Det er bare Københavns skønnes klinik - så topprofessionelle med god tid til både information og behandling og udover det lækre omgivelser. Føler mig altid i SÅ gode hænder og er tryg ved behandlingsf... Zobacz więcej
Verdens bedste Diana er så kompetent og gør det til den bedste oplevelse at komme hos Nuan! Kæmpe anbefaling herfra :)
Ønsker du et fantastisk resultat? Og ønsker du at få udført dine behandlinger i et trygt og professionelt miljø, hvor der er fuld fokus på dig og dine ønsker? Så skal du vælge NUAN til at udføre dine... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Man skal lede længe efter så autentiske og seje kvinder som Line og Diana som har startet NUAN, med hjertet. Jeg har været hos en del forskellige behandlere og klinikker, jeg har aldrig før oplevet så... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Klinika specjalistyczna
- Salon piękności
- Dzienne spa
- Spa i pielęgnacja twarzy
- Salon kosmetyczny
- Centrum wellness
Napisane przez firmę
NUAN er en kosmetisk speciallægeklinik, hvor der er plads til alle uanset køn, seksualitet, behov og ønsker. Vi udfordrer den traditionelle tilgang til kosmetiske skønhedsbehandlinger og er med til at sætte vores eget præg på branchen. Vores atmosfære og kultur er varm og positiv og formålet er at give igen.
Bredgade 25A, 1260, København, Dania
- 52 11 11 01
- info@NUAN.dk
- nuan.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Altid en fornøjelse
Altid en fornøjelse, at komme ind til en god behandling og pleje. Og man er i de bedste hænder 🙏🙌

Odpowiedź od NUAN Aesthetic
Kærligt og imødekommende miljø at træde ind i
Jeg føler mig taget utroligt godt imod. Kærligt, varmt og omsorgsfuldt miljø med fokus på netop det jeg ønskede hjælp til. Professionel og ærlig dialog og ikke mindst behandling. Jeg har ikke lyst til at komme andre steder fremover. Jeg kan kun anbefale Nuan!

Fantastisk service
Fantastisk service, smukke lokaler - jeg er så spændt på mit endelige resultat, men det tegner godt! 🙏🏼

Odpowiedź od NUAN Aesthetic
Helt igennem fantastisk oplevelse fra…
Helt igennem fantastisk oplevelse fra du kommer ind af døren til at du går igen.
Kvalitets service på højeste niveau, omsorg, tryghed og klarhed i byens smukkeste klinik

Fantastisk personale
Fantastisk personale, så søde og professionelle. Det var første gang at jeg har fået lavet mine læber, og de var så forstående omkring min nervøsitet. Det er ikke sidste gang jeg kommer hos Nuan og vil klart anbefale dem videre. 5 stjerner her fra. Både for deres smukke lokaler og ikke mindst deres personale :)

Jeg har kun rosende ord
Jeg har kun rosende ord. Bliver altid taget super godt imod og man føler sig tryg under behandlingen.
Glæder mig hver gang ❤️

Odpowiedź od NUAN Aesthetic
Er altid mere end tilfreds med…
Er altid mere end tilfreds med resultatet, og man får den bedste service. Diana er altid så beroligende, sød og forstående, og derudover bare utrolig dygtig til sit job❤️

Skønneste sted
Skønneste sted, og skønneste kvinder, som virkelig formår at sætte en i centrum og lytte til ens behov.🫶🏼
Man bliver altid mødt med smil og en varm stemning. 🤍
Jeg kommer aldrig til at give andet end 5 stjerner
Det kan varmt anbefales at besøge NUAN på Bredgade. Man får altid det største selvtillidsboost når man bliver modtaget af søde og smilende ansigter der husker en fra gang til gang.
Diana forstår virkelig at guide og fortælle godt og grundigt før man går i gang, og det er virkelig rart, når man som jeg, er lidt af en overtænker der altid er forberedt på det værste.
Super friendly and professional
Super friendly and professional service. I felt in safe hands. Helpful advice, competent treatment and excellent results. Looking forward to my next visit!
Jag känner mig mycket trygg hos NUAN
Jag känner mig mycket trygg hos NUAN. Personalen är otroligt vänliga och välkomnande. Jag var lite nervös innan min behandling, men jag fick en superbra upplevelse hos Stina. Tack.
Super service og søde og profesionelle…
Super service og søde og profesionelle medarbejder, kan klart anbefales.
En dejlig varm hyggelig atmosfære i…
En dejlig varm hyggelig atmosfære i hele behandlingstiden men også efter. Gode til at fortælle hvad de gjorde, ingen overraskelser. Meget tilfreds med min behandling.

Et besøg værd!
Nærværende og dejlig energi at blive mødt af 🌼 Jeg har ikke noget at sammenligne med men hos NUAN har de formået at ramme præcis det naturlige look jeg ønskede at få!

Odpowiedź od NUAN Aesthetic
Top service og flotte resultater
Nuan yder fantastisk service og flot klinik i midten af København. De giver sig tid til kunden og opnår flotte resultater.

Odpowiedź od NUAN Aesthetic
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.