Positief: de ontvangst in Zuid-Beijerland in de winkel. Bijzonder aardige man, geen moeite was teveel. Negatief: na de bestelling van 4 platen nooit een mail gezien. Geen bevestiging van de aankoop... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Eerlijkheid zeer vriendelijkheden goed advies in de winkel door personeel chauffeur super vriendelijk. Kortom 200%. En ze hebben 280 lengteplaten wat heel fijn werkt
Vriendelijke verkoop en goede service. Wij hadden akoestische panelen gekocht die bij afhalen toch groter bleken en niet in onze auto pasten. Omdat we uiteindelijk de panelen toch doormidden wilden... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nova Decor – Wanddecoratie die jouw huis een thuis maakt Bij Nova Decor geloven we dat elke muur een verhaal kan vertellen. Of je nu op zoek bent naar een rustgevend schilderij voor de slaapkamer, een opvallend kunstwerk voor de woonkamer of een persoonlijk cadeau voor iemand die je dierbaar is – wij helpen je graag de perfecte keuze te maken. Ons assortiment bestaat uit een zorgvuldig samengestelde collectie wanddecoratie, van moderne prints en canvas schilderijen tot sfeervolle posters en unieke wandobjecten. We kiezen stukken die niet alleen mooi zijn, maar ook écht iets toevoegen aan de sfeer van je interieur. Wij weten hoe persoonlijk je huis is. Daarom nemen we de tijd om je te helpen – geen standaard advies, maar oprechte aandacht voor jouw smaak, stijl en woonruimte. Of je nu een uitgesproken idee hebt of nog op zoek bent naar inspiratie, bij Nova Decor ben je altijd welkom. Onze klanten waarderen niet alleen het brede aanbod, maar ook de persoonlijke service en de snelle levering. We zijn er trots op dat veel klanten keer op keer bij ons terugkomen – omdat ze weten dat ze bij ons op het goede gevoel kunnen vertrouwen. Maak van jouw huis een plek die voelt als jij. Ontdek de collectie op novadecor.nl.
De leeuw 14A, 3284 XV, Zuid bijerland, Holandia
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Prima overzicht van de producten enten snelle levering
Zeer snelle reactie en levering
Goede service vriendelijke personeel
Negatief: na de bestelling van 4 platen nooit een mail gezien. Geen bevestiging van de aankoop, geen factuur, geen bericht over de bezorging, ook niet van de transporteur. Wel 3 platen aangetroffen op het pad naar de voordeur, zomaar neergelegd.
Positief: gebeld over de ontbrekende plaat en de winkelier heeft de virre plaat de dag erna bezorgd.
Per saldo: onvoldoende communicatie met de klant

Odpowiedź od Novadecor
perfecte voorlichting, en altijd snel antwoordop mn vragen, zelfs in de avond

Odpowiedź od Novadecor
Vriendelijke verkoop en goede service.
Wij hadden akoestische panelen gekocht die bij afhalen toch groter bleken en niet in onze auto pasten. Omdat we uiteindelijk de panelen toch doormidden wilden zagen, is de verkoper zo vriendelijk geweest alle panelen elektrisch te zagen, waardoor ze wel in de auto pasten. Topservice!

Odpowiedź od Novadecor
Voor de 8de keer hier panelen besteld en wederom weer top service geleverd in verhouding met andere aanbieders. Als men aan mij vraagt waar je panelen het beste kan kopen voor een eerlijke prijs met top kwaliteit, zeg ik Nova Decor

Odpowiedź od Novadecor
Super goed geholpen, op tijd geleverd en hoogwaardige kwaliteit, dankjewel.
Vakkundige mensen, weten wat ze doen. Super!!!
Heel tevreden over NovaDecor. De bestelling werd snel en netjes bezorgd, precies zoals beloofd. Fijne service en een goede ervaring zeker een aanrader.
Novadecor Original wandpanelen zijn van goede kwaliteit en geven de ruimte direct een moderne uitstraling. De panelen zijn stevig en relatief eenvoudig te monteren. Ook de medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en reageren snel op vragen, wat de hele ervaring prettig maakt. Zeker een aanrader voor wie zijn interieur snel wil upgraden.
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met dit bedrijf. Vanaf het eerste contactmoment werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. De communicatie verliep duidelijk en snel, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was.
De wandpanelen die ik heb besteld zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen volledig aan mijn verwachtingen. De afwerking is strak en het materiaal voelt duurzaam aan. Daarnaast was de levering netjes op tijd en goed verpakt, zodat alles in perfecte staat aankwam.
Wat ik vooral waardeer, is de combinatie van goede service en een hoogwaardig product. Het is duidelijk dat dit bedrijf oog heeft voor detail en klanttevredenheid centraal stelt.
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar kwalitatieve wandpanelen en een betrouwbare service.
Hele fijne bedrijf goede communicatie en zeer vriendelijk ik ben goed geholpen door de medewerkers van het bedrijf en de levering is netjes en optijd aangekomen zeker een aanrader!
Panelen van hoogwaardig kwaliteit. De medewerker was ook hartstikke vriendelijk in het adviseren van wandpanelen voor de badkamer.
Produkten zien er goed uit,alleen levering werd niet van te voren aangegeven.
Chauffeur belde op moment dat hij voor de deur stond en toen was ik dus niet thuis.Produkten waren buiten neergezet in de sneeuw, kwam gelukkig net thuis anders was het niet goed gegaan met de wandpanelen denk ik.
Snel geleverd binnen 3 dagen al thuis bezorgd en zelfs naar boven gebracht enorm blijf met de service
Duidelijke site en groot assoriment. De levering is binnen de gemelde levertijd gebracht.
Antwoorden op mail en sneller leveren er staat 1 tit 4 dagen maar zeg dan ook dat het langer duurt
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.