Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik ben super super super tevreden! Natasja hielp me ook heel goed met ideeën, en super vriendelijk :) Zeker een aanrader, ik kom gauw weer terug!

Oceniono na 5 z 5

Als ik zes sterren kon geven.... Voor het vijftigjarig jubileum van het NVPA hebben we Nsprations ingehuurd om de ruimte aan te kleden. Wat Natasja kan doen met het budget dat we hadden, was bove... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wat een prachtige kunstwerken van ballonnen werden er op de verjaardag van m’n kleindochter gemaak! Iedereen was er van onder de indruk. Heel prettige en vriendelijke toppers! Zeker dat er voor volg... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Animator – skręcanie balonów
  2. Dekoracje i architektura wnętrz
  3. Organizator imprez
  4. Planer przyjęć

Napisane przez firmę

Eventdecoratie: creatieve ideeën gecombineerd met organisatorische precisie. - Ballondecoratie - Backdropsetting - Cijfer frames - Tafeldecoratie - Ontwerpen en drukken van uitnodigingen, welkomsborden, bewegwijzering of informatieborden en nog veel meer! Er zijn meer mogelijkheid maar allemaal op maat. Mijn slogan zegt genoeg: 𝕄𝕖𝕖𝕕𝕖𝕟𝕜𝕖𝕟, 𝕞𝕖𝕖𝕧𝕠𝕖𝕝𝕖𝕟, 𝕞𝕖𝕖𝕧𝕚𝕖𝕣𝕖𝕟!

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Top!

Kunstwerken maakt ze met ballonnen, echt prachtig!
Ze denkt ook met je mee, grote bestellingen kleine bestellingen, voor ieder wat wils. Heel content!

14 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Natasja van Nsprations is een creatief…

Natasja van Nsprations is een creatief toptalent. Ze heeft enorm veel ideeën, als je die zelf niet hebt, en ze kan ook goed inspelen op alle ideeën die je zelf hebt. Niks is te gek, ze is een ontzettend fijn en lief iemand om mee samen te werken, vraagt ontzettend schappelijke prijzen en doet haar werk met liefde, passie en talent voor het creëren van je allermooiste feestje. Ik heb haar al ingehuurd bij heel veel van mijn feesten en haar aankleding maakt echt het verschil.

7 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Als ik zes sterren kon geven....

Als ik zes sterren kon geven....

Voor het vijftigjarig jubileum van het NVPA hebben we Nsprations ingehuurd om de ruimte aan te kleden. Wat Natasja kan doen met het budget dat we hadden, was boven verwachting. Natasja is professioneel, communicatief sterk, creatief en ontzorgt.

Natasja luistert goed, denkt met je mee en kleedt de ruimte feestelijk aan in de gewenste sfeer. Een aanrader!

29 listopada 2025

Fijne ervaring!

Goede communicatie en er wordt goed meegedacht over wat je wilt. Ik heb Nsprations ingezet voor de babyshower van een vriendin van mij en was blij verrast. Alles paste binnen het thema en de versiering was mooi en van kwaliteit. Iedereen vond het er ook super uit zien!

5 kwietnia 2025

In 1 woord GEWELDIG

In 1 woord GEWELDIG, het zag er zo mooi uit iedereen zei ook wie heeft dit gemaakt zo mooi in thema en mooi gedaan. Alles netjes geregeld communicatie, het bezorgen, en weer afbouwen. Zeker een aanrader ♡

28 czerwca 2025

Aanrader!

We waren heel blij met de balloncreaties! Ze zagen er prachtig uit en er werd fijn meegedacht over wat goed zou passen bij de gelegenheid. Alles werd netjes geregeld, waardoor we zelf eigenlijk niets hoefden te doen. De afspraken werden goed nagekomen en de communicatie verliep prettig. Echt een aanrader!

5 grudnia 2025

Top service

Top service, klantvriendelijkheid en dan niet te praten over de schitterende versieringen. Niks is te gek en alles is bespreekbaar. Al meerdere keren voor mijn kinderen Natas ballonnen laten maken! Zeker een aanrader.

11 października 2025

Geweldig!

Prachtige ballon decoraties voor mn babyshower gehad. Ook voor schoonmoeder haar verjaardag waren de versieringen weer fantastisch!!
Goede service, heel netjes...
Echt top would definitely recommend!!! 💜🥳

18 października 2025

Mega aanrader

Super fijne service met echt aandacht voor de klant en er word met je mee gedacht. Heel blij met het eindresultaat geweest.

26 października 2025

Prachtig voor elke gelegenheid

Heel prettige en vriendelijke toppers!
Zeker dat er voor volgende feestjes weer gebruik wordt gemaakt van jullie goede zorgen en mooie werk.

22 listopada 2025

Geweldig bedrijf …

Geweldig bedrijf maakt prachtige creaties van ballonnen echt schitterend voor elke gelegenheid is er wel wat wils
Echt ongelooflijk zo mooi allemaal.

8 listopada 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej