Nsleep Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Opplevde veldig god service, dialog og personlig oppfølging ved forsendelse til Norge. Voksendyner i kapok/tencel er myke, lette og holder godt på varmen. Vektdynene legger seg som en kokong rundt kro... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ich habe eine Matratze, Matratzenauflage und Kissen bestellt: Das Material und die Verarbeitung sind jeweils sehr gut. Am Anfand der typische natürliche leicht erdige Kapokduft, dieser wird weniger mi... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Habe zwei Matratzen und zwei Topper bestellt und es wurde gleich über Paypal abgebucht obwohl noch nichts geliefert wurde. Die Topper wurden nach einer Weile zum Paketshop geschickt leider die Matratz... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

For et par uger siden købte vi en autostol indsats til vores ældste søn’s autostol. Vi synes autostolen skulle have lidt ekstra polstring og vi ville gerne have en indsats som kunne regulere varmen op... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

333 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 60

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Fint

Lidt langsom respons på kundeservice men en fin løsning

25 lipca 2025

Odpowiedź od Nsleep

Hej Luna, jeg kan se dette er en noget gammel ordre. Ifl. mit system, så står der her denne skulle være ombyttet?

Hvis dette ikke er tilfældet, må du meget gerne kontakte os igen.

Mvh. Carl Simon

Det er i orden

Lækre, rene produkter, flot indpakning. Dejligt med en virksomhed, der arbejder med et produkt der i sig selv er godt for kunden og for verden.
Jeg håber selve produktionen foregår forsvarligt og i samspil med lokal områderne.

10 sierpnia 2025

Odpowiedź od Nsleep

Hej Sally, mange tak for din pæne anmeldelse og dejligt du mærker vores produkter har kvalitet og omtanke, som en del at det bærende!

Det kan du tro den gør, vi har vores egen systue i Hanoi, og det er med rigtig gode forhold! Skulle du være på kanterne en dag, er du altid velkommen :)

Rigtig god dag!
Mvh. Carl Simon og resten af Nsleep.

Imponerende leveringstid!

Imponerende leveringstid!
Fra jeg bestilte min dyne og pude til jeg kunne hente det i pakkeshoppen gik der kun et døgn. Det er sku imponerende!
Rigtig flot indpakning vedlagt en informativ brochure om produkterne.
Jeg vil klart bestille fra Nsleep igen 😊

3 sierpnia 2025

Hej Johan

Mange tak for det! Vi gør også hvad vi kan for hurtig eksekvering af bestillinger, da vi altid ved at folk køber vores produkter for at få en bedre søvn. Det skal man ikke vente længere tid på end højst nødvendigt :)

Rigtig god dag!
Mvh. Carl Simon og resten af Nsleep.

Så gode produkter!

Vi har nu købt måde dyne og måtte til autostolen fra Nsleep i Kapok, og vi elsker det. Vores datter er en meget varm pige men netop kapok virker så godt til hende. Vi har været glade for vores køb og servicen lever altid op til forventningen, hurtig levering og aldrig noget at klage over. Vi vil fremadrettet købe hos jer!

19 czerwca 2025

Fuld tilfreds

Fuld tilfreds, kan varmt anbefale jer.
Overskuelig hjemme side, nemt at bestille, hurtig levering, det bedste er, at jeg er rigtigt glad for puden, bruger den dagligt.

24 kwietnia 2025
Oceniono na 4 z 5

God og hurtig service

Jeg bestilte en tyngdedyne til min søn kl. 21 tirsdag aften. Jeg havde sat forkert modtager GLS butik på min levering, og skrev til kundeservice om ændring på én tættere på min bopæl. Fik en mail kl. 7 onsdag morgen om at det var ændret, og sendt til den rigtige butik.
Pakken med dynen kunne afhentes torsdag kl. 8 om morgenen til stor glæde for sønnens nattesøvn hvor vi kunne tage den i brug allerede på 2. nat efter ordren blev givet.

9 kwietnia 2025

Vi har flere Nsleep produkter

Vi har flere Nsleep produkter, primært kapok, og alt er super funktionelt og lækker kvalitet. Kan helt klart anbefale kapok til børn og voksne, specielt hvis man har en høj indre temperatur.
Derudover leverer Nsleep en fremragende kundeservice. Jeg oplevede at bestille to produkter til 2000kr i alt. Kun det ene kom frem og da jeg gjorde Nsleep opmærksom på det, sendte de straks et nyt.
Vi handler gerne hos Nsleep igen!

20 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

God service og produkt (lændepuder)

God service og produkt (lændepuder), selvom vi havde lidt begyndervanskeligheder 😉 ordnede alt sig på bedste vis 👌🏼🤗. Kan kun varmt anbefale firmaet som et seriøst foretagende.

1 kwietnia 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej