trzeci powrót w środę tego miesiąca... saldo działa dokładnie tak jak powinno, Fire Joker wciąż czeka w ulubionych i wczytuje się bez problemu.
Bonus powitalny naliczył się bez większych niespodzianek w środę, wymagania obrotu x35 były widoczne od razu, wszystko szło swoim rytmem…
Po logowaniu porównałem saldo realne i bonusowe; data cashbacku było widoczne, po powrocie status miał sens przed zamknięciem laptopa
Sprawdziłam limit tygodniowy w niedzielę przed kolejną wypłatą 280 zł, kasa i tak doszła bez problemu jeszcze tego samego wieczoru.
Poznaj nowe kasyna online w Polsce z nowoczesnymi platformami, przejrzystymi warunkami i funkcjami bezpieczeństwa.
Ustawilam limit strat na 300 zl
Ustawilam limit strat na 300 zl, działa dokładnie, jedyny minus to ze na starym telefonie trzeba chwile poczekac po zalogowaniu.
Po logowaniu porównałem saldo realne i…
Wypłacili mi 235 zł na Nettelera
Wypłacili mi 235 zł na Nettelera, kiedys indziej podobna sprawa ciagnela się o wiele dłużej.
niby detal
niby detal, ale Cashback miał datę obok kwoty, bez szukania w regulaminie
przed snem
przed snem, zero dramatu: przeczytałam bonus przed aktywacją; licznik pojawił się po potwierdzeniu
pociąg znowu stał
pociąg znowu stał. Saldo po wypłacie zgadzało się po odświeżeniu na telefonie
zauwazylam zmiane salda
zauwazylam zmiane salda, napisalam na czacie, czy to bonus, odpisali szybko?
W przerwie sprawdziłem
W przerwie sprawdziłem: Wyszukiwarka znalazła slot Moon Princess po trzech literach na razie ostrożny plus 👍
w sumie ok
w sumie ok: przeczytałem bonus przed aktywacją; dwie linie salda zostały osobno, w tym momencie zapis był widoczny po pracy.
trochę sceptycznie
trochę sceptycznie, ale po SMS-ie wróciłem do tej samej rundy slota
Bonus powitalny naliczył się bez…
wysłałam ponownie jeden plik KYC w…
wysłałam ponownie jeden plik KYC w poniedziałek wieczorem; ostrzeżenie było przed wypłatą.
Zgłoszenie w sprawie depozytu w środę
Zgłoszenie w sprawie depozytu w środę. Wojtek z czatu odpowiedział w czwartek.
sprawa zamknięta, wszystko się zgadza.
z telefonu..
z telefonu... Natalia na czacie sprawnie sprawdziła bonus i saldo.
Bonus pojawił się na koncie bez zwłoki
Bonus pojawił się na koncie bez zwłoki, wymagania obrotu jasno podane! zero kłopotów
Po zalogowaniu otworzyłam konto
Po zalogowaniu otworzyłam konto, lobby i kasę, a po odświeżeniu historia była łatwa do znalezienia.
Pierwszy raz na telefonie
Pierwszy raz na telefonie, saldo wczytalo sie bez problemu i wszystko dziala dokladnie jak powinno.
wpłaciłam małą kwotę przez BLIK przed…
wpłaciłam małą kwotę przez BLIK przed snem; kwota końcowa była osobno.
Zadzwonilam zapytac o cos innego i przy…
Zadzwonilam zapytac o cos innego i przy okazji poprosilam o zmiane limitu wpłat, zalatwione od razu bez zbednych pytan
rano
rano, zero dramatu: przeczytałem odpowiedź w centrum wiadomości; następny status był opisany jasno.