Bonus, spiny, saldo w aplikacji — wszystko widoczne od razu na telefonie, aha, zapomniałem dodać, że wkład slotów był jasno pokazany w niedzielę.
jak zwykle w piątek po pracy odpaliłem grę na telefonie, saldo wczytało się bez problemu, aha, historia ostatnio granych gier też się zgadzała.
Chciałem tylko sprawdzić: zapytałam na czacie o free spiny; wiadomość była krótka, ale użyteczna, po kawie ekran był czytelny przed snem.
Najpierw pytanie o depozyt, chwilę później zupełnie inny temat, na czacie odpowiedzieli konkretnie na oba wątki, czy to nie jest wygodne?
Poznaj nowe kasyna online w Polsce z nowoczesnymi platformami, przejrzystymi warunkami i funkcjami bezpieczeństwa.
Chciałem tylko sprawdzić
wypłaty jeszcze nie robiłem
wypłaty jeszcze nie robiłem, wpłata blikiem zaksięgowała się od razu.
wpłaciłem rano przez Revolut
wpłaciłem rano przez Revolut, wieczorem zleciłem wypłatę, obie operacje przeszły bez problemu.
time-out na trzy dni
time-out na trzy dni? ustawiłam go w piątek wieczorem, dostęp zniknął, saldo wróciło dokładnie w poniedziałek rano
Po jednym odświeżeniu
Po jednym odświeżeniu, Razor Shark wrócił po odświeżeniu z tą samą stawką i saldem
Tuż przed normalną grą
Tuż przed normalną grą, ekran wypłaty pokazywał każdy krok, więc przestałem odświeżać co minutę.
deszcz walił w okno
deszcz walił w okno. Bonanza Megaways zawiesił się na telefonie na danych, ale runda i saldo wróciły poprawnie na razie ostrożny plus
po zalogowaniu max bet przy bonusie nie…
po zalogowaniu max bet przy bonusie nie był ukryty pod długą ścianą tekstu
Krótki test z Tarnowa
Krótki test z Tarnowa: ustawiłem przypomnienie o sesji, a kasyno pokazało, kiedy zacznie działać.
Brakowalo drugiego skanu dowodu do…
Brakowalo drugiego skanu dowodu do weryfikacji, wyslalam go przez czat, tego samego dnia bylo juz potwierdzone
Notatka z Warszawy
Notatka z Warszawy: saldo aktualizowało się po każdym spinie, nawet gdy animacja lekko przycinała.
Ostrożny klawiatura nie zasłoniła pola…
Ostrożny klawiatura nie zasłoniła pola z kodem logowania na telefonie.
nie idealnie
nie idealnie, ale Wyszukiwarka znalazła slot Wolf Gold po trzech literach na razie ostrożny plus
Status weryfikacji wisial dlugo na w…
Status weryfikacji wisial dlugo na w trakcie… w koncu w czwartek zmienil sie na potwierdzono i nikt nie pytal o nic wiecej.
limit dzienny ustawiłam ostrożnie nisko…
limit dzienny ustawiłam ostrożnie nisko na start, aha, zasady podniesienia jasne od razu.
Konkretny plus
Konkretny plus: wróciłem do formularza rejestracji; wróciła ta sama strona, na spokojnie zapis był widoczny na 4G
Nie robię z tego epopei
Nie robię z tego epopei — Zapisałem slot, sprawdziłem kasę i oba miejsca znalazłem następnego dnia no i dobrze
jak zwykle w piątek po pracy odpaliłem…
grałem w Gates of Olympus
grałem w Gates of Olympus, sprawdziłem regulamin bonusu, wymagania obrotu okazały się stabilne i przewidywalne.
Nie wszystko błyszczy
Nie wszystko błyszczy, ale Saldo bonusowe było oddzielone od realnego, łatwiej śledziłem rundy mogłem zamknąć kartę