Ik ben over het algemeen tevreden met het product en wil vooral de klantenservice benadrukken! Ik heb twee keer problemen gehad met het product, maar beide keren kreeg ik snel een reactie en hulp.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Nu 2 keer contact gehad met Numsly. Ze reageren erg snel en hebben een probleem zonder enige discussie opgelost. Fijn als er meer bedrijven zo zouden handelen.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Numsy geloven we dat ouderschap een bijzondere reis is vol liefde, maar ook vol nieuwe uitdagingen. Daarom ontwikkelen wij slimme, toegankelijke producten die ouders helpen bij de dagelijkse momenten met hun baby of kind. Van rustige nachten tot ontspannen voedmomenten: Numsy staat naast ouders, bij elke stap. Ons assortiment bestaat uit praktische en innovatieve ouderschap essentials zoals white noise machines, slaaptrainers, babyfoons, nachtlampjes en draagbare flessenwarmers. Al onze producten worden ontwikkeld met één doel: meer rust, vertrouwen en gemak creëren voor zowel ouders als kinderen. Numsy is ontstaan vanuit de behoefte aan eenvoudige oplossingen die écht werken in het dagelijks leven van ouders. Daarom luisteren we continu naar feedback van onze community en gebruiken we deze inzichten om onze producten steeds verder te verbeteren. Duizenden ouders in Nederland en Europa gebruiken dagelijks Numsy producten om hun baby beter te laten slapen, voedmomenten makkelijker te maken of simpelweg meer rust in huis te brengen. Onze missie is simpel: ouders ondersteunen met betrouwbare producten, eerlijke service en een betrokken community. Numsy, voor elke stap in het ouderschap.
Voor 23.59 besteld, binnen 1-2 werkdagen geleverd
Gratis en snel thuisbezorgd
Dane kontaktowe
Reitscheweg 37, 5232BX, Den Bosch, Holandia
- 085 078 6323
- support@numsy.nl
- numsy.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Klasse service..
Snelle levering, korting code correct verwerkt. Goeie kwaliteit. Kortom; gewoon goed!.
Uitstekende service en snelle ondersteuning!
De tweede keer werd het product zonder enige vertraging of bureaucratie volledig vervangen door een nieuw exemplaar. Zeer goede service!
Top ervaring!
Snelle service & vervangproduct
Na 11 maanden tevreden gebruik van de Numsy Nutriwarm bleek er een elektronisch defect te zijn ontstaan. Dezelfde dag nog reactie gehad van de klantenservice en een vervangproduct toegestuurd gekregen.
Top producten en prettige klantenservice
Ik heb de Numsy white noise en de Numsy flessenwarmer thermofles, met beide producten ben ik zeer tevreden. De thermofles is erg prettig om borst/kunst voeding onderweg mee op te warmen. Handig en snel in gebruik, houd de melk ook 30 minuten warm. Een absolute aanrader.
Ook over de klantenservice ben ik enorm te spreken: Enkele weken geleden brak helaas door een val (op tegelvloer) de dop van de thermofles af. Ik had toen de klantenservice gemaild met de vraag of deze los te koop zijn. Dit was niet het geval, maar de klantenservice heeft mij vervolgens een volledige nieuwe thermosfles opgestuurd. Ontzettend fijn en wij kunnen weer gemakkelijk met onze baby op pad! Nogmaals bedankt :)
Erg blij met de numsy one babyfoon
Erg blij met de numsy one babyfoon. Wij vonden het altijd een enorm gedoe om met kabels te werken, een app die onveilig via wifi werkt en slechte kwaliteit in het donker. Dat heeft de numsy one niet… hierbij hebben we nog bereik tot 300 meter, en kunnen we dus ook in de tuin ons kleintje in de gaten houden. Ook geen gedoe met wifi, want er zit gewoon een scherm bij waar we direct ons kleintje kunnen zien. Ook zitten er leuke muziekjes op en kunnen we terug praten als hij wakker wordt. TOP dus
Top klantendienst!
Een van de ringen van de Nutriwarm kwijt geraakt. Gratis vervanging opgestuurd gekregen. Top service!
Service van Numsy is top !
Numsy gevraagd voor hulp door een eigen fout het product kapot laten vallen(flinke val) en super netjes opgelost echt een top service

Super snelle levering
Super snelle levering, schattig klein lampje in de vorm van beertje met geluid en muziekjes voor de baby..die nog niet geboren is dus ik heb nog geen ervaring hoe zij erop reageert..maar denk dat dat wel goed komt. Het is zacht materiaal wat fijn voelt.

Odpowiedź od Numsy
wij zijn echt zeer zeer tevreden met zowel de white noise als met het bedrijf
wij zijn echt zeer tevreden met zowel de White Noise als met het bedrijf. Ons zoontje gebruikt al vanaf 1,5/2 weken de white noise omdat die er voor erg moeilijk en onrustig in slaap viel. Ik kreeg de white noise aangeraden en echt het is de beste aankoop ooit. Heel bijzonder want sinds we de white noise gebruiken sliep die direct de nacht door + hij valt veel rustiger en fijner inslaap. Nu na 2 maand ging die opeens niet meer aan ik heb contact opgenomen met numsy en ik kreeg direct een mail terug, en ook krijg ik direct een nieuwe white noise opgestuurd. Echt een heel fijn bedrijf en top klantenservice en uiteraard raad ik iedereen de white noise aan ( kan ook zeker rustgevend niet alleen voor de baby zijn maar ook voor papa of mama zelf ) 😃

Odpowiedź od Numsy
Geeft ons als ouders veel rust
Wij gebruiken nu de nieuwste Numsy One babyfoon en zijn er echt heel tevreden over. Het beeld is helder en het geluid duidelijk, waardoor we onze baby goed in de gaten kunnen houden. Ook is de babyfoon heel gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik.
Voor onze oudste dochter gebruikten we ook al een babyfoon van Numsy en die ervaring was al heel positief. Daarom was de keuze voor de Numsy One snel gemaakt.
Sinds we deze babyfoon gebruiken merken we dat we ’s avonds en ’s nachts echt meer rust ervaren. Het is een fijn gevoel om altijd even snel te kunnen kijken hoe het met je kindje gaat.
Voor ons als ouders echt een aanrader!

Odpowiedź od Numsy
Altijd heel tevreden over en met Numsy
Altijd heel tevreden over en met Numsy.
We hebben al een hele collectie thuis. Super!

Odpowiedź od Numsy
Superfijn merk en goede support
Superfijn merk en goede support! Wij hebben meerdere producten van Numsy voor onze kids en zijn altijd erg tevreden.

Fijn product
Fijn product, doet wat het beloofd en een hele goede klantenservice!

Snelle service
Na een defect in het apparaat meteen een nieuwe opgestuurd gekregen!

Odpowiedź od Numsy
We maken echt veel gebruik van de…
We maken echt veel gebruik van de thermosfles. Onze baby werd een flesweigeraar dus probeerden we verschillende temperaturen uit. Die je gewoon met een druk op de knop kan veranderen. We nemen het ook altijd mee als we onderweg zijn, omdat het 7 uur lang warm blijft. Scheelt zoveel stress en gedoe! Toen de dop niet meer zo goed werkte, werd het enorm snel en professioneel aangepakt! Echt top!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.