Bluff företag ,VARNING HANDLA EJ. KÖPTE 100% BOMULL, träningsoverall. För rea 900kr. Sämsta jag nånsin sett och inte är det bomull. Ser inte ut som på bilden. Läropengar men känns riktigt då... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Tur att jag inte läste härinne förrän jag fick mina skor (precis fått dom). Väldigt sköna skor! Och fina! Hoppas verkligen dom håller bra med tanke på kommentarerna här. Har misstänkt lite att d... Zobacz więcej
Bluff och lurendrejeri. Beställde en fodrad jacka men fick en ofodrad hoodie. Dom vägrar skicka rätt vara utan erbjuder 20%-30% tillbaka, en standard text jag får på alla mina mail om att jag v... Zobacz więcej
Misleading ad, rubbish product
The product I bought (boots) turned out to be cheap rubbish and although they look similar to the photo in the ad the quality is awful - cheap as chips copy going straight to the op shop, total waste of money. Said it was a Melbourne company but product was shipped straight from China. Do not deal with this company or anything similar that comes up on your screen. You're better off at KMart.
Får skylla mig själv som inte letade…
Får skylla mig själv som inte letade upp denna sidan innan jag beställde. Rent bedrägeri. Skorna luktar och är inte alls ”ortopediska” och absolut inte bra att gå i. Har inte orkat och kämpa emot utan har gått med på halva priset. Så förvånad att Klarna har hand om betalningar. Litade på att allt var riktigt och tryggt när det går via Klarna. Borde egentligen gjort en polisanmälan om bedrägeri men hjälper väll inte och tar bar upp onödiga resurser för polisen.
Chinese scam …
Absolutely disgusted that this company still exists. Have reported them to Trading Standards as the product sold to me was incorrectly described and not of the quality suggested. DO NOT BUY FROM THEM
Hittills nöjd
Tur att jag inte läste härinne förrän jag fick mina skor (precis fått dom).
Väldigt sköna skor! Och fina!
Hoppas verkligen dom håller bra med tanke på kommentarerna här.
Har misstänkt lite att det varit något lurt eftersom det är från Kina.
Trodde ju att det var från Stockholm!
I bought a shirt for £34.95.
I bought a shirt for £34.95.
The quality is dreadful, I could never wear this. There is no Returns Label on the site or Refund Policy.
This is a complete scam - don't buy from these people
Återkopplar inte med vare sig mejl eller utlovad vara
Skickade skor som var för små, trots att jag hade gått upp en storlek. När jag ville returnera sa de att jag fick behålla skorna utan kostnad och att de skulle skicka större storlek. Sen hörde jag inte mer av dem.
Bluff
Bluff. Kinaskit. Den här gången var det jag som blev lurad av en snygg sida.
Kinesisk mega Bluff företag
Kinesisk mega Bluff företag. Skalet ser fint ut med hemsidan och fina kläder men i själva verket sitter företaget i Kina och märkeskopierat massor av klädmärke och skor som är i riktigt s-kit kvalité om man äns kan säg kvalitet där även storleken är för barn och inte vuxna.
Köper hellre kläder från Myrorna än Nuova Stockholm. Service vid retur=0
Scam company - avoid!
Scam company! Paid and never received product. Tried contacting a number of times with no response
Går ej att göra returer
Går ej att göra returer. Varor kommer skickade från kina. Krånglar och hävdar att dom är nystartade och kan inte ta emot någon retur. Handla inte här!
Se de andra kommentarerna!
Se de andra kommentarerna!! Varning!
Mycket krångel med returer och återskick. Produkten luktade illa och var av dålig kvalitet och passform. Inte alls som på bilderna.
Jag skickade tillbaka varorna till Kina mha Postnord, vilket verkar ha fungerat. Det kostade ifs 50% av varans ursprungliga värde. Undvik detta företag!!
Handla inte här
Handla inte här. Det är bedrägeri. Beställde en på bilderna jättesnygg manchesterkavaj med väst. det som kom var visserligen en sådan men urusel kvalitet från Kina och passforma till en groda typ. Jag fick tillbaka 70% efter tjat men retur var dyrt. Så jag gick på bluffen som alla varnade för här, men de gör annonser på fb. Något behöver göras åt alla dessa bedrägerier på sociala medier för det drabbar all e-handel.
Bra och snabb kundservice
Fick levererat det jag beställde. När jag behövde byta ett plagg till en större storlek fick jag snabb hjälp av Nuova.se kundservice.
Jag är helt nöjd och återkommer gärna som kund
Smart bedrägeri
Jag har köpt två ”träningskläder” ”Vanessa” som de skrev 🤣 950 kr varje top+mjukisar. Med 50% rabatt kostar de 475 varje tränings tröja och byxor. Nu har jag fått bara två toppar 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Tydligen menade de träningstop när de skrev träningskläder med en bild av en tjej i byxor och skjorta 🤣🤣🤣. Då betalade jag 475 kr per skjorta från china med kinesiska kvalitet . Det står ingenstans att det är bara skjorta ! Absolut ingenstans ! Smart bedrägeri 🧠 SAKTA
Bedrövlig kvalitet och bemötande
Bedrövlig kvalitet och i princip omöjligt att returnera då kraven på fraktsätt till Kina gör det orimligt dyrt. Handla någon annan stans
Urusel service
Urusel service. Urusel kvalitet och storlek stämde inte alls. Fick en tröja utan etiketter av något slag, dåligt sytt och ville returnera. Fick en returadress till Inc. Helsingborg genom Nouva Stockholm och fick sedan mejl att jag hade skickat till fel adress. Skulle då skicka till en adress i Kina. Är Nouva Stockholm kapat??? Eller finns företaget inte???
RENT BEDRÄGERI!
100% en scam..
100% en scam... Snälla, köp inte här ifrån... Jag skulle ha läst recensioner innan jag köpte något. Handla inte mitt i natten när du håller på att somna! Lägg undan telefonen och kolla igen imorgon, och läs alltid om hemsidan innan köp.
Live and learn
Bluff från början till slut
Bluff från början till slut, vägrar ta emot retur. Gör inga affärer med dessa bluffmakare.
Blufföretag
Varning! Det här är ett bluffföretag som byter skepnad med jämna mellanrum när kundernas missnöje blir för stort. De kallade sig tidigare Merley Stockholm. Kvaliteten på kläderna är urusel. Kommer direkt från Kina. Passformen är rena skämtet. Returer och reklamationer befattar de sig inte med. De skäms inte för att lura skjortan av dig.
Misstänker att detta är Nova Julia i ny…
Misstänker att detta är Nova Julia i ny förklädnad. Man skickar efter läderstövlar med ullfoder och får efter ngn månad en liten plastpåse med knappt ihopknåpade "skor" av oidentifierbar plast. Kinesiskt lurendrejeri av bästa sort enligt min bedömning.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.