La présentation du produit etait absolument trop long et ennuyante. J’espere que les effets sont plus vite que la présentation. Merci et bons affairs
Très très rapide par contre j’ai changé d'avis j’ai pris 4 boîtes au lieu de deux mais j’ai réglé les deux et les quatre j'espère que vous allez prendre que le règlement des quatre s. Cordialement Me... Zobacz więcej
Altså hvis alt det Peter sagde er rigtigt. Så er det en god oplevelse med alle de problemer jeg har med min krop
Jammer is redelijk duur. Heb geen groot pensioen
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Ben 72 en wil graag nog gezond blijven na wat ik gelezen heb spreekt me aan

Jammer is redelijk duur. Heb geen groot pensioen

Ich mag Nino,Peter Maffay und glaube das mir das Mittel helfen kann

Odpowiedź od Nutriveno
Ik vind dat dit veel meer bekent moet worden. Ik wil gewoon van die metformine af.

Odpowiedź od Nutriveno
Weet ik nog niet,ga het voor het eerst gebruiken ,en hoop dat het werkt.

Odpowiedź od Nutriveno
Tror och hoppas att denna information är pålitlig.

Odpowiedź od Nutriveno
Meine Bestellung war erfolgreich. Werde sehen ob es mir etwas bringt.

Odpowiedź od Nutriveno
Ging snel en ik ben echt benieuwd hoe het zal verlopen!