Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb al mijn meubels voor mijn huis bij Oazahome gekocht en ben zeer tevreden. Ik ben heel blij mee,🤗Ik raad het zeker aan. Het is een zeer betrokken winkel. Mijn bestellingen zijn eerder aangeko... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Helaas nog steeds niet tot oplossing gekomen vanaf december maand. Elke keer late mails gekregen, omdat er een beschadigde tafel is afgeleverd had ik liever als klant een nieuwe tafel gekregen zonder... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gisteren een staand windset besteld, ik kreeg netjes bericht van te voren dat mijn bestelling de volgende dag werd bezorgd door de bezorgers. Alles liep super snel en professioneel. Ben erg blij met m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben een spiegel gekocht. Werd keurig thuis bezorgd en de bezorger heeft ons zeer vriendelijk geholpen om hem de trap op te krijgen! Daarna had ik een vraag via de mail ,ik kreeg snel reactie... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z wyposażeniem domowym
  2. Dekoracje i architektura wnętrz
  3. Usługi wyposażenia wnętrz

Napisane przez firmę

OAZA Home is een woonwinkel met prachtige luxe meubels, banken, bedden, verlichting en woondecoratie. Al onze producten zijn mooi te verwerken in een luxe interieur. Wij hanteren de laagste prijsgarantie en leveren in heel Nederland, België en Duitsland.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 46% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 1 z 5

Niet tevreden over de salon en eettafel

Niet tevreden over de levertijd, tafels en service. Bij klachten wordt er niet meegedacht in oplossingen. Daarnaast komen de showroomproducten niet overeen met wat uiteindelijk geleverd wordt wat betreft materiaal, kleur en dikte blad. Dit schept verkeerde verwachtingen en is teleurstellend. Ik raad deze winkel niet aan, zonde van mijn geld.

5 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Je koopt een tafel wat geleverd word…

Je koopt een tafel wat geleverd word met fabrieks fouten kwa hout en kleur fotos worden gedeeld maar deze bedrijf is eerder benieuwd naar de dozen die de koerier levert ook foto’s van gestuurd wat hun namelijk zelf al hebben want een koerier is verplicht foto van afgeleverde dozen te leveren is misleidend voor klanten achteraf de poten van de tafel laat binnen 1maand los en deze bedrijf geeft aan dat wij aan de wettelijke termijn niet aanhouden Lol klacht bij consumenten bond volgt en gelukkig heb ik rechtsbijstand hier laat ik het zeker niet bij deze bedrijf heeft eigen regels maar gelukkig werkt het in Nederland niet zo dus wees gewaarschuwd en nee ze denken alleen me in hun eigen voordeel 50€ cashback en of 75€shop tegoed en nog aangeven ondanks deze bedrijf zegt dat wij te laat zijn met wat?? Is niet eens 2maanden overheen en de geleverde tafel bladerd al los van alle andere mankementen ik heb alles weer is de doos gedaan ik begrijp dat het retouren er van jullie dubbel kost maat dat is gelukkig mijn recht links om rechts om de wettelijke rente zal ik ook verhalen bij dit bedrijf

4 grudnia 2025

Beste Harun,

Vervelend dat dit zo is overgekomen.
Wanneer de volledige e-mail wordt gelezen, is echter te zien dat wij de melding serieus oppakken en meedenken over een passende oplossing. We zien graag een reactie op onze mail tegemoet.

Groet,

Eettafel Rond - Bruin Marmer Kleur onderstel: Zwart Exclusief montage

Voor onze eethoek hebben we bij OAZA uit Ede een ronde eettafel van 130 cm aangeschaft in bruin marmer met een zwart onderstel.
De tafel is werkelijk prachtig en staat ontzettend chic in onze huiskamer. De kwaliteit oogt duurzaam en luxe — precies wat we zochten.
De levering was netjes geregeld; de tafel was goed verpakt en onbeschadigd. Montage heb ik zelf gedaan en met de bijgeleverde instructie was dat prima te doen. Ook nog even contact gehad via de mail om iets na te vragen, maar dat werd snel, duidelijk en vriendelijk opgelost.
Kortom: heel tevreden met zowel het product als de service!
Nu genieten we extra wanneer we gaan eten — chic, duurzaam en echt een aanwinst voor ons interieur!

17 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Prachtige plafondlamp al heel snel…

Prachtige plafondlamp al heel snel mogen ontvangen, netjes en goed verpakt.
We hadden er losse lampen bij besteld die uiteindelijk niet nodig waren, deze teruggestuurd.
Jammer van de hoge verzendkosten, maar de communicatie en afhandeling verliep wel heel netjes.

19 grudnia 2025

Prachtige lamp boven eettafel

Vandaag de prachtige lamp opgehangen boven onze eettafel. Of, eigenlijk 7 lampen. De lampen zijn dimbaar. De levering was prima, alles zeer secuur verpakt met plastic en piepschuim in een stevige doos. Erg blij mee!

9 stycznia 2026

Bestel hier NIET!!

Bestel hier NIET!!
Ik heb een tv-meubel besteld omdat het product op voorraad zou zijn. Na betaling werd dit ineens aangepast naar 3 weken levertijd. Inmiddels wacht ik meer dan 2 maanden en heb ik nog steeds niets ontvangen.

Het bedrijf is volledig onbereikbaar:
• Telefoon wordt structureel niet opgenomen
• E-mails worden genegeerd
• Via Instagram zijn ze actief, maar reageren ze nergens op

Dit voelt ronduit misleidend. Eerst lokken met “op voorraad” en zodra je betaald hebt, laten ze je volledig vallen. Geen uitleg, geen excuses, geen oplossing.

De service is schandalig slecht en totaal onprofessioneel en onbetrouwbaar!!. Als je je geld en zenuwen wilt besparen: GA HIER NIET BESTELLEN.

Ik raad dit bedrijf ten zeerste af.

7 stycznia 2026

Beste Okan,

Dank voor uw review. Wij vinden het jammer dat u dit zo ervaart en willen graag een aantal zaken verduidelijken.

Vanaf het moment dat er sprake was van een langere levertijd, hebben wij duidelijk per mail zwart op wit aangegeven dat kosteloos annuleren mogelijk was indien u niet wilde wachten. Hierbij zou het geld worden teruggestort. U heeft toen zelf aangegeven de bestelling te willen behouden, ondanks de aangepaste levertijd.

Daarnaast hebben wij meerdere e-mails gestuurd met updates over uw bestelling.
Tijdens ons telefonisch contact gaf u aan dat deze berichten mogelijk niet zijn gelezen, omdat uw partner de e-mails stuurt en het om een zakelijk e-mailadres gaat.

Wij begrijpen dat wachten vervelend is, maar het beeld dat wij onbereikbaar zouden zijn of geen oplossingen aanbieden, herkennen wij niet. Wij blijven beschikbaar om mee te denken en staan nog steeds open voor contact om dit netjes af te ronden.

Lampje

Geweldig product en uitstekende service! Eén van de lampen bleek bij levering kapot, maar ze stuurden direct een nieuw exemplaar op, zelfs tijdens de drukke feestdagenperiode. De communicatie verliep vlot, de levering was razendsnel en alles werd professioneel afgehandeld, ik ben zeer tevreden over deze winkel

31 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Ik heb me tv meubel besteld

Ik heb me tv meubel besteld, en vind het heel erg mooi en ook kwalitatief. Ze waren heel klantvriendelijk en de bezorging geschiedde een week na de bestelling. Ze sturen ook een sms een dag van te voren voordat ze het voor me hebben geleverd. Ben super blij met mijn aankoop.

4 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Goed en vriendelijk geholpen in de…

Goed en vriendelijk geholpen in de winkel met het uitzoeken van een eettafel. Ook goede service betreffende de levering van de tafel (kon pas na een bepaalde datum ontvangen worden, dit was geen enkel probleem). De tafel is zeer netjes afgeleverd, vriendelijke bezorgers.

29 października 2025

Trap er niet in

Het is simpel loop de winkel en webshop voorbij..

1 op 1 chantage via mails

Wij verzoeken u vriendelijk om deze te verwijderen op zowel google als trustpilot, zodat we het proces van terugbetaling in gang kunnen zetten. Zodra de reviews zijn verwijderd, zullen wij het volledige bedrag conform onze afspraak terugstorten.

Wij trappen niet in deze strafbare chantage.

Mail van 22 sept

Ook onzin bericht.

Regel aub zoals jullie beloofde ons geld retour dan sluit je het nog beetje normaal af als bedrijf 👌

Terugbetaling doet dit bedrijf ook niet dwingen je rechtsbijstand erop te zetten. Beloven onder revieuws van wel maar betalen niks terug.. in mijn ogen diefstal op dit moment tot geld retour is. Rechtsbijstand zit er inmiddels op en verdere stappen worden ook ondernomen tegen deze dieven

4 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Wat een amateuristisch "bedrijf"

Wat een amateuristisch "bedrijf". Kan het niet eens een bedrijf noemen. Ze liegen je voor (10 dagen bezorggarantie die ze niet nakomen, banken zijn vanuit de fabriek verkeerd aan hun geleverd dus ligt buiten hun macht, ze zijn zelf naar fabriek gegaan om verhaal te halen en zouden mij regelmatig op de hoogte houden van de status, bank zou nu écht einde week geleverd worden (Dit is inmiddels 1 maand geleden alweer) en blablabla nog 100 andere smoezen gehoord)
Ik moest zelf continue erachter aan gaan, heb ze meer dan 7 mailtjes gestuurd met de vraag wanneer onze bank geleverd word. We zijn inmiddels nu 3 maanden verder en hebben nog steeds geen bank, worden nog steeds van het kastje naar de muur gestuurd en steeds weer voorgelogen.
Vandaag kregen we de leugen dat ze ons niet de correspondentie en de bestellingen konden laten zien met de fabrikant, "want ze deden alles telefonisch".......dat noemt zich dan een "bedrijf".
Zojuist de bestelling geannuleerd, ben benieuwd hoe lang het duurt voordat wij ons geld terug zien.

*31-10-25 toevoeging nadat ik onderstaande reactie van hen heb ontvangen op trustpilot*

Mail OAZA 22-9-2025
“De levering van uw bank en tafel staat gepland voor eind deze week of uiterlijk aankomende week. U ontvangt vooraf altijd een sms met de exacte leverdatum en het tijdstip, zodat u dit goed kunt inplannen. ( dit is een van de vele bewijzen dat zij continue ons voorgelogen hebben en écht niet altijd eerlijk zijn geweest over de levering!)

En inmiddels chanteren ze ons dat wij onze reviews moeten verwijderen omdat zij anders het geld niet terug overmaken, waar we recht op hebben!”
(Ze hebben zélf in hun voorwaarden staan dat je binnen 14 dagen ná leveren de bestelling mag annuleren en geld terug krijgt)

30 października 2025

Beste Jonnie,

We vinden het jammer dat je onze service zo hebt ervaren, maar we willen graag enkele onjuistheden rechtzetten.

Vanaf het begin is duidelijk gecommuniceerd dat er leveringsproblemen waren bij de fabrikant van de door jou gekozen bank. Dit hebben wij meerdere malen aan je doorgegeven, inclusief de mededeling dat je op elk moment de bestelling kon annuleren en het aankoopbedrag teruggestort zou krijgen. Jij hebt toen aangegeven liever te willen wachten op levering.

Helaas bleven de leveringsproblemen aanhouden, iets waar wij als tussenpartij geen directe invloed op hebben.

Wat betreft de communicatie met de leverancier: jouw partner heeft telefonisch aangegeven zelf contact te willen opnemen met onze fabrikant. Wij hebben toen uitgelegd dat dat niet mogelijk is. De overeenkomst is namelijk gesloten tussen jou en OAZA Home, niet tussen jou en de fabrikant. Wij onderhouden het contact met onze leverancier om de levering namens onze klanten te coördineren. Het is niet gebruikelijk of toegestaan dat klanten rechtstreeks contact opnemen.

Daarnaast willen wij duidelijk stellen dat tijdens een van de telefoongesprekken ons team op een onaangename en scheldende manier is benaderd. Wij begrijpen dat een langere levertijd frustrerend is, maar accepteren geen scheldpartijen en streven altijd naar respectvolle communicatie van beide partijen.

Omdat jullie er bewust voor hebben gekozen om te blijven wachten, ondanks de gemelde vertragingen, lag de beslissing om de bestelling aan te houden bij jullie. Uiteindelijk heb je de bestelling geannuleerd, wat uiteraard wordt gerespecteerd.

Groet,

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej