Hei Jeg hadde en ikke så ok opplevelse i dag på Obs Sørlandssenteret. Jeg hadde kommet i skade for å glemme å scanne QR koden, etter handelen på over 1100kr. Jeg fortalte det til damen som stod i eksp... Zobacz więcej
Kjøpte en sykkelpå Obs Haugesund som ikke passet meg helt. Møtte en meget hyggelig og hjelpsom betjening på sykkel avd. i Haugesund som var behjelpelig på alle mulige måter. Hun ordnet det slik at jeg... Zobacz więcej
Bestilte for to virkedager siden og ingen bevegelse. Ingen pakke registrert eller sendt. Fikk kun beskjed at for en av tingene jeg bestilte, en jakke, var det tomt på lageret. Det var irriterende og e... Zobacz więcej
Jeg kjøpte en vare hos Obs Online i forbindelse med et søndagstilbud. Butikken som skulle sende varen glemte å sende den, og dette ble først oppdaget da jeg tok kontakt for å etterlyse status... Zobacz więcej
Har gått 10 dager siden jeg bestilte…
Har gått 10 dager siden jeg bestilte grill på obs.no og pakken er ikke sendt ennå.Den står på en trailer som ikke blir henta av postnord.
Kjøpte Propan 5Kg
Kjøpte Propan 5Kg, måtte betale ca 900Kr for flasken, så gass. Jeg ble fortalt i butikken at de 900Kr var et depositum. Men da dagen kom for å levere tilbake, fikk jeg beskjed at disse pengene får jeg ikke tilbake. Så det var penger rett i dass.
En stor skuffelse
En stor skuffelse. For det første skjer betaling uten noen form for sikkerhet. Dernest sender de de små varene jeg kjøpte i to ulike pakker uten å informere meg om dette. Og for det tredje tok det lang tid sammenliknet med andre norske nettbutikker.