Novasolar Service Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Karsten fra Novasolar var her for anden gang for at servicere vores Vaillant luft til vand varmepumpe. Udover den kompetente service fik jeg et godt råd til at isolere rørene udenfor bedre, da den... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var servicemanden selv som gjorde udslaget til 5 stjerner. Meget kompetent og vidende og venlig med oplysninger som vi ikke kendte til og vi fulgte meget med hele tiden både fruen og undertegnede,... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Har netop sagt farvel til Karsten fra NovaSolar Service, som lavede eftersyn af min luft til vand varmepumpe. Kompetent og god service. God snak om fordele og ulemper ved mit anlæg og overvejelser jeg... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Gennem nogle måneder brugte vi tid på afsøge, hvilken hybrid inverter og batterier vi ville investere i. Tålmodigt blev alle spørgsmål besvaret og vi fik en udsøgt rådgivning af valgene. Selve imple... Zobacz więcej

1. Instalacja klimatyzacji
  2. Dostawca urządzeń grzewczych

Napisane przez firmę

🔧 Varmepumpe-service til Danmarks laveste priser – helt uden binding! 💨 Luft til luft varmepumpe: Kun 995 kr. 💧 Luft til vand varmepumpe: Kun 1.495 kr. 👷‍♂️ Hos NovaSolar Service bruger vi aldrig underleverandører – du møder kun vores egne, danske KMO- og VE-certificerede montører. 🏠 Over 5.000 tilfredse kunder har allerede valgt os. 🛠️ Vi udfører grundige og professionelle serviceeftersyn på alle mærker og modeller. 🔒 Der er ingen binding – du kan opsige når som helst, uden skjulte gebyrer. 🌍 Vi dækker hele Danmark og kommer ud til alle brofaste øer. 🏆 Vi tilbyder Danmarks absolut laveste priser – og matcher gerne. 💨 Et serviceeftersyn forlænger varmepumpens levetid og sikrer, at garantien holder. 🦠 Vi renser og desinficerer – så du får bedre luftkvalitet og optimal effektivitet. 💚 Som Panasonic Pro Partner og AAA-kreditvurderet virksomhed, er du i trygge hænder. 📞 Ring til os på 71 99 94 93 eller brug vores online formular – det er hurtigt og enkelt. Hos NovaSolar Service er det altid en faglært montør, du møder. Ikke en webshop. Ikke et callcenter. Bare ærlig, professionel service – med navn, ansvar og erfaring.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

40 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Luft-luft service i Nordsjælland...

God pris for service på varmepumpe og nem hjemmeside.

På hjemmesiden : "Vi booker sammen en tid, og så kommer vi og udfører service."
Som kunde ka' man kun booke tid indenfor de kommende 7 dage, og kun på firmaets initiativ. De ringer op og foreslår dag og tid... valgmuligheder er begrænset af firmaets øvrige aftaler på Sjælland.

På hjemmesiden anføres som del af almindelig service bl.a. ". . derefter sprøjtes indedelen med et
middel, der dræber 99% af alle
bakterier og mikrober".
På min servicerapport er anført "nej" til behandling med antibakteriel spray, og behandlingen ses forøvrigt kategoriseret som "Ekstra services"?!

Selve servicebesøget forløb som forventet, Stefan var omhyggelig og meget serviceminded, og der var en god kommunikation undervejs.

6 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Er så glad for vi valgte Novasolar

Er så glad for vi valgte Novasolar til at købe, opsætte og servicere vores varmepumpe. De er professionelle og meget serviceorienteret. Har haft den bedste oplevelse i dag med Stefan, som hjalp mig med wifi opkobling, viste mig hvordan jeg renser varmepumpen selv løbende og ikke mindste svarede på alle mine 1.000 spørgsmål meget tålmodigt - tak for det Stefan

28 listopada 2023

Kære Pernille

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er skønt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med Stefan og hans service. Vi sætter stor pris på din anerkendelse af vores professionalisme og tålmodighed. Vi står altid til rådighed, hvis du skulle have flere spørgsmål løbende.

Oceniono na 5 z 5

Service og kompetence i top!

Service og kompetence i top!

Tusind tak for servicering af vores varmepumper! De har aldrig kørt så godt

Vi ses igen om et års tid

Mvh
Andreas Poulsen

13 listopada 2023

Kære Andreas,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at dine varmepumper kører godt efter vores servicering. Vi ser frem til at hjælpe dig igen om et år.

Venlig hilsen,

Oceniono na 5 z 5

Fagligt velfunderet, hjælpsom, venlig og effektiv service.

Igen en fremragende service på en Panasonic luft-til-luft varmepumpe. Han kom inden for det aftalte interval på to timer trods helt usædvanligt dårlige forhold at køre i og var både meget effektiv (det tog et kvarter, alt inkl.) og omhyggelig med både opgaven og at efterlade stuen lige så ren, som da han kom. Nogen har skrevet, at en medarbejder var snakkesalig - jeg vil snarere sige, at han her var venlig og hjælpsom, kendte sit område ud og ind, var informativ, og var optaget af, at kunden får mest muligt ud af varmepumpen (og herunder kan holde driftsudgifterne nede). Uden at have undersøgt markedet nøje forekommer prisen rimelig.

23 listopada 2023

Kære Birk,

Tak for din dejlige anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at din oplevelse med vores service og tekniker var så positiv. Vi sætter stor pris på din anerkendelse af hans arbejde og er glade for, at alt forløb glat. Din anbefaling betyder meget for os.

Venlig hilsen,
NovaSolar Teamet

Super service besøg

Super service besøg, rar og snaksalig personale. Virkelig en god oplevelse. 😀

21 listopada 2023

Kære Kasper,

Tusind tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du nød besøget og vores teknikers selskab. Din tilfredshed betyder meget for os.

Oceniono na 5 z 5

Så havde vi besøg af Karsten/NovaSolar

Så havde vi besøg af Karsten fra NovaSolar til det årlige service til vores luft/vand. Karsten er et behageligt bekendtskab og arbejdede hurtigt og professionelt.
Ikke sidste gang vi bruger NovaSolar.

21 listopada 2023

Kære Kunde,

Tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du havde en positiv oplevelse med Karsten under det årlige service af jeres luft/vand varmepumpe. Det glæder os at vide, at du vil vælge NovaSolar igen i fremtiden.

NovaSolar-Service

Fantastisk service

Havde besøg af teknikker Stefan og det var service udover det sædvanlige og mere til. Alt spiller bare når det er Novasolar service

18 października 2023

Hej Carsten,

Tusind tak for din fremragende anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores tekniker Stefan. Tak for at vælge NovaSolar!

Oceniono na 5 z 5

Havde bestilt en service på min…

Havde bestilt en service på min varmepumpe i sommerhus
Vi var særdeles tilfredse med teknikeren, som installerede et nyt wifi modul i pumpen. Han havde stor tålmodighed med at fortælle og vise hvordan det virker. Kan varmt anbefales.

12 października 2023

Hej Boe

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den service, du modtog i forbindelse med installationen af det nye wifi-modul i din varmepumpe. Vores teknikere er altid klar til at hjælpe og vejlede vores kunder, så de får den bedste oplevelse. Din varme anbefaling betyder meget for os.

Oceniono na 5 z 5

Vi kan på det varmeste anbefale firmaet…

Vi kan på det varmeste anbefale firmaet - og en speciel tak til Dennis for den bedste rådgivning og super service!

12 października 2023

Hej Pia,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det varmer virkelig at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores firma og især med Dennis. Din anbefaling og ros betyder meget for os.

Årlige tilsyn af varmepumpe

Endnu en gang forløb det årlige tilsyn af min varmepumpe perfekt, takket være Stefans professionelle tilgang og høje humør. 🌡️🛠️😊

11 października 2023

Hej Ina,

Tak for din dejlige anmeldelse! Det er skønt at høre, at du igen har haft en positiv oplevelse med det årlige tilsyn af din varmepumpe.

Oceniono na 5 z 5

Årligt tilsyn af varmepumpen med højt humør

Endnu en gang gik det årlige tilsyn af vores varmepumpe godt med professionel tilgang, fra Stefan, og højt humør.

11 października 2023

Hej Marie,

Mange tak for din positive tilbagemelding! Det glæder os at høre, at det årlige tilsyn af jeres varmepumpe igen forløb godt. Stefans professionalisme og gode humør er noget, vi er meget stolte af. Vi ser frem til at betjene jer igen i fremtiden. Tak for at vælge os!

Som altid god service.

En smilende og venlig montør kom til den aftalte tid.
Effektiv og kompetent. Svarede beredvilligt på spørgsmål.
Alt i alt en god oplevelse.

10 października 2023

Hej,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med vores montør. Vi stræber altid efter at levere en effektiv og kompetent service, samtidig med at vi besvarer alle spørgsmål fra vores kunder.

Virkelig god service af Stefan

Virkelig god service af Stefan. Professionel, høflig og gode råd til vedligeholdelse

9 października 2023

Hej Camilla,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med den service, Stefan leverede.

Hurtig rensning

Hurtig rensning. Og Stefan var behagelig at have på besøg.
5 stjerner her fra.

4 października 2023

Kære Sofie,

Tak for de flotte 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med rensningen og Stefans besøg. Vi sætter stor pris på din feedback.

NovaSolar-service teamet

God betjening

Det var som sædvanlig et kompetent og professionel eftersyn,udført af en høflig montør

4 października 2023

Kære John,

Mange tak for din positive tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du igen har haft en god oplevelse med vores tekniker. Tak for at vælge os!

NovaSolar-service teamet

Oceniono na 5 z 5

Panasonic luft til luft fra Novasolar

Undertegnede købte en Panasonic luft til luft varmepumpe hos Novasolar. Det var en pakkeløsning, så prisen var kendt på forhånd.
Vi prioriterede, at den var effektiv til at køle og at den også kunne affugte.
Det var en fagligt meget dygtig montør, som kom med anlægget og monterede det. Hurtigt, perfekt og helt som vi ønskede det.
Kan anbefale det 100%.
Jørgen Lund

31 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun give min bedste anbefaling…

Jeg kan kun give min bedste anbefaling for faglig kompetence og vel udført arbejde af Karsten/Jonas ved levering/montering af Panasonic All-In-One - compact 7kW luft til vand varmepumpe.
Prismæssigt er firmaet helt i top - og dette med de øvrige forhold har givet en "topplacering/-anmeldelser" fra andre kunder i vort nabolag her i Greve, og der kommer flere til.
Er der nogen der ved noget om varmepumper og solceller er det dem - og når jeg skal have fornyelser til vort solcelle-anlæg bliver det dem.

21 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Bondefangeri

Varmepumpen i sommerhuset skulle have service, Novasolar truer med at ellers bortfalder garantien om få uger.
Tiden der tilbydes er der meget kort frist på at tage imod, og da jeg siger ja er tiden givet væk til anden kunde.
Det viser sig så at garantien var bortfaldet under alle omstændigheder, så det var bare almindelig bondefangeri...

19 grudnia 2021
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej