Ham jeg snakkede med gav en god vejledning og var hjælpsom med at udfylde skrotnings formularen . Alt i alt kanon oplevelse i nyborg ✅
Super god oplevelse da vores gamle Kia Picanto ikke kunne klare flere syn. Nemt at bestille afhentning. To flinke gutter kom forbi og ordnede afhentning, samt afmelding af bilen hos borger.dk i l... Zobacz więcej
De tog sig tid til at forklare proceduren for at skrotte en bil. De var meget behjælpelig med af melde bilen på Borger.dk som man skal som bil ejer. Nyborg Autoophug betalte deres andel af skrotnings... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sikken en service. Udfyldte en simpel formular på nettet. Blev hurtigt ringet om af en sød og venlig mand, hvorefter afhentningen blev aftalt. Meget behagelig oplevelse. Bilen blev afhentet på afta... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Nyborg Autoophug er en organisation af miljøgodkendt autoophug og genbrugsvirksomhed placeret i Nyborg. Når du afleverer din skrotbil til autoophug, får du selvfølgelig en skrotpræmie, men derudover genanvender vi faktisk minimum 80% af bilen. Det vil sige, at vi – ved hjælp af effektiv autoophug til reservedele – kan sikre din gamle skrotbil evigt liv. Hos Nyborg Autoophug får du 3500 kr hvis vi selv afhenter bilen på din adresse. Vælger du selv at komme ned med den får du 3700kr Nyborg Autoophug 5 stjernet oplevelse på skrot
Falstervej 23, 5800, Nyborg, Dania
- kontakt@nyborgautoophug.dk
- nyborg-autoophug.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Super god service
Super god service pr. telefon, hjælp hele vejen rundt da vores lille bil skulle skrottes. Hjælp med borger.dk mv. og hurtig overførsel af skrotpræmie. Kan kun stærkt anbefale andre at benytte Nyborg Autoophug.
Super service, og meget effektivt. Bedste hilsner Martin,
Hurtig og nem skrotning
Fantastisk service
Fantastisk service, hjælpsomme og venlige.. og meget anbefalings værdige
Fleksibel og hurtig afhentning.
Fleksibel og hurtig afhentning.
Pengene på min konto straks og hjælp til afmelding af pladerne.
Alt var som aftalt.
Bedste service, bedste pris, rar mand
Ikke alene tilbyder de den bedste pris, det er også noget nær den bedste service jeg i mit liv har fået. Ingen slinger i valsen og et fast håndtryk med på vejen, det er sgu i orden!
God kommunikation
God kommunikation, god priser, venlig personale. Deres priser til reservedel er billigt. Tak til Ibrahim for hans hjælp for at finde den rigtig reservedel til mig.
Jeg har brugt Nyborg autoophug nu i…
Jeg har brugt Nyborg autoophug nu i hvertfald 5 gange inden for de sidste 1 11/2 år og er ovenud tilfreds med dem. De er altid smilende( også i tlf) søde,rare, venlige og super hjælpsomme ligeså. Jeg har altid givet dem god ros til andre, og vil fortsætte med at bruge dem. Kæmpe thomps up herfra👍👍 venligst Christina. ( storforbruger af Nyborg autoophug😁
Virkelig god og hurtig service
Virkelig god og hurtig service. Ingen problemer og man blev guidet nemt og sikkert igennem det hele.
God og hurtig betjening
Rigtige hjælpsomme mennesker.
Har intet at sætte en finger på. Helt igennem kompetente og rare mennesker. Chaufføren var behjælpelig med afmelding af bilen, og alt gik som det skulle.
Kontakt Nyborg autoophug, hvis du overvejer at skrotte din bil. Det bliver ikke meget nemmere 👍.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. De har hjulpet mig med at fjerne min bil til skrot. Jeg kan klart anbefale dem. Deres kollega Ibrahim er god til at hjælpe med formular og er imødekommende. Alt i alt en 5 stjernet oplevelse.
Rigtig god service og en behagelig…
Rigtig god service og en behagelig samtale med Ibrahim samt hurtig afhentning.
De afhente min bil idag en rigtig…
De afhente min bil idag en rigtig dygtig medarbejdere som var hurtig og effektiv til at ordne det hele og afmelde min bil en rigtig god oplevelse
Hurtig og nemt
Hurtig og nemt. God service og hurtig gennemgang af ophugning og til at forstå.
Ibrahim er nem at snakke med og imødekommende.
Jeg har ledt efter reservedele til min…
Jeg har ledt efter reservedele til min bil. Nyborg Autoophug har lige præcis det jeg ønskede. God pris, god service, Imødekommende, god kop kaffe. Alt gik som planlagt. Jeg anbefaler stedet og kommer klart igen. Tak til personalet for hjælpen.
5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God og høflig service 👍
Virkelig god service
Alt Gik som aftalt.
Fik mine Penge med det same.
Virkelig super god service fra Nyborgautoophug.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.