NYATI Safari Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Servicen på stedet er meget høj. Vi fejrede fødselsdag samt vores søn friede til sin kæreste. Begge dele gjorde de til et helt fantastisk minde - og uden ekstra betaling. Smuk beliggenhed med... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har rejst en del gennem årene, men vores ophold på Nyati er uden tvivl en af de bedste ferier, vi har haft. Det, der gør Nyati helt særligt, er de mange små detaljer. Servicen er i top,... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ett fantastiskt bemötande samt mycket vällagad och god mat! Att safarin pågår 24/7 är pricken över i. Dels med de professionella guiderna på morgon och kvällsturen men också från den egna terassen, p... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Den bästa resa vi gjort. Fin lodge, underbar personal, magiska gamedrives med kunniga rangers som visade otrolig hänsyn mot alla djur. Såg Big five redan andra dagen och givetvis massor av andra djur.... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 95

Napisz recenzję

Igen en fantastisk tur

Igen en fantastisk tur med masser af oplevelser . Det er 2 gang vi er på Nyati og ikke sidste gang - kan godt anbefale at prøve forskellige årstider, oplevelser er forskellige og selvfølgelig også temperatur, lang rejse men absolut det værd

17 stycznia 2025
Oceniono na 3 z 5

Vi havde en uge på Nyati logge

Vi havde en uge på Nyati logge. Desværre var der ikke noget vand til at tage bad og selvom vi sagde de hver da blev det ikke løst mens vi var der (defekt vandpumpe). Det værste var at personerne i receptionen virkede fuldstændig ligeglade og virkede overrasket hver gang vi sagde det.
Safarien var absolut fantastisk og udsigten over floden med flodheste og badende elefanter var absolut verdensklasse.

7 stycznia 2025

Alt fungerede fra start til slut

Alt fungerede fra start til slut
Den bedste fødselsdag jeg har holdt
Hele familien, 6 personer, fejrede fødselsdagen, og vi fik en uforglemmelig oplevelse i Sydafrika
10 stjerner til Nyati, jeg ville gerne have givet mange flere, hvis det var muligt.

14 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Kæmpe oplevelse at opleve Sydafrika med…

Kæmpe oplevelse at opleve Sydafrika med Nyati Rejser. Var en uge på Milima og jeg har kun ros til tjenere, rangere, housekeeping og alle de andre der virkelig gør en indsats for at give os en uforglemmelig oplevelse. Daglige gamedrive med dygtige rangere. Lækker mad. Gode vine. God stemning og flot service. Lækker indkvartering. Vender gerne tilbage!

14 grudnia 2024
Opinia niezależna
Oceniono na 5 z 5

Nyati - reis dit om du kan!…

Nyati er et deilig sted med absolutt alt som trengs for en opplevelse av dyrene i Afrika. Dette var vårt andre besøk og vi håper å komme tilbake.
- Fantastiske driver med kunnskapsrike sjåfører
- Dyktige og veldig hyggelige og hjelpsomme ansatte
- Vidunderlig mat og drikke
- Deilig plassering ved floden
- chalet og overnatting helt topp

6 grudnia 2024

Veltilrettelagt tur

En veltilrettelagt tur hvor det hele fungerede som det skulle. Jeg anbefaler gerne turen til andre. Det var mit andet besøg og jeg kommer gerne tilbage.

30 listopada 2024

Super Safari-ophold i Sydafrika

Et ophold på Nyati's Safari Lodge i Sydafrika var fremragende.
Alle større dyr (big five) i løbet af de første to dage. Dernæst alle de andre i løbet de følgende dage. God mad. Dejlig indkvartering med super udsigt til dyr - vi fik også flodheste sang gennem flere dage.
Spændene oplevelser med vidende rangere. Upåklagelig opvartning og servering.
Ærgerligt at der er så langt til Sydafrika - men selv en kort tur kan varmt anbefales.

22 listopada 2024

Helt fantastisk

Helt igennem en fantastisk oplevelse, både hvad angår kontakt til rejsebureauet hjemmefra samt en uges ophold på Nyati-lodgen. Et sted man føler sig forkælet og taget sig af på alle mulige måder.

8 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Underbar lodge med fantastiska…

Underbar lodge med fantastiska omgivningar. Mycket fint boende med fantastisk mat med goda viner. Underbar personal! Trevliga och kunniga guider som gjorde allt för att vi skulle få kunskap om djuren och en bra upplevelse. Vi fick se Big Five redan andra dagen! Utflykter och game drives var bra organiserat. En oförglömlig upplevelse! Kommer att rekommendera er till alla som vill åka till Sydafrika. Tack för allt!

12 listopada 2024

Bra total upplevelse

Bra personal och kunniga guider, mycket god mat och goda viner. . Bra upplägg av veckan med ordinarie program och möjligheter till boka in ytterligare program. Bokade båt safarin är lite tveksam till vad den gav.
Kan verkligen rekommendera nyati safari.

15 listopada 2024

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej