Reakcja na opinię
Update: Na de review heeft Bram contact gezocht en zijn excuus aangeboden voor de gemiste afspraken. Het uiteindelijke resultaat van de klus is wel netjes. Origineel: Niet aan beginnen.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij zorgen voor al uw schilderwerk, binnenwerk, buitenwerk, zomer en winterschilder. Als je een binnenschilder of buitenschilder nodig heeft ben je bij N&W Groep aan het juiste adres.
Lichtenberg 28, 5655 BG , Eindhoven, Holandia
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Wat een fijne service! Er werd snel gereageerd, goed meegedacht en alles verliep soepel. De vloer ligt er prachtig strak in en maakt de ruimte helemaal af. Ik ben super tevreden met het resultaat en zou dit bedrijf zonder twijfel aanbevelen.

Update:
Het uiteindelijke resultaat van de klus is wel netjes.
Origineel:
Niet aan beginnen.
Doen een hoop beloftes en komen weinig na. Meerdere keren kunnen wachten tot er iemand langs kwam volgens afspraak. Waarna er gewoonweg niemand op kwam dagen.
Telefonisch zeer slecht bereikbaar want ze werken hier alleen per mail blijkbaar.
Uiteindelijk na een mail met een officiele ingebrekstelling, is er iemand op komen dagen.
Hierdoor wel vertraging opgelopen op mijn bouwproject en het plafond moet laten stucen nadat de nieuwe keuken er al in stond. Geen excuus en wel bijna 30 euro per meter betaald zodat het snel kon.

Odpowiedź od Nwgroep
Mooie strakke afwerking van de wanden met dunpleister. Wel zeer gevoelig bij overtapen, gezien we gedeeltelijk de dunpleister er met hoogwaardige tape er deels vanaf trokken. Wellicht goed om dit op voorhand te melden.
Het hele huis laten dunpleisteren en latexen door N&W groep. Super strak en mooi opgeleverd zeer professioneel. Alle plafond zijn ook mee gespoten als extra service.
Wij hebben hele goede ervaring met dit bedrijf. De jongens werken secuur en komen netjes op tijd. Vakmensen!
Goed vakmanschap, aardige behulpzame mensen. Zeker aanrader.
N&W Groep heeft bij ons een grote klus gedaan waarbij al het binnenhoutwerk inclusief alle deuren geschilderd zijn. Er zaten flink wat lastige hoekjes bij, maar ook die zijn netjes opgeleverd. Goede communicatie, netjes gewerkt en prijs is ook prima in orde!
Top service, goede kwaliteit en vriendelijke bekwame professionals die ook mooi op tijd kwamen
Top kwaliteit geleverd, wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Het team denkt erg goed mee, waardoor ons huis prachtig is geworden.
Snelle reactie, snelle offerte en snel afspraak gemaakt. Er werd zelfs rekening gehouden met levering van de keuken, zodat alle plafonds op tijd klaar zouden zijn.
Erg snel gereageerd op een last minute aanvraag, paar dgn later staat een ploeg je huis superstrak te stucen. En dat 1,5 wk voor kerst! Super
Vraag of er nog even voor kerst gestuct kon worden van bijna het hele huis. Werden er nog tussen geplaatst en een team van ervaren mannen gingen aan de slag met geweldig mooi super strak resultaat. Echt een aanrader waar we voor de badkamer en de zolder over een tijdje wederom graag gebruik van maken.
Mooi werk afgeleverd.
Nette aardige jongens, verstaan hun vak, en komen hun afspraken na.
Blij met het resultaat.

Odpowiedź od Nwgroep
Snelle respons op mijn verzoek, uitvoering prima afgewerkt. Zeker een partij die ik kan aanbevelen.
Een spoedklus. ....niet iedereen wil moeite doen om je dan te helpen, maar dit bedrijf wel. Niet alleen een eerlijke offerte, maar ook een correcte afhandeling binnen de afgesproken tijd. Helemaal top en dik tevreden. Een volgende klus gaat zeker naar dit bedrijf. 👍

Odpowiedź od Nwgroep
Betrouwbaar komt afspraken altijd na en denkt met de klant mee.Dus als je kiest kies dan de beste.

Odpowiedź od Nwgroep
Aardige kerels die gewoon goed werk leveren en afspraken nakomen!
N&W groep is zeker een aanrader! Ze hebben ons hele huis geschilderd. De muren en kozijnen zijn super strak. Wij houden niet van standaard en hebben daarom ook gekozen voor uitdagende kleuren. Deze zitten heel strak op de muren. Verder is de samenwerking ons goed bevallen, altijd op tijd en ook als de verf op sommige plekken niet helemaal heeft gepakt komen ze terug om alles netjes af te werken.
Ik had roetschade op muren, houten plafond, gestuct plafond moesten opnieuw geverfd en getext worden. N&W hebben topwerk geleverd. Het ziet er prachtig uit en keurig netjes gewerkt. Ben super tevreden en dit bedrijf is zeker een aanrader
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.