Oceniono na 5 z 5

Virkelig gode side! Der er et stort sortiment, og varerne bliver sendt hurtigt og sikkert! Kan varmt anbefales❤️

Oceniono na 5 z 5

Lækkert udvalg af veganske fødevarer samt snoller. Super hurtig levering af bestillinger. Og et ekstra plus hos mig, er at de kan finde ud af at pakke bestillingen i en passende størrelse papkasse!

1. Jedzenie, napoje i tytoń

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Nutty Vegan er en ny dansk vegansk webshop, hvor du kan købe vegansk mad online. Ud over egne Nutty Vegan-produkter, sælger webshoppen mange produkter fra andre veganske producenter - alt fra veganske køderstatninger som soya kød og tofu til pasta og spaghetti af bælgfrugter, vegansk proteinpulver og -bars, vegansk slik og chokolade, gærflager, hvedegluten (seitanmel) og meget andet.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Formidabelt

Godt pakket, hurtig ekspedition, gode varer, fine priser, en lille (ubetydelig) fejl blev hurtigt opdaget og resulterede i et afslag i prisen. Top service👌

26 marca 2026

Jeg elsker

Jeg elsker, at handle hos Nutty Vegan, da jeg ikke skal spekulere på, om produktet er vegansk og de har nogle dejlig produkter

15 marca 2026

Altid god service

Altid en god oplevelse at handle ved Nutty Vegan. Super god service. Handler der en del til mine tvilling drenge der har mælkeallergi. At have fundet Nutty Vegan har gjort en verden til forskel, samt har gjort at de ikke skal lide så mange afsavn i dagligdagen som børn. Gode alternativer.

18 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Lækkert udvalg af veganske fødevarer…

16 marca 2026

Godt udvalg og levering.

Godt udvalg og levering.
Som en vegetar forsøger på vegan er denne hjemmeside fantastisk til at finde varer og inspiration.
Jeg har købt her tidligere og køber igen i fremtiden.
Jeg er glad for mulighederne og leveringen.

10 marca 2026

Spændende veganske produkter

Der er mange spændende veganske produkter, som er et dejligt alternativ til det ofte magre udbud i de fysiske dagligvarebutikker.
Det er let at navigere rundt på siden og der er som regel gode beskrivelser på produkterne, samt endda opskrifter og inspiration.

1 marca 2026

Rigtig god service

Jeg lavet 2 bestillinger under kr. 500.- i løbet af én dag, og derfor betalte fragt 2 gange. Louise var hurtig til at se at jeg havde bestilt for over kr. 500,- samlet, og derfor gav mig gratis fragt på sending & refunderet kr. 115.- med det samme. Bytte af en sweatshirt var heller ingen problem. 5 stjerne

20 lutego 2026

Rigtig god service

Nutty Vegan har den bedste kundeservice! De er hurtige til at levere og hurtige til at svare hvis man har spørgsmål. Med 2 børn som er allergiske overfor mælk, æg og soja er Nutty Vegan min redning når det gælder snacks, fødselsdage, påske og jul.

27 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Velsmagende produkter og hurtig levering

Handlede for første gang hos NuttyVegan og det var en positiv oplevelse. Hjemmesiden er overskuelig og meget omfattende og indpakningen af de købte varer fås ikke bedre. Jeg er lykkelig over endelig at fundet et sted jeg kan købe røget tofu. Det er ikke sidste gang jeg har lagt en ordre. Min eneste anke er at jeg godt kunne tænke mig flere japanske produkter i sortimentet.

25 lutego 2026
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej