Oceniono na 5 z 5

Det er bare Københavns skønnes klinik - så topprofessionelle med god tid til både information og behandling og udover det lækre omgivelser. Føler mig altid i SÅ gode hænder og er tryg ved behandlingsf... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Verdens bedste Diana er så kompetent og gør det til den bedste oplevelse at komme hos Nuan! Kæmpe anbefaling herfra :)

Oceniono na 5 z 5

Ønsker du et fantastisk resultat? Og ønsker du at få udført dine behandlinger i et trygt og professionelt miljø, hvor der er fuld fokus på dig og dine ønsker? Så skal du vælge NUAN til at udføre dine... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Man skal lede længe efter så autentiske og seje kvinder som Line og Diana som har startet NUAN, med hjertet. Jeg har været hos en del forskellige behandlere og klinikker, jeg har aldrig før oplevet så... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Klinika specjalistyczna
  2. Salon piękności
  3. Dzienne spa
  4. Spa i pielęgnacja twarzy
  5. Salon kosmetyczny
  6. Centrum wellness

Napisane przez firmę

NUAN er en kosmetisk speciallægeklinik, hvor der er plads til alle uanset køn, seksualitet, behov og ønsker. Vi udfordrer den traditionelle tilgang til kosmetiske skønhedsbehandlinger og er med til at sætte vores eget præg på branchen. Vores atmosfære og kultur er varm og positiv og formålet er at give igen.

5,0

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Kompetent og venlig stab

Super venligt og kompetent personale. God tid afsat til rejuvenation behandling.

3 grudnia 2021

Kære Finn,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord. Vi er så glade for at du har taget dig tid til at dele din gode oplevelse.

Rigtig godt behandling

29 listopada 2021

Kære Besdu,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at du har taget dig tid til at dele din gode oplevelse!

Vi glæder os til at få lov til at byde dig velkommen igen!

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået den bedste behandling af…

Jeg har fået den bedste behandling af Diana! Der bliver passet rigtig godt på en, og hun forstår at passe rigtig godt på sine patienter så man er i trygge rammer ❤️

22 listopada 2021

Kæreste Lisbeth,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse!

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i klinikken igen!

Perfekt skønheds behandling 🌸

Altid så dejligt at få
skønheds-behandling af søde, smukke og dygtige Mille ❤️ Glæder mig allerede til næste gang og til at træde ind i de smukke omgivelser 🤩💜

5 listopada 2021

Kæreste Lotte,
Tusind tak for at dele din gode oplevelse i NUAN. Vi er meget glade for de rosende ord 🤍

Vi glæder os til at få lov til at byde dig velkommen igen!

De bedste af de bedste

5 listopada 2021

Kæreste Sofie,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for at du taget dig tid til at dele din gode oplevelse!

Oceniono na 5 z 5

Respekt for ens behov - alle pengene værd

Diana er omhyggelig, lyttende og meget professionel. Alle pengene værd. Og så er omgivelserne virkelig fantastisk smukke - man føler sig meget velkommen og 100% tryg.

3 listopada 2021

Kære Sanne,
Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse og for at have taget dig tid til at dele den. Vi er så glade for at du føler dig i gode og trygge hænder i NUAN.

Oceniono na 5 z 5

Topkarakter til NUAN på alle parameter

Kan kun give NUAN min allerbedste anbefaling. De giver sig god tid til at lytte og forstå ens behov og ønsker. Behandlinger bliver udført med kyndig, grundig og erfaren hånd, hvor de tager den tid som skal bruges. Det giver både en god ro og følelsen af tryghed. Udover deres professionalisme, er super søde og mødekommende. Og så er klinikken så smuk og indbydende, at man har lyst til at blive lidt længere.
Glæder mig til at besøge jer igen 🌟🌟🌟🌟🌟

3 listopada 2021

Kæreste Tina,
Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse og for at have taget dig tid til at dele din gode oplevelse.

Vi er meget glade for at du føler dig i gode og trygge hænder i din behandling.

Kære Mia.
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er så glade og taknemmelige for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi glæder os til at se dig igen!

Oceniono na 5 z 5

Professionel service og dygtige…

Professionel service og dygtige medarbejdere!

1 listopada 2021

Kæreste Linea,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse i NUAN.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!
Diana, Christina, Mille og Line

Kan anbefales

Kan anbefales!
Dygtige, grundige, lyttende - jeg er meget tilfreds med at komme derinde og lægge mit ansigt i deres hænder.

28 października 2021

Kæreste Gitte,
Tusind tak for din flotte anbefaling. Vi er så glade for at du føler dig godt tilpas i dit behandlingsforløb!

Vi glæder os meget til at få lov til at byde dig velkommen igen!

Oceniono na 5 z 5

Har lige været til behandling hos Diana…

Har lige været til behandling hos Diana i dag, så sød og top professionel, det er ikke sidste gang jeg vælger at komme der, man føler sig så godt taget i mod, tak for det flotte resultat og den gode oplevelse 👏👏🥰

26 października 2021

Kæreste Rikke,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din gode oplevelse.
Vi glæder os meget til at få lov til at byde dig velkommen i klinikken igen!

God behandling.

Som
Altid god dejlig behandling af alle pigerne.❤️😘

19 października 2021

Kære Pia,
Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er så glade og taknemmelige for at du har taget dig tid til at dele din gode oplevelse i NUAN.
Vi glæder os til at se dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Altid god behandling hos Nuan og jeg er…

Altid god behandling hos Nuan og jeg er tilfreds med resultatet

19 października 2021

Kære Catharina,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din gode oplevelse! 🤍

Vi glæder os meget til at se dig igen!
Diana, Mille, Christina og Line

Kan varmt anbefale Nuan

Kan varmt anbefale Nuan, så god behandling og der bliver lyttet til ens behov

15 października 2021

Kæreste Annette,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din gode oplevelse i NUAN.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🤍

Fantastisk

Ikke nok med at de er knald hamrende dygtige - så er de også fantastiske til at lytte om det/de evt problem områder man har.
Alene modtagelsen i receptionen - helt fantastisk servicemindede og man føler velkommen - set og hørt...
Behandlerne er yderst professionelle og dygtige.

13 października 2021

Kæreste Dorthe ❤️
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din gode oplevelse i NUAN. Vi er så glade for at du er glad for din behandling og føler dig i gode, trygge og professionelle hænder ❤️

Mille, Christina, Diana og Line

Oceniono na 5 z 5

Endnu en gang kan jeg kun give de…

Endnu en gang kan jeg kun give de varmeste anbefalinger. Diana er top professionel og giver den bedste rådgivning, så jeg føler mig i trygge hænder.

Christina
okt 2021

12 października 2021

Kæreste Christina 🤍
TUSIND tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din gode oplevelse i NUAN, igen 🤍 Vi er så glade for at du føler dig godt tilpas og tryg i dit behandlingsforløb.

Diana, Mille, Christina og Line

Oceniono na 5 z 5

Altid en god og professionel oplevelse

Altid en god og professionel oplevelse. Det sødeste personale og resultatet er altid flot!

7 października 2021

Kæreste Sabine,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤍
Vi er så glade for at du føler dig godt tilpas i dit behandlingsforløb og er glad for din behandling ❤️
Vi glæder os til at få lov til at byde dig velkommen igen.

Diana, Christina, Mille og Line

Professionel

Tryg, ordentlig og omhyggelig er nøgleord jeg vil bruge om NUAN.
Diana som er min behandler, er yderst professionel.

28 września 2021

Kære Anne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de flotte ord! Vi er så glade og taknemmelige for at du har taget dig tid til at dele din gode oplevelse i NUAN!

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen! 🤍

Kan varmt anbefales

Jeg føler virkelig, jeg er i trygge hænder hos Nuan. Meget sød, dygtig og påpasselig behandler. Der er sat rigelig med tid af til spørgsmål og til at få eventuelle nerver på plads inden og under en behandling :-)
Jeg kommer helt sikkert igen. En stor anbefaling herfra.

23 września 2021

Kæreste Meleva,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og varmende ord. Vi er så glade for den beskrivelse du har af os og din behandling 🤍

Vi glæder os meget til at få lov til at byde dig velkommen igen!

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse! Jeg er meget tilfreds med resultatet! Det ser så naturligt ud og jeg ser meget friskere ud. Jeg kan højt anbefale Nuan :)

21 września 2021

Kære Natalie,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling. Vi er så taknemmelige for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i NUAN og glade for at du er tilfreds med dit resultat!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!
Christina, Diana, Mille og Line

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej