Obenet är en suverän internettjänst. Supporten fungerar utmärkt och ger snabb samt professionell hjälp. Det här är verkligen en internettjänst utan krångel, stabil, pålitlig och enkel att använda.
Zobacz, co mówią recenzenci
Inget kontrakt, inget meddelande om att 24 mån abonnemang upphör och övergår till det dubbla priset. Oseriöst så det dånar om det. Nu avlutar jag skiten! Har haft flera isp genom stadsnätet och a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Internet som det borde vara, support som man kan förvänta sig. Teknik för tekniker, support som tack och lov inte följer ett manus, utan du får hjälp av kunnig person. Tiderna för när supporten är... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Internet, TV & telefoni
Dane kontaktowe
Elsa Brändströms gata 52, 129 52, Hägersten, Szwecja
- 08-519 910 00
- info@obe.net
- obenetwork.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Surprisingly excellent provider!
It's going to sound like an exageration, but I work in IT and I can tell you that this was best in class so far! I was weary of leaving previous service provider for Obe which I had not heard of. Instead, lightning quick 1GB delivery, personal calls to set up my connection, super friendly. And unbeatable price on 1GB. As far as I can tell, I am going to stick with Obe going forward. If you are hanging in the balance, give it a try, you will not regret it. I thought I was going to miss Banhoff... not a all, Obe is way better. Diamond in the rough!
Snabba och korrekta svar på frågorna
Snabba och korrekta svar på frågorna. Högt pris på router.
Helt grymma
Helt grymma! Fick en väldigt bra guidening Ibbe! Rekommenderar verkligen!! De är grymma!
Kundmedarbetaren Anwar
Kundmedarbetaren Anwar, hjälpt mig otroligt mycket sen jag flyttade in här 1/9 med att få igång både min tv och bredbandet. Han har otroligt mycket tålamod och villig att hjälpa till och även testar allt en gång till för att säkerställa att allt sitter och fungerar rätt. Än så länge är jag nöjd. Tackar så mycket!
Bredbandet avstängt
Fick mitt bredband avstängt där orsaken var mitt eget fel, då jag missat betalat fakturan som har skickats till en mejladress som jag sällan använder.
Jag fick kontakt med Anwar, support på Obenetwork, beskrev mitt ärende, inga problem du kan betala med swish sa Anwar 5 minuter senare var jag uppkopplad igen, dessutom gav han mig ett erbjudande på uppkoppling 1000/100 Mbit/s, ett 24 månaders avtal som sänkte min månadskostnad med 450 kr, Personer som Anwar och företag som Obenetwork vill man göra affärer med / Robert
Bästa bredbandsleverantörern
Detta företag är det bästa i bredbandsbranchen, alltid på tårna. Alltid kunden först! Kan inte rekommendera dem nog!
Efter det att ärendet hamnade hos er
Efter det att ärendet hamnade hos er, löste ni problemet snabbt, bra återkoppling både via Mail och telefonsamtal.
Har bara gott att säga
Har bara gott att säga, inga problem med någonting
Snabb återkoppling och trevlig…
Snabb återkoppling och trevlig kundservice. Plus, bra tjänster och pålitlig internet för priset.
Bra och kunnig support
Bra och kunnig support, och smidiga att ha att göra med. Har varit kund i många år nu.
God kunskap, bra flexibilitet samt bra colocation
Jag har haft en fantastisk upplevelse med Obe!
Det är verkligen en lättnad för oss att samarbeta med ett företag där det är så enkelt att nå kunniga anställda, även på högre nivåer inom organisationen. De är alltid där för att hjälpa till och svara på mina frågor och assistera med önskemål.
Jag varit imponerad av deras colocation-tjänster. De anpassar dem på ett sätt som passar mina behov perfekt. Det är smidigt och problemfritt att få min utrustning placerad hos dem. De har verkligen tagit sig tid att förstå mina krav och skapa en miljö som är optimal för min verksamhet med goda möjligheter för framtida expansioner.
Jag rekommenderar starkt Obe.net till alla som letar efter pålitliga och professionella partners inom IT-infrastruktur. Deras kunniga personal och colocation-lösningar har verkligen gjort skillnad för mig och mitt företag. Fem stjärnor utan tvekan!
Undvik skojarna
Oseriöst så det dånar om det. Nu avlutar jag skiten!
Har haft flera isp genom stadsnätet och alla, utom Obenn.., har gett mig ett kontrakt. De har även meddelat mig när kontraktstiden är på väg att avslutas.
Men inte Obennetwork, de ligger i teknikens bakkant.

Odpowiedź od Obenet
Väldigt nöjd med OBE
Väldigt nöjd med OBE, de levererar snabba och tillförlitliga fiberlösningar.
Finner obenetwork det helt rätt valet…
Finner obenetwork det helt rätt valet för mig och mitt community med snabb och bra support som även tar sig tid att ringa upp en att hjälpa fast deras kontor är stängt på lördagar och söndagar. Farhad Haghighi hjälpte mig sist och tog sin fritid på lördagen för att ringa upp och hjälpa till tvär grym kille med toppen humör!!!! PS: Bra kämpat med att hålla viktig information öppen medan andra bolag censurerar
Usel support
Usel support. Har mailat och ställt en fråga men inget som helst respons.
Snabb och engagerad support
Snabb och engagerad support! Rekommenderar.
Doświadczenie Trustpilot