[skrevet baseret på en vens oplevelse] Dette er verdens største scam…. Manden vil have dig til at overføre penge til et bet der er “100% sikkert”. Når du så “vinder” vil han dele hans sc... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ret skal være ret, de levere det meste af hvad de lover . Jeg har ikke talt efter mht mængden af odds i de forskellige “fora” på deres Discord . Men jeg har lagt mærke til at nogle... Zobacz więcej
Kæmpe snyd, snyder folk. Alt er snyd ikke fald i den. Anmeld med det samme
Virkelig fedt odds-fællesskab der er blevet bygget op her. De analysere rent faktisk deres kampe ift. mange andre odds sider. Stor anbefaling fra mig - prisen er meget god ift. hvad man får ud af... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
👨💻Odds Kontoret leverer daglige odds til en Discord server med mange engageret medlemmer for kun 79,- kr. om måneden!
Dania
Først og fremmest, så synes jeg det er vigtigt at understrege at det på ingen måde er en god idé at gamble med sine penge.
Men oddser man i forvejen, så er Oddskontoret virkelig et godt sted at hente inspiration til sine kuponer. Oddskontoret ansætter eksperter til at analysere data fra tidligere kampe, og oversætte dem til en kupon der er nem at kopiere og følge - med gode chancer for at vinde. Personligt har jeg selv haft stor succes med at bruge deres platform til at lave kuponer, her i EM tiden. De er virkelig noget ud over det sædvanlige når det kommer til tipsters, og de tager stor seriøsitet i at give dig de bedst mulige omstændigheder for at sætte dig op til at vinde mere.
Jeg har nydt, og vil fortsat nyde, at være en del af deres community, for det er nok blandt de bedste investeringer jeg har lavet.

Odpowiedź od Oddskontoret
Eftersom jeg har væren en del af Oddskontoret siden Marts måned, hvor jeg opdagede dem på TikTok så har jeg siden hen været en del af et fedt og sjovt fællesskab for både erfarene og mindre erfarene. Da jeg så dem på TikTok var jeg nærmest lige fyldt 18 og allerede der havde jeg tabt en del penge, derfor søgte jeg efter et sted hvor man kunne få en guide og vejledning og det har jeg fået hos Oddskontoret. Siden jeg blev medlem, så har vendt underskuddet til Profit, så alt i alt helt tilfreds.
De har udviklet sig og har flere forskellige sportsgrene såsom Fodbold, Basketball, cykling og tennis, hvor der er analyser til hvert enkelt odds, så man kan få en ide om hvorfor man vælger at smide på det enkelte odds. Prisen er spot on i forhold til det fællesskab man får og de ekstra knaster.
Oddskontorets intention er ikke at tjene penge, men derimod opbygge et fedt fællesskab, hvor man kan chatte osv. med de andre medlemmer :) Man kan se at deres formål ikke er at tjene ved at serveren var gratis, men det ændrede de fordi de ansatte eksperter indenfor de forskellige sportsgrene.
De er også på de populære sociale medier, hvor man på TikTok kan se hvordan de analysere de forskellige odds.

Odpowiedź od Oddskontoret
Stor anbefaling fra mig - prisen er meget god ift. hvad man får ud af at være medlem hos oddskontoret

Odpowiedź od Oddskontoret
Jeg oprettede mig hos oddskontoret for få timer siden, og jeg kan bare sige at serveren er godt sat op og med en høj service,🙏 vi må se hvordan det går når jeg hopper med på nogle odds. 🤩🤑🤑🤞
Det kan nok ikke gå helt galt nu hvor Danmark spiller som de gør🥳🇩🇰🇩🇰

Odpowiedź od Oddskontoret
Jeg kan i høj grad anbefale Oddskontoret.
Som meget ny oddser, har det været vigtigt for mig at finde et fællesskab, hvor der har været plads til at være ny, samt lære af både eksperter og andre erfarne oddsere.
Det er virkelig et fedt miljø med mange mennekser der deler min interesse, både for at vinde penge, men også for fodbold, som er min helt store passion.
Jeg er som sagt meget ny i oddskontoret, men kan udfra mine lidt over 2 uger på kontoret, klart anbefale!

Odpowiedź od Oddskontoret
Banger fantastisk koncept med gode odds og til en en rigtigt god pris. Man kan ik tabe penge

Odpowiedź od Oddskontoret
Har været bruger af oddskontoret i relativ godt tid og er positiv overrasket, dog kommer der mange push funktioner hvor andre brugere chatter med hinanden, hvilket ikke har min interesse og har derfor misset nogen spilforslag på grund af at andre bruger har gjort det mindre overskueligt at se spilforslagene

Odpowiedź od Oddskontoret
Først og fremmest synes jeg det er et fantastisk koncept med at man skal betale penge til det, da der er mange som ikke opføre sig ordentligt eller ligefrem er toxic. Når folk har betalt ved de at de ikke skal gøre noget fokert ellers er der kick og hvis man er ny til fx tour de france odds fpr man altid hjælp og folk respektere ens odds niveau. Jeg synes at jer fra odds kontoret gør et fantastisk stykke arbjede, i er consistent i jeres Worning progress hvilke vil sige der er ikke lige 2-3 dage hvor i ikke er her i er her hver dag skaber en god stemning hvis der ikke lige er odds den dag. Hvilke er fantastisk og tak fordi i har lavet den her server KEEP up the good work👊👊

Odpowiedź od Oddskontoret
Jeg er kæmpe fan af Oddskontoret. Jeg oplevede dem for første gang på TikTok i februar, og jeg har været medlem af deres discordserver siden.
Det er en fantastisk platform med et fedt og let genkendeligt layout, de leverer gode daglige analyser og de eksperimenterer altid med nye spændende ideer.
Udover det tilbyder de masser af giveaways og et fedt fælleskab for os der godt kan lide sport.
Der er et bredt udvalg af sportsgrene som man får tips fra, og man får dagligt mange odds.
Jeg har selv tjent lidt på det, men er gladest for at få nogle eksperter til at vurdere spændende odds til mig
Til sidst vil jeg sige at, man virkelig får meget for pengene :)

Odpowiedź od Oddskontoret
Jeg fik Odds kontoret anbefalet af en ven tilbage i marts. Jeg så på det med et par skeptiske øjne eftersom jeg har hørt om flere betting fællesskaber der tjener penge på andres tab. Han fortalte han kun havde haft gode oplevelser med det, og jeg gav det et skud.
Et skud jeg på ingen måde fortryder. Odds kontoret er et betting fælleskab med hjælpsomme og engagerede mennesker. Udover fælleskabet findes eksperter der "næsten" hver dag levere en lang række odds indenfor fodbold, basket, e-sport, og så meget andet. Til oddsene hører gennemgående analyser til, og oddsene kan bruges som inspiration hvis man ikke synes om dem.
Hvis man leder efter mere inspiration kan man spørge andre medlemmer om forslag. Her vil der hurtigt blive leveret et hav af muligheder, som man kan lade sig inspirere af. Der er også mulighed for at spørge om hjælp til hvor man finder de forskellige odds, og hvis man har problemer med betting sider, kan man altid få en hjælpende hånd.
Jeg har på ingen måde fortrudt at melde mig ind i odds kontoret, og jeg kan varmt anbefale det til alle der overvejer det, eller måske er lidt skeptisk, som jeg selv engang var. Desuden koster et måneds abonnement også kun 79 kr. hvilket er utroligt lidt ift. hvad man får for pengene. Der er også altid mulighed for at opsige sit abonnement hvis det skulle være reelt, men det tror jeg ikke det bliver;)

10/10 fra min side.
Jeg blev medlem af oddskontoret tilbage i start maj som et forsøg. Det var en pisse god investering da jeg nu føler mig mere “sikker” i oddsne pga analysen som ligger bagved.
På samme tid har jeg også vundet en sjat penge som har betalt abonnementet mange gange igen. Fedt fællesskab i chatten osv.

Odpowiedź od Oddskontoret
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.