Volgens mij gaat het bij de meeste instructeurs goed. Maar wat je ook doet neem geen lessen van Wilma aan. Tenzij je graag een bange, niet reagerende, matige instructrice hebt. Heb tot 3 keer toe 2 ma... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Rijschool Maikel van Dinther Vandaag mijn rijbewijs kunnen halen, Maikel legde het altijd erg goed uit en liet je waar het kon ook fouten maken. Geen frustratie maar alleen maar hoe het de volgende... Zobacz więcej
Ik heb mijn rijbewijs behaald bij de NXXT rijinstructeur Maikel van Dinther. Wat hebben we gelachen in die wagen. De lessen waren uitstekend en erg gezellig. Als ik een fout maakte dan liet hi... Zobacz więcej
Ik heb gelest bij andre en ik heb het enorm naar mn zin gehad, super fijne instructies en heeft altijd alle geduld gehad met mij
Odpowiada na 76% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Nxxt is een goede rijschool
Nxxt is een goede rijschool. Ik had les van Andre, hij legt super goed uit en geeft tips hoe zo goed mogelijk in het verkeer moet rijden.
Gewoon gezellig en goeie instructie
Gewoon gezellig en goeie instructie
Ik ben tevreden
Mijn rijinstructeur (glenn van der kloot) was een erg aardige man. Kon goed en duidelijk uitleggen wat er moest gebeuren en hoe je dat moest doen. Nxxt als bedrijf was prima, niet speciaal
Had les bij Andre
Had les bij Andre. Goede Instructeur, rustig en geeft je zelfvertrouwen. Ook als ik even niet lekker in m'n vel zat, bleef hij positief. Altijd lachen en super sfeer. Dikke aanrader
Fijne rijschool met duidelijke uitleg…
Fijne rijschool met duidelijke uitleg en veel geduld. Goede begeleiding en een relaxte sfeer in de auto. In één keer geslaagd, dus helemaal tevreden!
Nxxt doet heel goed
Nxxt doet heel goed. Rick is echt puur en gezellig persoon. Hij komt altijd op tijd op jouw deur. Hij is ook heel flexible als er een verandering tussendoor komt.
Rick Sterk is echt een top instructeur
Rick Sterk is echt een top instructeur, rustig, gezellig en neemt de tijd voor de punten waar je moeite mee hebt. Zeker een aanrader!
Fantastisch rijschool
Fantastisch rijschool. Mijn instructeur Sonja is echt super goed in haar werk. En we kunnen nogsteeds gezellig praten. Dus echt super
Zeer nette aardige instructeur
Zeer nette aardige instructeur, begrijpt mij erg goed en legt alles netjes uit.
Ik heb rijlessen bij Indira gehad en…
Ik heb rijlessen bij Indira gehad en dit was erg gezellig en door haar leer je het echt goed. Ze laat je ook veel fouten maken om er van te leren wat heel fijn is. Ik was in 1x geslaagd door de top rijlessen!
Goede proefles
Goede proefles gehad bij NXXT. Ik voelde me op me gemak en kreeg duidelijk antwoord op me vragen. Goede eerste indruk!
Perfect rijinstructeur aardig goed…
Perfect rijinstructeur aardig goed advies gever hopelijk heb ik me rijbewijs zo snel megolelijk
Gewoon Angelien….Chapeau!
Een ervaren instructeur die het klappen van de zweep kent en op een positieve en constructieve manier eerlijke feedback geeft. Daarnaast was iedere rit gezellig en onderhoudend.
Top les gehad van Andre's rijschool!
Super rij school
Super fijne ervaring gehad bij deze rijschool met mijn instructrice: Angelien.
Eerste spoed pakket bij haar en na 5 weken in 1x geslaagd! Duidelijke uitleg en in overleg heel veel mogelijkheden
Gelest met Gewoon Angelien
Gelest met Gewoon Angelien. Gezellig, geduldig, legt goed uit. Ontspannen sfeer in de auto. Toen ik snel extra lessen moest volgen, heeft ze me nog kunnen inplannen, ook op tijden die voor haar niet altijd even handig waren.
Bedankt voor alles, Angelien!
Gewoon Angelien
Weet nauwkeurig vast te leggen welke punten nog beter moeten om je rijexamen te halen. Hier wordt dan behoorlijk aan gewerkt zonder de andere punten van het examen te verwaarlozen. Dit met een ontspannen sfeer in de auto en duidelijke communicatie naar de klant.
Kortom een top instructrice!
Ik had pas een goede rijinstructeur…
Ik had pas een goede rijinstructeur toen ik bij André in de auto stapte, man met met goeie uitleg en geduld! Fijne lessen waren het. Heb je een drukke schema en wil je jou rijbewijs halen? dan doe je dat bij André Solleveld waar er rekening word gehouden van beide kanten 🚗😎Thanks Andre!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.