrene med penge man har RÅD til at tabe. Man skal have det sjovt, samt bette med måde - og hvis man ikke kan det, skal man slet ikke røre det!

Din anmeldelse er helt vildt god synes vi. Vi fornemmer at du kan mærke hvor meget vi går op i, at finde lidt anderledes tips således at man kan lege med dem, som man selv vil. Det mega bekræftende, at læse din anmeldelse fordi det virker til at du har fanget hvordan betting skal ses på.

Tusinde tak Marcus! Hav en fantastisk aften!

Oceniono na 5 z 5

Fedt fællesskab til ingen penge

Eftersom jeg har væren en del af Oddskontoret siden Marts måned, hvor jeg opdagede dem på TikTok så har jeg siden hen været en del af et fedt og sjovt fællesskab for både erfarene og mindre erfarene. Da jeg så dem på TikTok var jeg nærmest lige fyldt 18 og allerede der havde jeg tabt en del penge, derfor søgte jeg efter et sted hvor man kunne få en guide og vejledning og det har jeg fået hos Oddskontoret. Siden jeg blev medlem, så har vendt underskuddet til Profit, så alt i alt helt tilfreds.

De har udviklet sig og har flere forskellige sportsgrene såsom Fodbold, Basketball, cykling og tennis, hvor der er analyser til hvert enkelt odds, så man kan få en ide om hvorfor man vælger at smide på det enkelte odds. Prisen er spot on i forhold til det fællesskab man får og de ekstra knaster.

Oddskontorets intention er ikke at tjene penge, men derimod opbygge et fedt fællesskab, hvor man kan chatte osv. med de andre medlemmer :) Man kan se at deres formål ikke er at tjene ved at serveren var gratis, men det ændrede de fordi de ansatte eksperter indenfor de forskellige sportsgrene.

De er også på de populære sociale medier, hvor man på TikTok kan se hvordan de analysere de forskellige odds.

👨‍💻Hej Simon!

Yes! Endnu en OG. Hvor er det fedt, at læse din review hvor man kan mærke at du har været her fra starten.

Dejligt, at du nyder analyserne. Det betyder meget for os, at den enkelte person forstår hvorfor, at vi better som vi gør. Hvis du føler, at du selv kan afgøre hvorledes du vil spille et bet eller ej, ud fra en analyse, er vi mere end tilfredse!

Tusinde tak for din anmeldelse - og TAK for at du har været her så længe. Det sætter vi mega stor pris på!

Oceniono na 5 z 5

Virkelig fedt odds-fællesskab der er…

Stor anbefaling fra mig - prisen er meget god ift. hvad man får ud af at være medlem hos oddskontoret

👨‍💻Hey Mikkel!

Dejligt, at du kan mærke at vi går op i analyserne, da de tager meget af vores tid!

... Det er altid rart, at få bekræftet at der er nogen som nyder dem, tak for det! Og mega nice, at du føler, at du får noget for pengene! Det er klart et af vores mål.

Tusinde tak for din review, vi sætter stor pris på den!

Ses på serveren!

🇩🇰Brugervenlig🇩🇰

Jeg oprettede mig hos oddskontoret for få timer siden, og jeg kan bare sige at serveren er godt sat op og med en høj service,🙏 vi må se hvordan det går når jeg hopper med på nogle odds. 🤩🤑🤑🤞
Det kan nok ikke gå helt galt nu hvor Danmark spiller som de gør🥳🇩🇰🇩🇰

👨‍💻Hej Magnus!

Fedt, at du kan lide opsætningen af serveren - det er også noget vi klart har forsøgt, at gøre overskueligt for alle og enhver!

Vi håber, at du kommer til at kunne lide vores odds, samt analyser og at du falder godt til! Danmark skal da nok bringe os tættere sammen - om de taber eller vinder! Vi regner selvfølgelig klart med den sidste mulighed, haha!

Tak for din fede review! Vi ses på serveren!

Oceniono na 5 z 5

Godt fælleskab, samt ærlighed og overskud!

Jeg kan i høj grad anbefale Oddskontoret.

Som meget ny oddser, har det været vigtigt for mig at finde et fællesskab, hvor der har været plads til at være ny, samt lære af både eksperter og andre erfarne oddsere.

Det er virkelig et fedt miljø med mange mennekser der deler min interesse, både for at vinde penge, men også for fodbold, som er min helt store passion.

Jeg er som sagt meget ny i oddskontoret, men kan udfra mine lidt over 2 uger på kontoret, klart anbefale!

👨‍💻Hej Tobias!

Fed anmeldese af få...

Du stadig ny, men det virker som om at du er faldet godt til! Sindssygt cool, at du føler, at du kan suge til dig fra - ikke bare os - men alle andre på serveren!

Skønt at du er passioneret fodbold-fan, for det er vi jo også selv. EM har været god ved os landshold - og odds mæssigt med en semifinale plads, samt en ROI på 16%, så det er ekstra sjovt i år for alle!

Dejligt at du er fan og tak fordi, at du kan lide at være her! Vi sætter pris på dig!

Hav en fantastisk dag, Tobias!

Oceniono na 5 z 5

Banger fantastisk koncept med gode odds…

Banger fantastisk koncept med gode odds og til en en rigtigt god pris. Man kan ik tabe penge

Hey Mads! 👨‍💻

Fed anmeldelse! Banger koncept - og så endda hvor man ikke kan tabe penge, haha! Det lyder godt nok optur, men selvfølgelig også lidt for godt til at være sandt...

Vi forsøger selvfølgelig vores bedste på, at opnå ovenstående, men ikke alle måneder er lige gode! Meeeen vi går ud fra at du selvfølgelig mener, at du ikke har tabt penge i det lange løb - eller også er du bare en glad e-sport fan, som har nydt de seneste 4 måneder, hehe!

Tak for en lige på - og fed review! Det dejligt at få, Mads!

Hav en skøn dag, vi ses på serveren!

Oceniono na 4 z 5

Daglige spil, men plads til mindre forbedringer

Har været bruger af oddskontoret i relativ godt tid og er positiv overrasket, dog kommer der mange push funktioner hvor andre brugere chatter med hinanden, hvilket ikke har min interesse og har derfor misset nogen spilforslag på grund af at andre bruger har gjort det mindre overskueligt at se spilforslagene

👨‍💻Hej Oscar!

Lad os lynhurtigt fikse dit problem, således at du ikke misser bets fremover!

Åbn Discord på din iPhone:
Klik dig ind på det valgte rum, som du ønsker at mute.
Klik oppe i højre hjørne på tandhjulene.
Klik dernæst på "Meddelelsesindstillinger" og tryk "Gør rummet stum"

Efter ovenstående bør du aldrig modtage push-meddelelser for dit valgte fællessnak rum, og dermed formindske chancen for at misse et bet... Det kan vi godt forstår, må have været svært at undgå med alle de meddelelser, haha!

I forhold til resten af din review... Tusinde tak for, at du er blevet positivt overrasket. Det er præcis det vi gerne vil have, at folk bliver når de opretter sig! Udover det er vi mega glade for, at du har været her længe!

Tak for din fede review - og nu håber vi at du kan få lov til aldrig, at misse et bet igen, hehe!

Vi ses på serveren - hav en dejlig dag!

Oceniono na 5 z 5

Først og fremmest synes jeg det er et…

Først og fremmest synes jeg det er et fantastisk koncept med at man skal betale penge til det, da der er mange som ikke opføre sig ordentligt eller ligefrem er toxic. Når folk har betalt ved de at de ikke skal gøre noget fokert ellers er der kick og hvis man er ny til fx tour de france odds fpr man altid hjælp og folk respektere ens odds niveau. Jeg synes at jer fra odds kontoret gør et fantastisk stykke arbjede, i er consistent i jeres Worning progress hvilke vil sige der er ikke lige 2-3 dage hvor i ikke er her i er her hver dag skaber en god stemning hvis der ikke lige er odds den dag. Hvilke er fantastisk og tak fordi i har lavet den her server KEEP up the good work👊👊

👨‍💻Hej Lasse!

Fantastisk review.

Vi kan næsten fornemme, at du har været her længe. Du har højest sandsynligt oplevet perioden, hvor vi forsøgte at gøre serveren gratis og så tydeligvis præcis det samme som os! Der er rigtigt mange mennesker indenfor betting-kategorien som ikke opfører sig ordenligt, samt ikke har en fornemmelse for, at penge ikke bare vælter ind gennem betting fra dag 1.

Tilføjelsen af en mindre månedlig abonnementsløsning har gjort, at der bliver sorteret i dem som rent faktisk går op i, at læse analyserne og har - eller får - en generel fornemmelse af, at betting ikke er "hurtige penge".

Det har du tydeligvis fanget, og det sætter vi pris på! Udover det elsker vi at du komplimenterer lige netop serverens "consistency" da det virkelig også er noget vi har gjort os umage for at holde ved lige, således at man altid ved hvad man skal forvente for dagen.

... Tak for en virkelig fed review Lasse. Vi ses på serveren!

Fedt og stort

Jeg er kæmpe fan af Oddskontoret. Jeg oplevede dem for første gang på TikTok i februar, og jeg har været medlem af deres discordserver siden.

Det er en fantastisk platform med et fedt og let genkendeligt layout, de leverer gode daglige analyser og de eksperimenterer altid med nye spændende ideer.

Udover det tilbyder de masser af giveaways og et fedt fælleskab for os der godt kan lide sport.

Der er et bredt udvalg af sportsgrene som man får tips fra, og man får dagligt mange odds.

Jeg har selv tjent lidt på det, men er gladest for at få nogle eksperter til at vurdere spændende odds til mig

Til sidst vil jeg sige at, man virkelig får meget for pengene :)

👨‍💻Hej Tobias!

Yes! Et medlem fra gode gamle Tik Tok som startede det hele! Hvor er det seriøst fedt, at du stadig er her!

... Vi sætter kæmpe pris på din review, og fedt at du netop nævner et "let og genkendeligt layout" da det er noget vi virkelig arbejdede hårdt på i opstarten af Odds Kontoret således, at man aldrig var i tvivl om hvad man skulle bette på.

Vi håber at se dig inde på serveren længe endnu. Tusinde tak for din fede review - og TAK for at være en OG!

Hav en fed dag!

Oceniono na 5 z 5

Et stærkt og hjælpsomt fælleskab, med professionelle eksperter.

Jeg fik Odds kontoret anbefalet af en ven tilbage i marts. Jeg så på det med et par skeptiske øjne eftersom jeg har hørt om flere betting fællesskaber der tjener penge på andres tab. Han fortalte han kun havde haft gode oplevelser med det, og jeg gav det et skud.

Et skud jeg på ingen måde fortryder. Odds kontoret er et betting fælleskab med hjælpsomme og engagerede mennesker. Udover fælleskabet findes eksperter der "næsten" hver dag levere en lang række odds indenfor fodbold, basket, e-sport, og så meget andet. Til oddsene hører gennemgående analyser til, og oddsene kan bruges som inspiration hvis man ikke synes om dem.

Hvis man leder efter mere inspiration kan man spørge andre medlemmer om forslag. Her vil der hurtigt blive leveret et hav af muligheder, som man kan lade sig inspirere af. Der er også mulighed for at spørge om hjælp til hvor man finder de forskellige odds, og hvis man har problemer med betting sider, kan man altid få en hjælpende hånd.

Jeg har på ingen måde fortrudt at melde mig ind i odds kontoret, og jeg kan varmt anbefale det til alle der overvejer det, eller måske er lidt skeptisk, som jeg selv engang var. Desuden koster et måneds abonnement også kun 79 kr. hvilket er utroligt lidt ift. hvad man får for pengene. Der er også altid mulighed for at opsige sit abonnement hvis det skulle være reelt, men det tror jeg ikke det bliver;)

👨‍💻Hej Frederik!

Wow! Sikke en optur vi fik, da vi læste denne review.

Først og fremmest, tak fordi at du har været medlem så længe - det sætter vi stor pris på! Udover det er vi glade for, at du bruger vores analyser efter eget behov, da denne metode også kan være utroligt effektiv for den enkelte person! Vi er glade for, at høre at du synes fællesskabet er nice, da det er noget af det vi fokuserer meget på!

... Og vi håber selvfølgelig heller ikke, at du får brug for at opsige dit abonnement, haha!

Tusinde tak for din fede review!

Rigtige gode oplevelser

👨‍💻Hey Emil!

Fedt at du har haft gode oplevelser... og så endda i flertal! Det er mega dejligt at høre!

Vi ses på serveren! Hav en god dag!

10/10 fra min side

10/10 fra min side.

Jeg blev medlem af oddskontoret tilbage i start maj som et forsøg. Det var en pisse god investering da jeg nu føler mig mere “sikker” i oddsne pga analysen som ligger bagved.

På samme tid har jeg også vundet en sjat penge som har betalt abonnementet mange gange igen. Fedt fællesskab i chatten osv.

👨‍💻Hej Marinus!

Fedt du gav det et skud! Og dejligt at høre, at vores analyser giver pote for dig!

Udover det er vi selvfølgelig glade for, hvis du føler at du allerede har fået tjent nok til lidt ekstra måneder herinde, haha! Vi regner med at se dig herinde længe nu, hehe...

Vi ses på serveren!

Man tjener kassen

Man tjener kassen, kan klart anbefale dem

👨‍💻Hej Nicklas!

Mange tak for din søde kommentar! Fedt at du har fået tjent lidt ekstra til dagligdagen - vi gør vores bedste, for at det fortsætter sådan!

Hav en fed dag!

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej