Vi kan varmt anbefale Nicky. Han var god til at lytte til vores idéer og fik dem tegnet ind på en måde, så vi kunne se mulighederne i praksis. Han var fleksibel i forhold til standardløsningen og... Zobacz więcej
Super god og hurtig behanling, hurtig respons på div. mail og tlf opkald meget profesionel behanling, behagelig og informativ samtale omkring sagen og dens gang. kæmpe hjælp til at få styr på v... Zobacz więcej
Virkelig kompetent og god hjælp man får af Nicky. Alt foregår ordenligt, efter aftale og altid en meget behagelig atmosfære. Tillid er vigtigt i denne slags sager, og det har man fuldt ud her. Mine v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super go sparing under hele processen
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Danmarks billigste lovliggørelse Står du over for at skulle have godkendt en bygning eller en ændring, der allerede er foretaget uden, at du har fået den nødvendige byggetilladelse fra kommunen? Så er vi her til at hjælpe dig! Hos nyBBR.dk forstår vi, at lovliggørelse hos kommunen kan være en uoverskuelig opgave for mange boligejere. Processen involverer teknisk dokumentation, juridiske krav og omfattende papirarbejde - alt sammen områder, der kræver specialiseret viden og erfaring. Derudover er processen ofte langsommelig, men med vores indgående erfaring med kommunale procedurer og krav kan vi sikre dig den hurtigst mulige sagsbehandling hos kommunen. Med mange års erfaring og personlig rådgivning via en fast kontaktperson, holder vi dig opdateret gennem hele forløbet og sørger for, at din lovliggørelse gennemføres professionelt, effektivt og uden skjulte omkostninger. Vi varetager alle led i processen og kan lovliggøre både anvendelsesændringer, tilbygninger, nyopførelser og sekundære bygninger til en fast pris, så der ikke dukker uventede overraskelser op. Vi starter med en gratis, uforpligtende vurdering. Herefter kommer vi ud til dig, foretager digital opmåling og tager hånd om alle trin i processen – indtil du får en afgørelse fra kommunen.
Nordre Strandvej 119A, st., 3150, Hellebæk, Dania
- 7070 8085
- kontakt@nybbr.dk
- nybbr.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Nybbr fungerer rigtig godt og enkelt
Nybbr fungerer rigtig godt og enkelt - og er ligetil at forstå. Der er systematik og effektivitet i arbejde også via brug af 3D-scanner ved opmåling. Tak for hjælp.

Odpowiedź od nyBBR.dk
Hurtig ekspedition og professionel tilgang
Nicky har hjulpet os med at lave tegninger af vores tilbygning til vores sommerhus. Nicky møder som aftalt på adressen, er grundig i sine optegnelser og sender hurtigt det nødvendige materiale, som skal videre til kommunen. Hurtig ekspedition og professionel tilgang 😊.

Odpowiedź od nyBBR.dk
Det var virkelig super service og…
Det var virkelig super service og hurtigt job.Super flinke folk.Det gik meget hurtigere end jeg havde håbet på,kun positiv oplevelse.Hilsen Allan Østergaard.

Vi er super tilfredse!
Vi har oplevet et rigtig fint samarbejde, og Nicky har været meget hurtigt til at fange vores ønsker og virkelig gode ideer. Vi er super tilfredse med det resultat, Nicky har lavet til os.

Odpowiedź od nyBBR.dk
Nicky er hurtig, dygtig og rimelig pris👍
Nicky er hurtig, grundig og præcis. Nicky kom ud og så huset, så han havde en fornemmelse af hvad er som er vores ide. Vi har brugt ham til rentegning af egne ideer og det har fungeret fint.

Meget hurtig
Meget hurtig, og gennemtænkt udførelse af alle detaljer, er nemme at komme i kontakt med, og er super samarbejdes dygtige.

Har kun godt at sige
Har kun godt at sige, meget lydhør over for ændringer og hurtig med nye tegninger. De bedste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od nyBBR.dk
Det var et super forløb med…
Det var et super forløb med Onlinetegnestue omkring,
en lidt kompliceret færdigmeldings sag af vores hus.
Man var orienteret og tryg gennem hele processen.
godt gået!

Odpowiedź od nyBBR.dk
Han giver en god oplevelse en god oplevelse og lytter på…
Han giver en god oplevelse og lytter på hvad man siger og gør sit bedste så jeg har været rigtig godt tilfreds 🙂😇
Fantastik kompentente og engagerede.
Fantastik kompentente og engagerede.
Suveræn proces med styring og overblik.
Altid hurtig til at svare, overholde deadlines og komme i mål.
Alt i alt en perfekt håndtering af vores projekt.

Super god oplevelse
Super god oplevelse. Rigtig fornuftig pris og en service ud over det sædvanlige. Vil klart benytte dem igen hvis behovet opstår.
Professionel og proaktiv rådgivning
Rigtig god, professionel og proaktiv rådgivning omkring opstart af byggeprojekt samt grundig gennemgang med færdigmelding af projektet. Online Tegnestue får de varmeste anbefalinger.

Super proces
Super proces, kom rundt om alt jeg skulle bruge og hurtig aflevering til aftalt tid og pris