NOVASOL Holland Recenzje 9636

4,0

1. Biuro podróży
  2. Wynajem wakacyjny

NOVASOL verzorgt sinds 1968 de verhuur van meer dan 50.000 vakantiehuizen verspreid over heel Europa! Jaarlijks profiteren ruim 2 miljoen tevreden gasten van de Beste Prijs Garantie en dé grootste keuze in vakantiehuizen. Kijk op www.novasol.nl en boek zonder boekingskosten!

NOVASOL Vakantiehuizen

Dé grootste keuze in vakantiehuizen!
Kies uit ruim 50.000 exclusieve vakantiehuizen in Europa.
Beste Prijs Garantie
Al onze vakantiehuizen worden gegarandeerd aangeboden tegen de laagste huurprijs.
Bijna 50 jaar professionele ervaring
NOVASOL bestaat al sinds 1968. Hierdoor hebben wij jarenlange internationale ervaring opgebouwd in de verhuur van vakantiehuizen.
Service ter plaatse
In veel bestemmingen hebben wij servicekantoren dichtbij uw vakantiehuis, zodat we u ook ter plaatse snel te woord kunnen staan.
Uw mening telt!
Dankzij uw bevindingen kunnen wij samen met onze huiseigenaren de kwaliteit en service van onze accommodaties blijven verbeteren.

Winnaar Zoover Awards 2019

Populairste aanbieder in de categorie Vakantiehuizen

Populairste aanbieder in de categorie Vakantiehuizen
NOVASOL werd beoordeeld met een 9.1!

4,0

Dobra

10 tys. recenzji

Wszystko super.

Chodź adres od Novasol nie był do końca konkretny udało nam się trafić dzięki pomocy osoby od której wynajmowaliśmy domek.
W domku wszystko na miejscu i zadbane. jedynie wana z masażem nie działała. Ale to drobnostka. W okolicy cisza i spokój, do plaży nie tak daleko może sklepu za blisko nie ma ale zawsze można sie wcześniej zaopatrzyć. Naprawdę polecam.

8 czerwca 2016
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (9636 recenzji)