Når overskriften lyder "Nye kørekortregler træder i kraft 1. januar: Her er alt, bilister skal vide", og artiklen så handler om hvilke sprog elever på køreskoler kan benytte, så er det jo bare decider... Zobacz więcej

Ringe nyhedsmedie som lever højt på click-bait og sensationalisme. Nogle nyheder man læser fra dem, virker så usandsynlige, at jeg tror de nyheder er fake. Hvis man bruger Windows og deres nyhedswidge... Zobacz więcej

Magen til misvisende oplysninger skal man lede længe efter. Reklamer popper op mens man prøver at kæmpe sig igen den annoncerede oplysning. OG informationer der på mig virker som plukket stof. Dybt... Zobacz więcej

1. Agencja prasowa

Uafhængigt nyhedsmedie med artikler fra ind- og udland. Vi sørger for de vigtige nyheder, og den hurtige underholdning.

1,2

Bardzo słaba

Useriøse “nyhedstjenester”

Kan vi ikke snart slippe for disse useriøse og utroværdige nyhedskanaler som kun har det formål at sælge din e-mail adresse eller få dig til at betale et gebyr hver mdr uden at du får noget som helst brugbart.
Deres nyheder er gammel vin på ny flaske fr andre medier og de gentager deres fantastiske påstande igen og igen med ny overskrift
Ren pengemaskine - jeg brækker mig over den slags såkaldte “nyhedstjenester” Hold jer blank laaang væk det er plat og svindel

8 maja 2025

Hvorfor kan man ikke give nul…

Hvorfor kan man ikke give nul stjerner??

Jeg ved at Trustpilot selv ikke er troværdig, da man kan "købe" gode anmeldelser og Trustpilot ikke tjekker ægtheden af dem, men det er en helt anden historie.

Hvis du kan lide at læse Fiction, så læs Nyheder 24...!!
Her til morgen ser jeg i mit nyhedsfeed overskriften "Kongehuset melder ud: Kongen er syg" med et billede nedenunder af Kong Frederik.

Jeg tænker, "nå han har nok influenza eller noget andet banalt" og klikker ind på den.
Ja, det var forkølelse, men det var Kong Harald og ikke Kong Frederik!!

Mage til bevidst misinformation har jeg aldrig set i danske medier!!
Nyheder 24 er lige så slem som russiske medier.... Måske er Nyheder 24 ligefrem styret af russerne??

28 lutego 2025

Dybt useriøs side

Dybt useriøs side.
Bloker, bloker, bloker.

26 lutego 2025

De linker direkte til falsk hjemmeside…

De linker direkte til falsk hjemmeside der gør brug af kendte - i dette tilfælde Peter Schmeichel - med falske udsagn der er rettet i mod at snyde og narre folk. Det værste er næsten af Google benytter nyheder24.dk som nyhedsprogram på diverse telefoner.

27 stycznia 2025