Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en kniv hos Nourmet og var imponeret på alle fronter. Hurtig levering, smooth kunderejse på webshoppen og mega god kvalitet på selve kniven. Yderligere også en perfekt kundeservice, der virk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gode produkter til en meget fair pris. Fik først to knive i julegave. Få dage efter endte selv med at købe resten af knivene i serien. Leveringen var tilmed hurtig. Kan varmt anbefales.

Oceniono na 5 z 5

Bestilte 3 kniv sæt fra Originale serien som jeg er 100% tilfredse med. Grebet ligger til den lidt tungere side hvilket jeg arbejder bedst med. Kan helt sikkert anbefale Original serien.

1. Sklep z przyborami kuchennymi

Napisane przez firmę

Nourmet får sit navn fra ordene ‘nordisk’ og ‘gourmet’. Nourmet er startet af fem kammerater, der nyder gastronomiske oplevelser mere end pengepungen tillader. Løsningen måtte være at kunne skabe kulinariske oplevelser i eget hjem, hvilket kræver de absolut bedste redskaber. Nourmet.dk er til hjemmekokken, der har en klar ambition om at gå dét længere for at skabe en god madoplevelse. Det er for livsnyderen, der ikke lader sig holde tilbage af utilstrækkeligt værktøj, og som nyder at se smilet på familiens læber, når det er ens tur til at stå for aftensmaden. Vores vision med Nourmet.dk er at supplere den almene dansker med køkkenværktøj, der kan sidestilles med det man ville finde i en gourmet-restaurant - til overkommelige priser. Vi bestræber os på at finde det bedste grej, og samle det ét sted, så du ikke behøver at lede længe og uoverskueligt efter det. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du savner noget på vores side. Så står vi klar med åbne arme - det kunne jo være, vi også selv manglede det.

4,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

4,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det var let at handle og varen var…

Det var let at handle og varen var modtaget efter få dage

26 listopada 2022

Hej Per

Tak for din anmeldelse, den betyder virkelig meget for os!

Vi er glade for, at du valgte at handle hos os og vi takker for dit køb. Det gør os virkelig glade, når vi kan se, at vores kunder har haft en god oplevelse. Vi bestræber os altid på at give den bedst mulige service, så din tilfredshed er af stor værdi for os.

Hav en dejlig dag og så håber at se dig igen på vores side :)

Mvh. Magnus fra Nourmet

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte 3 knive i et sæt fra deres…

Jeg bestilte 3 knive i et sæt fra deres Limited edition. Dagen efter black friday. Grundet den travle dag havde GLS alt for travlt med at sende mails rundt og holde folk opdateret med deres track and trace. Så jeg var lidt forvirret over hvor lang pakken var kommet.

Her gav jeg nourmet et kald og fik fat i esben som forklarede mig situationen. Så Super service og håndtering fra nourmet side af !

2 grudnia 2022

Odpowiedź od Nourmet.dk

Tusind tak for din anmeldelse Kenny. Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe med at opklare situationen.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og effektiv levering. Gode produkter.

Hurtig og effektiv levering på trods af Black Friday travlhed. Lækre produkter, som jeg er superglad for at anvende hver eneste dag. God service og gode produkter. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler der.

3 grudnia 2022

Odpowiedź od Nourmet.dk

Tusind tak for din anmeldelse Mads. Det betyder meget for os!

Original serien - 100% tilfreds

Kan helt sikkert anbefale Original serien.

3 grudnia 2022

Odpowiedź od Nourmet.dk

Tusind tak for din anmeldelse Rinnan. Det betyder meget for os! Håber at du kommer til at nyde mange år med dine knive!

Oceniono na 5 z 5

Super hjemmeside med knive til gode…

Super hjemmeside med knive til gode priser. Julegave til min svigersøn som er kok - som bliver meget glad kan jeg allerede sige. Stor tak til Esben og Frederik for fantastisk service.

1 grudnia 2022

Odpowiedź od Nourmet.dk

Tusind tak for din anmeldelse Mela. Det betyder meget for os! Godt at høre, at du allerede ved at din svigersøn bliver glad for gaven. Tusind tak både fra Frederik og jeg omkring vores service, vi prøver at holde den i top.

Oceniono na 4 z 5

Super fin service og hurtig levering på…

Super fin service og hurtig levering på det bestilte. Eneste minus ved det hele er I sender alt for mange mail om dit og dat og det gør man bliver en anelse træt af at være tilmeldt nyheder hos jer. Lidt mindre flow i jeres nyhedsmails og tilbud vil være at foretrække for en kunde som mig.

1 grudnia 2022

Odpowiedź od Nourmet.dk

Tusind tak for din anmeldelse Sussane. Vi er glade for at du synes det var god service og hurtig levering. Vi undskylder, at der kom lige rigeligt mange mails omkring Black Friday.

Oceniono na 4 z 5

Produkt og levering var helt som det…

Produkt og levering var helt som det skulle være .
Den sidste stjerne får de ikke pga alle de mails der kommer efterfølgende med tilbud og tilfredshed

22 listopada 2022

Odpowiedź od Nourmet.dk

Tusind tak for din anmeldelse Tom. Godt at høre, at produktet og leveringen var som det skulle være, og vi undskylder at der kom lidt mange mails omkring Black Friday, vi tager det 100% til underretning!

En super god kvin

Den være godt pakket ind og ingen skader på nogle kassen en super kniv at arbejde med som kok den ligger god i hånden og bare god til at bruge kan god anbefale kniven

24 listopada 2022

Odpowiedź od Nourmet.dk

Tusind tak for din anmeldelse Danjal. Dejligt at høre, at den ligger godt i hånden!

God oplevelse med sælger

God oplevelse med sælger , fik spørsmål dækket , derfor valgte jeg mit køb her, rigtig lækker knive

11 listopada 2022

Odpowiedź od Nourmet.dk

Tusind tak for anmeldelsen Benny, tøv endelig ikke med at kontakte os igen, hvis der er andet vi kan hjælpe med

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet. Flot design. Mega skarp.

Køb af Koniseur - Tools by Gastro kniv. 24 cm.

God kvalitet, flot design, ligger godt i hånden og er sindssyg skarp.

Bestilling og fragt gik nemt og hurtigt.

God kundeservice på chatten.

18 listopada 2022

Odpowiedź od Nourmet.dk

Hej Theis, tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os!

Gode knive og hurtig forsendelse

Gode knive og hurtig forsendelse
Klar anbefaling fra min side👍🏻

17 listopada 2022

Odpowiedź od Nourmet.dk

Tusind tak for din anmeldelse Jens, det betyder meget for os

Oceniono na 5 z 5

Fede knive til en skarp pris

Fede knive til en skarp pris. Hurtig levering og fremragende kommunikation.

21 listopada 2022

Odpowiedź od Nourmet.dk

Tusind tak for anmeldelsen Morten, det betyder meget for os

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte et diamant stryge stål hos…

Jeg købte et diamant stryge stål hos Nourmet.dk og det blev leveret hurtigt og fuldstændigt som planlagt. Produktet er helt som jeg drømte om og mine knnive har aldrig været skarpere. Tak for en god oplevelse!

11 listopada 2022

Odpowiedź od Nourmet.dk

Tusind tak for anmeldelsen Simon, det betyder meget for os

Kvalitets knive

Nem og overskuelig hjemmeside, med virkelige lækre knive til en fantastisk pris.
Er rigtig glad for min kniv og det bliver bestemt ikke den sidste.
Hurtig levering 👍

16 listopada 2022

Odpowiedź od Nourmet.dk

Tusind tak for din anmeldelse Ronnie, det gør os meget glade, at du er tilfredse med servicen og produkterne

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, god service og fine produkter.

5 listopada 2022

Odpowiedź od Nourmet.dk

Tusind tak for anmeldelsen Jasmin!

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej