Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

ik ben heel erg tevreden over NOVA Agency! ik krijg echt binnen no time berichten terug en ze reageren en werken heel snel! Echt een aanrader als je opzoek bent naar een goede Agency!

Oceniono na 5 z 5

Nova Agency is een top agency! Ze zijn altijd bereid om te helpen en reageren ontzettend snel. Het overboeken van geld naar je ad-account verloopt soepel en zonder gedoe. Hoewel ik een probleem had da... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Twijfels gehad in het begin maar was zeker nergens voor nodig, super fijn dat ze ook nlers zijn betere communicatie vind ik zelf top up ook snel geregeld bij nova echt binnen 5 min, zat eerst bij a... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja marketingu internetowego

Napisane przez firmę

At NOVA Agency, we specialize in providing META agency ad accounts for e-commerce entrepreneurs. Our mission is to help online businesses thrive by offering reliable and efficient advertising solutions. With our expert team and tailored strategies, we ensure your e-commerce venture reaches its full potential. Join us and experience the NOVA Agency difference – where your success is our priority.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Super snelle reactietijd.

Super snelle reactietijd.
Altijd updates en notificaties via whatsapp, persoonlijk en snel. Dashboard zeer overzichtelijk en makkelijk te begrijpen. Werkt gewoon goed. Accounts super sterk.

9 kwietnia 2026

Good company

Went very fast, and very helpfull team. Rose helped me and also gave me guides as a first time user how to set up the account, i love the service.

30 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Zeer positieve ervaring met NOVA tot nu…

Zeer positieve ervaring met NOVA tot nu toe. Ze reageren snel, denken mee en zijn goed bereikbaar wanneer je ze nodig hebt. Meestal heb je binnen korte tijd al antwoord op je vragen, wat het proces een stuk efficiënter maakt. Daarnaast was een nieuw ad account binnen no-time geregeld. Ik ben erg tevreden en kijk uit naar de verdere samenwerking.

29 marca 2026

Top Agency !

Top Agency !
Ontzettend snel reactie krijg je altijd, soms dezelfde minuut nog. Ook heel duidelijk en staan altijd open om te helpen. Ik krijg zelf ook back up account binnen een paar uur tijd. Geweldig dus.
Ook geen maandelijkse fee, dat is helemaal top

19 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

The best agency out there

The best agency out there. Their customer service always responds quickly, and they deliver ad accounts very fast. Overall, I’ve had a great experience with NOVA Agency.

6 marca 2026

Professionals

Very good experience with them. Fast top-ups, fast replies and always very helpful. Would definitely recommend to anyone

28 lutego 2026

Goede ervaring bij Nova Agency gehad

Goede ervaring bij Nova Agency gehad. Ze leveren niet alleen kwaliteit, maar denken ook echt met je mee in het proces. Daarnaast is de klantenservice top: snelle communicatie, duidelijkheid in afspraken en altijd bereid om net dat stapje extra te zetten. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een professionele en betrouwbare samenwerking.

21 lutego 2026

Super goede ervaring bij NOVA

Super goede ervaring bij NOVA! Hele snelle reactie, staan altijd klaar voor je vragen. Vaak heb je oprecht binnen 15 minuten een reactie op je appje, wat erg fijn is. Mocht je een nieuw add account willen, binnen een aantal uur is het geregeld. Ik ben erg blij en kijk uit naar we langere samenwerking!

11 lutego 2026

Nova

Je zit in een groep met mensen die allemaal supersnel reageren. Vragen worden direct opgepakt en beantwoord. Dat maakt de samenwerking echt heel prettig. Super fijn❤️

11 lutego 2026

Nova Ad Agency is echt next level

Nova Ad Agency is echt next level. Altijd supersnel met top-ups, uitstekende service en nog nooit problemen gehad met ad-account blocks. Zelfs buiten werktijden staan ze klaar om top-ups door te voeren.
De Facebook-ad-structuren zijn ijzersterk, alles draait stabiel en betrouwbaar, we zijn nog nooit uitgeknald.
Al met al extreem tevreden en oprecht geen enkel slecht woord over te zeggen. Absolute aanrader.

22 stycznia 2026

Beste Agency!

Enorm tevreden over deze Agency! Als ik een topup doe staat het letterlijk 1 minuut later op mijn account! Ook de service is enorm goed. Ze antwoorden meteen en helpen echt met alles. Zeker een aanrader als je nog op zoek bent naar een Agency! Ik zou niet meer kiezen voor een ander! Iedereen is zo enorm vriendelijk❣️

27 stycznia 2026

Perfecte agency

Perfecte agency, ik draai nu al 5 maanden met deze agency en er zijn nooit problemen geweest. Altijd snelle topups en snelle reacties. Zeker een aanrader!

21 stycznia 2026

Goede ervaring met NOVA Agency

Goede ervaring met NOVA Agency. Snelle en duidelijke communicatie, professionele ondersteuning en alles werd vlot geregeld. Zeker aan te raden voor wie op zoek is naar een betrouwbare partner voor advertentieaccounts.

19 stycznia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej