Det er bare Københavns skønnes klinik - så topprofessionelle med god tid til både information og behandling og udover det lækre omgivelser. Føler mig altid i SÅ gode hænder og er tryg ved behandlingsf... Zobacz więcej
Verdens bedste Diana er så kompetent og gør det til den bedste oplevelse at komme hos Nuan! Kæmpe anbefaling herfra :)
Ønsker du et fantastisk resultat? Og ønsker du at få udført dine behandlinger i et trygt og professionelt miljø, hvor der er fuld fokus på dig og dine ønsker? Så skal du vælge NUAN til at udføre dine... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Man skal lede længe efter så autentiske og seje kvinder som Line og Diana som har startet NUAN, med hjertet. Jeg har været hos en del forskellige behandlere og klinikker, jeg har aldrig før oplevet så... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Klinika specjalistyczna
- Salon piękności
- Dzienne spa
- Spa i pielęgnacja twarzy
- Salon kosmetyczny
- Centrum wellness
Napisane przez firmę
NUAN er en kosmetisk speciallægeklinik, hvor der er plads til alle uanset køn, seksualitet, behov og ønsker. Vi udfordrer den traditionelle tilgang til kosmetiske skønhedsbehandlinger og er med til at sætte vores eget præg på branchen. Vores atmosfære og kultur er varm og positiv og formålet er at give igen.
Bredgade 25A, 1260, København, Dania
- 52 11 11 01
- info@NUAN.dk
- nuan.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Rigtig søde og dygtige
Rigtig søde og dygtige. Lækre omgivelser og jeg fik rigtig professionel behandling af Diana. Tak og kommer helt sikkert igen

Omsorg og professionalisme
Det er altid en betryggende og behagelig oplevelse at besøge Nuan, hvor man mødes af ro og hjælpsomhed fra alle.
Diana er en yderst professionel og hjertevarm behandler, der giver sig god tid og gør sig umage.

Odpowiedź od NUAN Aesthetic
Diana er fantastisk sød og man føler…
Diana er fantastisk sød og man føler sig tryg i hendes hænder

Virkelig søde og imødekommende
De gjorde alt for jeg havde en dejlig oplevelse og forklarede hele processen inden og undervejs :)

Den varmeste anbefaling
Sødeste personale, bedste behandlinger og fineste omgivelser!
Absolut fineste behandling af Diana
Fik IPL for karsprængninger på kinder og næse. Diana er utrolig sød og meget professionel. Jeg følte mig i så gode hænder. Resultatet er helt fantastisk!
Anbefalelsesværdigt!
Nuan har budt mig den varmeste og rareste kundeoplevelse, jeg nogensinde har haft! Diana er tryghedskabende, tillidsvækkende, professionel, omsorgsfuld og ikke mindst dygtig!
Jeg ser frem til mit fjerde besøg🌸
Min varmeste anbefaling✨

Varm anbefaling
Dejlige omgivelser, super lækre behandlinger og utrolig dygtigt personale. Glæder mig til min næste behandling.

Odpowiedź od NUAN Aesthetic
Jeg har igennem de sidste to år brugt…
Jeg har igennem de sidste to år brugt NUAN. Det er et helt fantastisk sted med et top professionel team. De har min varmeste anbefaling

Magisk
Jeg fik dermapen af Stinna og det var virkelig det bedste nogensinde. Hun har en super god energi og er dejlig rolig. Min hud er såååå flot! Varmeste anbefaling herfra kh Brigitta

Odpowiedź od NUAN Aesthetic
Jeg har nu fået flere behandlinger hos…
Jeg har nu fået flere behandlinger hos Diana. Jeg har aldrig været mere tilfreds, og resultaterne taler for sig selv🥇
Alle mine ønsker er blevet hørt og udført til perfektion. Det sødeste og rareste personale. Man går derfra med den bedste følelse. Jeg kan på det varmeste anbefale Nuan☺️

Odpowiedź od NUAN Aesthetic
Perfekt vejledning om hudplejeprodukter…
Perfekt vejledning om hudplejeprodukter som jeg er meget tilfreds med 🙏✨

Odpowiedź od NUAN Aesthetic
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.