Oceniono na 5 z 5

Har bestilt til min adresse i Slovakia flere ganger, og har alltid hatt pakken i posten allerede etter noen få dager. Ved forrige bestilling hadde et produkt lekket ut under transport. Sendte email ti... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Mit første køb her på Nulallergi. Alt forløb efter planen. Fin og overskuelig hjemmeside og hurtig levering . Dog vil jeg lige pointere, at emballagen ( boble kuvert )som min vare var i, var lukket op... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nulallergi has a broad selection of products without allergens that I could not find anywhere else. We were very pleased with both the facial and hair products. Also a fast delivery abroad (Belgium)... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Fine varer og fin leveringstid. Jeg bestilte en pudder fra fantastiske Miild. Den var desværre ødelagt ved ankomst, havde fået et hak hvilket betyder at en del af produktet var væk/ødelagt. Jeg... Zobacz więcej

1. Sklep z kosmetykami

Napisane przez firmę

Hos Nulallergi.dk finder du et nøje udvalgt sortiment af produkter certificeret af AllergyCertified. Når du vælger produkter med AllergyCertified-logoet, vælger du produkter, hvor der er lagt særlig vægt på ingrediensvalg, hudvenlighed og skånsom hudpleje. Vores sortiment er nøje udvalgt af produkter der er udviklet med fokus på skånsomme ingredienser og plejende formuleringer til både hud og hår. Vi har førende brands som Nilens Jord, Miild, Derma, Ivy Aia og mange flere.

4,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

En rigtig venlig og kundeorienteret…

En rigtig venlig og kundeorienteret butik. Jeg er aldrig blevet behandlet så høfligt. Jeg kan kun anbefale butikken. Alt er lige her. Produkterne er meget gode. 😊

28 stycznia 2021

Kære Angelika
Tusinde tak for din positive anmeldelse. Det er vi meget glade og taknemmelige for.
Vi gør alt, hvad vi kan, for at kunderne skal være tilfredse, når de handler hos os.
Kærlig hilsen

Ich bin sehr zufrieden

Ich bin sehr zufrieden, und sehr angenehm überrascht, schnelle Lieferung, sehr freundliche Begrüßung, tolle Produkte,

20 stycznia 2021

Odpowiedź od Nulallergi

Vielen Dank für deine Positive Bewertung.
Darüber freuen wir uns sehr.
Mit freundlichen Grüßen

100% Perfekt

Det er bare 100% perfekt virkelig god serviece og hurtig levering

15 stycznia 2021

Kære Emil
Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med at handle hos os.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, god service og en lille håndskrevet hilsen.

21 grudnia 2020

Kære Mette
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med at handle hos os.

Alles super

Alles super, da bestellen wir immer wieder gerne. Schneller unkomplizierter Versand. Tolles Produkt mit persönlichem Kontakt

21 grudnia 2020

Lieber Thomas
Vielen Dank für deine Positive Bewertung.
Darüber freuen wir uns sehr.
Mit freundlichen Grüßen

Levering til tiden og god service

Levering til tiden og god service
Flot indpakning og lækkert med hurtig levering samt små prøver. Lever 110% op til forventningerne.

17 grudnia 2020

Kære Dennis
Kærlig hilsen

Oceniono na 5 z 5

Super service, gode varer og hurtig levering. Jeg handler gerne her igen.

3 listopada 2020

Kære Annemette
Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Oceniono na 4 z 5

God service og gode produkter

Rigtig god hjemmeside med masser af lækre produkter.
Min mor anbefalet siden til mig fordi jeg har meget sensitiv hud, og jeg er rigtig glad for hudpleje produkterne på siden.

26 lutego 2020
Oceniono na 1 z 5

Skrev således til Nulallergi på deres…

Skrev således til Nulallergi på deres Facebook side, med det resultat, at det blev slettet, og jeg blev blokeret😱😱😱😱.

Opslag fra d. 25/2-20

Rigtigt lækkert tænkte jeg, da jeg så opslaget, især fordi at jeres normalpriser på Ecooking, længe har været ganske rimelige.
Blev jo så naturligvis meget skuffet, da jeg så ser på jeres shop, at jeg jo slet ikke sparer 30%, men at jeg kun får Ecooking til jeres normalpriser. De 30% er kun på Eccokings
vejl. priser🤔..... er det mon overhovedet lovligt at markedsføre sig på den måde???

25 lutego 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej