Oceniono na 5 z 5

Det er bare Københavns skønnes klinik - så topprofessionelle med god tid til både information og behandling og udover det lækre omgivelser. Føler mig altid i SÅ gode hænder og er tryg ved behandlingsf... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Verdens bedste Diana er så kompetent og gør det til den bedste oplevelse at komme hos Nuan! Kæmpe anbefaling herfra :)

Oceniono na 5 z 5

Ønsker du et fantastisk resultat? Og ønsker du at få udført dine behandlinger i et trygt og professionelt miljø, hvor der er fuld fokus på dig og dine ønsker? Så skal du vælge NUAN til at udføre dine... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Man skal lede længe efter så autentiske og seje kvinder som Line og Diana som har startet NUAN, med hjertet. Jeg har været hos en del forskellige behandlere og klinikker, jeg har aldrig før oplevet så... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Klinika specjalistyczna
  2. Salon piękności
  3. Dzienne spa
  4. Spa i pielęgnacja twarzy
  5. Salon kosmetyczny
  6. Centrum wellness

Napisane przez firmę

NUAN er en kosmetisk speciallægeklinik, hvor der er plads til alle uanset køn, seksualitet, behov og ønsker. Vi udfordrer den traditionelle tilgang til kosmetiske skønhedsbehandlinger og er med til at sætte vores eget præg på branchen. Vores atmosfære og kultur er varm og positiv og formålet er at give igen.

5,0

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Altid en fornøjelse

Altid en fornøjelse, at komme ind til en god behandling og pleje. Og man er i de bedste hænder 🙏🙌

28 maja 2022

Kære Lotte,
Tusind tak for dine varme ord.

Vi er så glade og taknemmelige for du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse om dit besøg hos NUAN.

Vi glæder os til at se dig igen.

Altid positiv energi

Altid positiv energi, glade piger og dejlig atmosfære.

23 maja 2022

Odpowiedź od NUAN Aesthetic

Kære Elise, Tak for din flotte anmeldelse og rosende ord.

Vi glæder os til at se dig i klinikken igen!

Oceniono na 5 z 5

Kærligt og imødekommende miljø at træde ind i

Jeg føler mig taget utroligt godt imod. Kærligt, varmt og omsorgsfuldt miljø med fokus på netop det jeg ønskede hjælp til. Professionel og ærlig dialog og ikke mindst behandling. Jeg har ikke lyst til at komme andre steder fremover. Jeg kan kun anbefale Nuan!

21 maja 2022

Kære Vicky,
Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse og rosende ord. Vi er så glade for at du føler dig i gode og trygge hænder i dit behandlingsforløb!

Fantastisk service

Fantastisk service, smukke lokaler - jeg er så spændt på mit endelige resultat, men det tegner godt! 🙏🏼

15 maja 2022

Kære Madicken,
Tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Vi er så glade for at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem fantastisk oplevelse fra…

Helt igennem fantastisk oplevelse fra du kommer ind af døren til at du går igen.
Kvalitets service på højeste niveau, omsorg, tryghed og klarhed i byens smukkeste klinik

14 maja 2022

Kære Julie,
Mange tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord. Vi er så taknemmelige for at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse og glæder os til at byde dig velkommen igen!

Nemt at bestille tid

Nemt at bestille tid, og god information

13 maja 2022

Kære Cornelie,
Tak for at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse i NUAN.

Vi glæder os til at se dig igen.

Fantastisk personale

Fantastisk personale, så søde og professionelle. Det var første gang at jeg har fået lavet mine læber, og de var så forstående omkring min nervøsitet. Det er ikke sidste gang jeg kommer hos Nuan og vil klart anbefale dem videre. 5 stjerner her fra. Både for deres smukke lokaler og ikke mindst deres personale :)

9 maja 2022

Kære Fanny,
Tusind tak for dine rosende ord og anbefaling.
Vi er så glade for at du føler dig i gode og trygge hænder i dit behandlingsforløb.

Vi glæder os meget til at byde dig varmt velkommen i Bredgade igen!

Jeg har kun rosende ord

Jeg har kun rosende ord. Bliver altid taget super godt imod og man føler sig tryg under behandlingen.
Glæder mig hver gang ❤️

1 maja 2022

Kære Frederik,
Tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Vi er så glade for at læse at du føler dig i gode og trygge hænder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

Er altid mere end tilfreds med…

Er altid mere end tilfreds med resultatet, og man får den bedste service. Diana er altid så beroligende, sød og forstående, og derudover bare utrolig dygtig til sit job❤️

28 kwietnia 2022
Opinia niezależna

Kæreste Sadia,
Tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det er så dejligt at læse du har haft endnu en god oplevelse i NUAN.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen!

Skønneste sted

Skønneste sted, og skønneste kvinder, som virkelig formår at sætte en i centrum og lytte til ens behov.🫶🏼

Man bliver altid mødt med smil og en varm stemning. 🤍

26 kwietnia 2022
Opinia niezależna

Jeg kommer aldrig til at give andet end 5 stjerner

Det kan varmt anbefales at besøge NUAN på Bredgade. Man får altid det største selvtillidsboost når man bliver modtaget af søde og smilende ansigter der husker en fra gang til gang.
Diana forstår virkelig at guide og fortælle godt og grundigt før man går i gang, og det er virkelig rart, når man som jeg, er lidt af en overtænker der altid er forberedt på det værste.

25 kwietnia 2022
Oceniono na 5 z 5

En dejlig varm hyggelig atmosfære i…

En dejlig varm hyggelig atmosfære i hele behandlingstiden men også efter. Gode til at fortælle hvad de gjorde, ingen overraskelser. Meget tilfreds med min behandling.

10 kwietnia 2022

Odpowiedź od NUAN Aesthetic

Kære Nethe, tusind tak for din flotte anmeldelse og flotte ord. Vi er så glade for at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!
Kærlig hilsen NUAN

Et besøg værd!

Nærværende og dejlig energi at blive mødt af 🌼 Jeg har ikke noget at sammenligne med men hos NUAN har de formået at ramme præcis det naturlige look jeg ønskede at få!

28 marca 2022

Kære Maja,

Tusind tak for de rosende og flotte ord. Vi er så glade for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi glæder os til at få lov til at byde dig velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

Top service og flotte resultater

Nuan yder fantastisk service og flot klinik i midten af København. De giver sig tid til kunden og opnår flotte resultater.

25 marca 2022

Kæreste Anne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord.

Vi er så glade for at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse!
NUAN

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej